Zamiast Kimisi TŻ przywiózł od Ani coś, co wygladało jak Pszczółka Maja i powiedział, że to nasza laleczka

Hm
Chłopaki obwąchiwały transporter i Kimisię z bardzo głupimi minami, Kajtek na wszelki wypadek na nią nasyczał, ale Dropsio od razu ruszył do wylizywania małej - wie chłopak jak się zachować
Ciocia CoolCaty to stylistka kocia top class więc przygotowała małej trendy ubranko w najmodniejszych żarówiastych kolorach nadchodzącego sezonu (jak się naładują baterie to wrzucę fotki na dowód)
Po otwarciu transporterka małe wypełzło szukając cyca czyli Dużej jak się okazało. Wzięta na kolana uspokajała się i zasypiała, gdy wstawałam na chwilkę od razu nieprzytomnie szła gdzieś przed siebie zataczając się, więc cały wieczór do pójścia spać spędziłam jak przyklejona do kanapy z Kimi w objęciach. Noc spędziła z nami, spała w nogach, gdzie sama się umościła, a ja przebudzając się co jakiś czas robiłam półprzytomną wańkę wstańkę w jej kierunku, żeby sprawdzić czy nadal tam jest. O piątej panna postanowiła rozprostować kosteczki, zjadła małe wczesne śniadanko i ruszyła na spacerek w poszukiwanie myszki

Po krótkiej zabawie i obejrzeniu wszystkich kątów w mieszkaniu dla upewnienia się, że nic się nie zmieniło przyszła do łóżka podrzemać jeszcze
Teraz towarzystwo się opala, wygląda na to, że mała czuje się dobrze, jak ją delikatnie podsadzam czy zsadzam nie reaguje, więc chyba brzusio ja zabytnio nie boli.
Uff