::GORZKO-CZEKOLADOWE...maluchy str 19 - FOTKIIIIIII

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 05, 2007 15:28

biedny koteczek
ale przynajmniej ma swoj grobek :( [*]
a reszta kociaszkow u Iwony sliczne
slodkie
az dziw ze nikt nie chce taakich cudnych koteczkow!!!
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Czw kwi 05, 2007 15:28

Czarna, w odcieniach błękitu, i w skarpeteczkach jest zupełnie zdrowe i śmiało może iść do nowego domu.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Biała leczy jeszcze grzybka, jest pod opieką weterynarza. Lada dzień też będzie do wydania.

Obrazek

Obie są płochliwe i nie ufają jeszcze ludziom. Potrzeba jest trochę czasu i cierpliwości. I przede wszystkim duuuużo miłości :!: Za to dogadują się z innymi kotami :)

Ten cudny biało-czarny dwupak pilnie szuka nowego domku!!
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Czw kwi 05, 2007 15:30

Cytuję jeszcze raz, żeby były obie na nowej stronie : :)

olifka1 pisze:Dwie koteczki, złapane przez nas 18 lutego, na tymczasie u iwonac

Jagódka
Obrazek

Agatka
Obrazek
Obrazek

olifka1

Post » Czw kwi 05, 2007 20:40 Sukces

Koteczki podrosły i wyładnialy. To efekt ciągłej troski i nieprzerwanego leczenia. :lol:

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Sob kwi 07, 2007 17:41

Do góry kotki, niech wiosna przyniesie wam nowe domki!
Obrazek

olifka1

Post » Nie kwi 08, 2007 11:22 życzenia

Wielkanocne życzenia dla gospodarza wątku i jego użytkowników otoczonych gromadką podopiecznych, zdrowia i radosnych wiosennych domków dla potrzebujących futrzastych :lol:
Ostatnio edytowano Pt kwi 20, 2007 15:02 przez Samantha, łącznie edytowano 1 raz

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Wto kwi 10, 2007 14:43

Dziewczyny szaleją po calym domu. Agatka to mały awanturnik, burczy na wszystkich poza siostrą i ustawia po :twisted: kątach. Moje kotki jej w miarę ustępują tylko w kupce(krew) Milutka widać skutki. Ale Perelka jest bardzo przerażona i obrazila się na nas wszystkich łącznie ze mną doslownie krzyczy na nas gdy się do niej zbliżamy. Ale dziś w nocy przyszla mnie znowu ciamkać i przytuliła się do Milutka więc myślę,że to dopiero trzy dni i wszystko się ułoży. W każdym razie tym bardziej kocham Agatkę bo ma bardzo trudny start w życiu-brak jej urody,zdrowia i jeszcze ten charakterek. Czekam na kogoś kto ją pokocha na dobre i złe. :1luvu: Jagódka-ona jest brązowa z szarym nalotem nie czarna. Jest śliczna i miła. Bawi się ze wszystkimi i tak się wdzięczy no jest słodka. Jest oswojona i myślę, że szybko oswoi się u swoich Dużych,którzy ją pokochają. :)
Szukam domków dla moich dziewczynek. Razem ale niekoniecznie. Pozdrawiamy. Olifko dziękujemy, że nam pomagasz :balony:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto kwi 10, 2007 14:46

czy kitulki chcą ogłoszenia w sieci czy już mają?
bo mogę zawsze założyć dla nich parę :ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto kwi 10, 2007 15:44

Pewnie,że chcą :D

iwonac

Post » Wto kwi 10, 2007 18:42

dziewczynki śliczne, ze tylko brać i kochać :)

migotka33

Od: Pt lut 23, 2007 19:54

Post » Śro kwi 11, 2007 8:19

w jakim wieku są kitki? i nie były sterylizowane, prawda?

puss

Post » Śro kwi 11, 2007 9:16

Dziweczynki mają tak szósty miesiąc jeszcze są bardzo malutkie. Jagódka już miala pierwszą rujkę.

iwonac

Post » Śro kwi 11, 2007 9:18

ogłoszenie już jest :ok:

puss

Post » Czw kwi 12, 2007 14:52

Dziewczynki brykają po calym mieszkaniu. Agusia już nie chce brać tabletek woli nie jeść mam z nia straszny kłopot moja biedulka potrzebuje dla niej wyjątkowego domu. Jagódka zgrala się z moimi kotami. Agusia biedna trochę wyobcowana bo ze mna ma teraz mniej kontaktu niż w kuchni i wyraźnie jest zadowolona gdy zostajemy tylko we dwie no ewentualnie siostra. Nawet to śmiesznie wyglada kiedy taki mały, chudziutki kudłaczek niestety urody mojemu skarbkowi brak burczy na wszystkich i moje wieelkie koty przed nia zwiewają. Ona wyglada jak chuligan. Kocham ją potrzebuję dla niej wspanialego czlowieka.
Jagodka to ślicznotka i milusia. ma mnóstwo wdzięku jest przymilna.Tylko nie zawsze chce na ręce ale ja nie znam takiego kotka co by zawsze dawal się podnosić. Kot to kot. :twisted:
U mnie jest teraz naprawdę za duży tłok dlatego koty się w tym wszystkim pogubiły. Już czas do własnych domków. Tylko gdzie one są -nikt nie dzwoni. :cry:

iwonac

Post » Czw kwi 12, 2007 14:52

Dziewczynki brykają po calym mieszkaniu. Agusia już nie chce brać tabletek woli nie jeść mam z nia straszny kłopot moja biedulka potrzebuje dla niej wyjątkowego domu. Jagódka zgrala się z moimi kotami. Agusia biedna trochę wyobcowana bo ze mna ma teraz mniej kontaktu niż w kuchni i wyraźnie jest zadowolona gdy zostajemy tylko we dwie no ewentualnie siostra. Nawet to śmiesznie wyglada kiedy taki mały, chudziutki kudłaczek niestety urody mojemu skarbkowi brak burczy na wszystkich i moje wieelkie koty przed nia zwiewają. Ona wyglada jak chuligan. Kocham ją potrzebuję dla niej wspanialego czlowieka.
Jagodka to ślicznotka i milusia. ma mnóstwo wdzięku jest przymilna.Tylko nie zawsze chce na ręce ale ja nie znam takiego kotka co by zawsze dawal się podnosić. Kot to kot. :twisted:
U mnie jest teraz naprawdę za duży tłok dlatego koty się w tym wszystkim pogubiły. Już czas do własnych domków. Tylko gdzie one są -nikt nie dzwoni. :cry:

iwonac

[poprzednia][następna]