Bilardzik z 1 oczkiem - ma wspaniały Dom - zamykamy wątek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 21, 2006 8:42

Bilardzik i moje chłopaki jeszcze na ranczu, tylko pańcia musiała do Łodzi przyjechać i do roboty się wziąć :twisted:

I znów niestety... drugi domek też nie zdecydował się Bilardzika-Piracika :cry: maluszek w dalszym ciągu nie ma nikogo do kochania....
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sie 21, 2006 16:00

Georg-inia, strasznie mi przykro, że kolejny domek się wycofał :( Ale nie poddawaj się, główka do góry, do trzech razy sztuka mówią i tego się trzymajmy :ok:
Domku, domku dla Bilardzika, gdzie jesteś?

Georg-inia, może jakieś nowe foteczki Bilardzika? :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon sie 21, 2006 16:24

Czemu nikt nie chce tak pięknego kotka???? 8O
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Pon sie 21, 2006 16:41

Georg-inia pisze:Bilardzik i moje chłopaki jeszcze na ranczu, tylko pańcia musiała do Łodzi przyjechać i do roboty się wziąć :twisted:

I znów niestety... drugi domek też nie zdecydował się Bilardzika-Piracika :cry: maluszek w dalszym ciągu nie ma nikogo do kochania....

to znaczy, ze to d..a nie domek :wink: nie ma się co przejmować, ten prawdziwy się znajdzie prędzej czy później :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto sie 22, 2006 8:13

Georginia, też uważam, że to nie był TEN domek
Domku dla Bilardzika, pokaż się
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sie 22, 2006 9:53

dziękujemy wszystkim za słowa otuchy :)

Dziś "Malutek" - jak został ostatnio nazwany - wraca z wakacji. I muszę pochwalić kociaka, że jest bardzo grzeczniusi i samodzielny, jak tylko wywołamy zdjęcia to szybciutko je wskanuję i wszyscy będą mogli zobaczyć, jaki z Malutka kot wysokopienny :D wspinanie się na owocowe, lekko zdziaczałe drzewka stanowiło dla niego sens życia :D stamtąd świat przecież wygląda zupełnie inaczej. No i sam kot też wydaje się być większy :lol: Ulubione miejsce do spania to oparcie fotela, na siedzeniu którego leży inny, dorosły kot. A więc znowu: podstawa to wspiąć się jak najwyżej i oglądać wszystkich z góry :D
Jeśli któraś Ciocia nas odwiedzi i zrobi kilka nowych zdjęć dłuuuugaśnego Bilardzika to będziemy bardzo, bardzo wdzięczni :) :oops: oczywiście Ciocie odwiedzające nas w innych celach też są bardzo mile widziane :D

Georg-inia

Post » Wto sie 22, 2006 9:57

Bilardziku, hopsiaj do góry po domek. Już najwyższa pora!
A gwiazda tego wątku to kiedy ma czas na sesję foto? :) :twisted:

mokkunia

Post » Wto sie 22, 2006 11:03

mokkunia pisze:Bilardziku, hopsiaj do góry po domek. Już najwyższa pora!
A gwiazda tego wątku to kiedy ma czas na sesję foto? :) :twisted:

Gwiazda wątku ma narazie wolny terminarz :D znaczy oprócz dziś i chyba piątku, bo trza Gwiazdę doszczepić, a w sobotę Duzi idą na wesele i nie będą mieli czasu latać z Malutkiem na zastrzyki :) więc zapraszamy w dogodnym terminie :)

Georg-inia

Post » Wto sie 22, 2006 11:04

dubelek :oops:

Georg-inia

Post » Śro sie 23, 2006 11:39

Wróciłem z wakacji :) ale było fajnie ! :) do dyspozycji miałem podwórko, wielki strych, pół domu, dwóch kolegów i Dużych przez 24 godziny na dobę :) Teraz wakacje się skończyły, co odczułem od razu - prosto z podróży zawlekli mnie znów do Dużej w Zielonym. Na szczęście nic mi nie zrobiła, tylko troszkę w uszach pogrzebała :twisted: . Za to usłyszałem, że w piątek znów dostanę zastrzyk. Zielona Duża mówi, że muszę, że to szczepionka, no chyba żebym znalazł do tego czasu Dom, to mi się odwlecze.
Ale moja Duża przytuliła mnie wczoraj i powiedziała, że Domu ani widu ani słychu, że bardzo jej przykro, ale wygląda na to, że nikt mnie nie pokochał :cry: smutne to bardzo, ale co mam zrobić :( nie jestem pięknym kotem rasowym, jestem też coraz starszy, już nie taki puchaty...
Duża zdała mi też relację z nowego Domu mojego braciszka. Podobno to bardzo fajny Dom, gdzie mój brat jest oczkiem w głowie Dużych. Ale nie zazdroszczę mu, choć czasem łezka mi się w oczku zakręci... :cry: Duzi myślą, że to na skutek kichnięcia albo ziewnięcia... niech pozostaną w błogiej nieświadomości, nie chcę być niewdzięcznikiem, w końcu to oni zabrali nas z tego okropnego podwórka, ale tak bardzo już bym chciał, żeby mnie też ktoś pokochał tak na zawsze...
Dziś ma mnie odwiedzić Ciocia Mokkunia, znów będzie świecić w oczko :twisted: ale Duża mówi, że trzeba zrobić mi nowe fotki, bo na tych starych to wyglądam jak kupka nieszczęścia. Cieszę się, jak mnie ktoś odwiedza, lubię gości :D zresztą ja wszystkich lubię :)

Bilardzik zwany Malutkiem"

Georg-inia

Post » Czw sie 24, 2006 13:40

Obrazek

Oto ja na wakacjach :) ładny mam adresownik? trochę mało widać :?

Obrazek

Po całodziennych zabawach trzeba odpocząć. Oczywiście: na wysokościach :D

Obrazek

Tu już Duża przesadziła - zrobiła mi zdjęcie na śpiku! Ciekawe, jak ja bym jej taką fotkę strzelił :twisted:

Jutro będą juz fotki z "po wakacjach" - dziękuję, Ciociu Mokkuniu :)

Georg-inia

Post » Czw sie 24, 2006 13:44

dubel :oops:

Georg-inia

Post » Czw sie 24, 2006 13:53

Bilardziku, Ty na jakimś obozie przetrwania byłeś? :wink:
Strasznie wyrosłeś! :D
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Czw sie 24, 2006 17:39

Jak Ty Bilardziku wypiekniałes. Jak bedziesz mówieł, że nie jestes pieknym kotem to sie Ciocia dryncia obrazi, normalnie sie fochne

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Czw sie 24, 2006 17:54

Jak zobaczyłam Bilardzika to go nie poznałam :!: 8O
Wyrwało mi się: "A to kto?" :twisted:

Bilardzik bardzo wyrósł. Jest piękny, długi i... zmienił kolor :D Zapamiętałam go jako biaro-szarego puchatka, a teraz jest dostojną krówką.
A do tego zrobił się z niego Mamisynek :D Najlepiej to pewnie by ciagle u Georg-ini na kolanach siedział, oplatał się na szyi, wtulał, przytulał.
Pieszczoch, grzeczny, ale pełen energii do zabaw myszką, czy patyczkiem z piórkami.
I jeszcze jeden cud: on sam grzecznie łyka tabletki! 8O

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mokkunia

[poprzednia][następna]