gagatek pisze:Śliczne Kundelkowe koteczki może jutro ciocia będzie mogła Was osobiście wymiziać , mam nadzieję, że ktoś się jeszcze wybierze do Kundelka
Meldujemy, że Ciocia gagatka nas osobiście wymiziała i opasła Taaaaaaakie pyszności były Ciociu, zapraszamy częściej
Kochani wszyscy!!! Wypadłam na dwutygodniowe wczasy i sądziłam, że odpocznę. Niestety, pojechałam ze "światłymi" koleżankami, dobrze, że magistra mają przed nazwiskiem Właściciele naszego domku mają śliczną, maleńką kociczkę. A te skretyniałe jednostki ludzkie , które w czasie burzy gromnice w oknie stawiają, wrzeszczą na widok kotki, wzniecają panikę, gdy tylko wejdzie do domu, a nie daj Boże, żeby powąchała ich rzeczy. O dotknięciu mowy nie ma. Od ponad tygodnia wysłuchuję histerii i mam serdecznie powyżej uszu!!! Jedna z nich jest w ciąży, a druga ją karmi bajkami o tym, jak to koty na ciążę szkodzą. Jeszcze dzień i nie wytrzymam - zaproponuję im, żeby gromnicę odpaliły. Pomaga na pioruny, to i na kota pomoże!!!
GDYBY SKRZYŻOWAĆ KOTA Z CZŁOWIEKIEM, CZŁOWIEK ZYSKAŁBY, A KOT - STRACIŁ!
Hejka Ciociu Dzidziu No, czas by juz wracać z tych wywczasów.
A tej od gromnic powiedz, żeby mięsa nie jadła, bo szybciej może jakiegoś robala połknąć Zresztą lepsze robale niż brak jakiegokolwiek zycia wewnętrznego
I wyłącz te grube litery w swoich postach, nie bądź taka ważna