Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pyma pisze:olala1 pisze:kto jest jutro na dyżurze? nie mogłam się dopatrzeć![]()
po południu mogłabym wpaść na godzinę posiedzieć u Obłoczka.![]()
wtorek, środa i czwartek mam po południu (po 16tej) wolne więc chętnie pomogę na dyżurze.
No będę ja, byłam 4 dni na szkoleniu i mi umknęło że nikogo nie ma więc wezmę ten dyżur. Będę koło 17 Zapraszam do Obloczka
mgska pisze:Iza, ja podjadę podać zastrzyk Obłoczkowi to ogarnę dyżur. Jeszcze jak Ola będzie to nie ma problemu.
Jedz do domu i się nie martw o dyżur.
hwdzieczak_lodz pisze:W jakich godzinach macie jutro dyżur?Ja i Aiden chciałybyśmy się wybrać, ale nie możemy dopatrzeć się godziny.
Pietraszka pisze:Ania nie chciała mu nic podawać przed badaniami, żeby zobaczyć jaka krew wyjdzie, zrobiła mu testy i zaczipowała, ale nie miałam jego książeczki wtedy, więc kartka z naklejkami numeru czipa jest w lecznicy. Jego książeczka jest w lokalu? bo trzeba by uzupełnić te wpisy
dilah pisze:Po wejściu do kociarni uśmiałam się na przypomnienie Marty relacji, że z Olą zrobiľy taaakie porządki
Pietraszka pisze:poproszę niedzielę 21.02
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości