LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsze

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 11, 2014 13:39 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Boleję, bo wcześnie, a ja nie jestem fanką kastrowania maluchów.
Moje chłopaki zwykle dopiero gdzieś około roku albo później jajka tracą.

Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy; dom w zasadzie już czeka (ale zaraz święta itp.), a ja mam tylko jeden wymóg: żeby pojechał zanim ja z chłopakami będę wyjeżdżać na letnisko, czyli jeszcze parę tygodni czasu jest.

Btw, żebyście wiedziały jak mi drań dał popalić w noc po odjajczeniu :strach: :evil: Normalnie, jakby się jakichś dopalaczy nażarł - o czwartej dopiero udało mi się zasnąć, bo przedtem latał jak Pershing z jęzorem na brodzie i molestował kocurów :roll: Chyba z zemsty za te utracone jajeczka :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob kwi 19, 2014 8:33 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!
Smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie
życzą Broszki z ferajną :P

Obrazek

Czy Lucuś już spakował walizki? :P

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob kwi 19, 2014 18:13 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Serdecznie dziękujemy i też życzymy "wesołego jajka" :P

Lucuś na razie nie spakowany, ale chwilowo nie ma pośpiechu - byle pojechał do swojego domu zanim my wyjedziemy na letnisko, czyli jeszcze parę tygodni mamy.
Chwilowo nauczył się od chłopaków z trzaskiem otwierać drzwi od łazienki :)

felin

Post » Czw cze 05, 2014 23:40 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

No to zaczynamy ostatni tydzień Lucusiowego mieszkania we Wrocławiu.
Jeśli nie nastąpi jakieś trzęsienie ziemi, to Lucuś w przyszły czwartek przeprowadzi się do Łodzi.
Parę zdjątek na dobry początek :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tak sobie zalegamy na moich kolanach w deszczowe popołudnie :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jemy chrupeczki z kolegami
Obrazek
I portrecik
Obrazek
I zdjęcie do paszportu :wink:
Obrazek
A takie to małe było :P
Obrazek

felin

Post » Pt cze 06, 2014 11:44 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Przepiękny kot z Lucka wyrósł. Buras z białym, mam słabość. :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 06, 2014 11:52 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

felin pisze:No to zaczynamy ostatni tydzień Lucusiowego mieszkania we Wrocławiu.
Jeśli nie nastąpi jakieś trzęsienie ziemi, to Lucuś w przyszły czwartek przeprowadzi się do Łodzi.

Bossski :1luvu:
Nie możemy się doczekać.
Wiesz Magda, akurat dobrze wyszło, bo Joanna wzięła 2 tygodnie urlopu i gdy przyjedzie Lucuś ona będzie w domu i będzie się mogła skupić nad socjalizacją towarzystwa :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt cze 06, 2014 13:17 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Femka pisze:Przepiękny kot z Lucka wyrósł. Buras z białym, mam słabość. :D

To jasne to takie beżowe bardziej, ale flesz rozjaśnia.
Chociaż od biedy coś by się białego znalazło koło wąsów :)

felin

Post » Pt cze 06, 2014 13:20 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

casica pisze:
felin pisze:No to zaczynamy ostatni tydzień Lucusiowego mieszkania we Wrocławiu.

Bossski :1luvu:
Nie możemy się doczekać.
Wiesz Magda, akurat dobrze wyszło, bo Joanna wzięła 2 tygodnie urlopu i gdy przyjedzie Lucuś ona będzie w domu i będzie się mogła skupić nad socjalizacją towarzystwa :)

O, i super!
Bo trochę się bałam co biedak zrobi w obcym miejscu zamknięty np. w pokoju na czas wyjścia ludzi do pracy.
Wieczorem Ci prześlę listę zakupów, bo u mnie dopływ gotówki dopiero 15, więc dużo - oprócz wyprawki oczywiście - nie przywieziemy.

felin

Post » Pt cze 06, 2014 13:24 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

I ja się ucieszyłam z tego urlopu, z tych samych powodów :)
A do 12 to mi nawet zdążą zamontować nowe lusterka :twisted:

casica

Post » Pt cze 06, 2014 13:34 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

casica pisze:I ja się ucieszyłam z tego urlopu, z tych samych powodów :)

Żeby Ci ich drugi raz nie rąbnęli w nocy przed naszym przyjazdem :mrgreen:

felin

Post » Pt cze 06, 2014 13:42 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

felin pisze:

Postanowiłam zdobyć się na heroiczny wysiłek :x A mianowicie posprzątać garaż i trzymać w nim samochód zamiast ceramiki. Mam dwa garaże :roll: W każdym ceramiczny chłam :evil:

casica

Post » Pt cze 06, 2014 13:47 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Alez bury buras cudny!
Casica, a co masz za ceramike w garazu, przepraszam, garazach? To jakies ozdobne skorupu czy cos innego?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt cze 06, 2014 13:50 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

casica pisze:
felin pisze:

Postanowiłam zdobyć się na heroiczny wysiłek :x A mianowicie posprzątać garaż i trzymać w nim samochód zamiast ceramiki. Mam dwa garaże :roll: W każdym ceramiczny chłam :evil:

Ha, czyli jest nadzieja, że nie będę popylać z autostrady perpedes z Lucusiem w transporterku :)

felin

Post » Pt cze 06, 2014 13:53 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

jozefina1970 pisze:Alez bury buras cudny!
Casica, a co masz za ceramike w garazu, przepraszam, garazach? To jakies ozdobne skorupu czy cos innego?

Nie, to jest taki ceramiczny chłam, wszystko co "cenne" mam w pracowni. Przed przekazaniem tego do muzeum trzeba opracować, a to trwa, gdzieś trzeba trzymać i mieć dostęp. Ale niestety niechlujnie rozłożyliśmy to na 2 garaże :roll:
felin pisze:Ha, czyli jest nadzieja, że nie będę popylać z autostrady perpedes z Lucusiem w transporterku :)

Jest szansa :) Nie martw się, opanowuję i ćwiczę jazdę bez lusterek

casica

Post » Pt cze 06, 2014 13:54 Re: LUCUŚ, tygrys polski poszukuje kochającego domu na zawsz

Chlam, hm.
Lubie ceramike tak w ogole, gdybym mial kase i miejsce zagracilabym sie na ament

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]