OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 23:03 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

OKI pisze:Znam, znam.
Akurat ten (no, b. podobny) numer jest szeroko stosowany przez pewne mocno mnie wnerwiające wydawnictwo w ramach spamu telefonicznego :evil: I to całkiem świadomie robią :?

no to współczuję... ja jeszcze raz miałam gadkę mailową, facet mnie o kastracji edukował :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro sty 09, 2013 23:09 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Asiu kiedykolwiek tutaj zaglądnę czytając Wasze rozmowy i opisy muszę, po prostu muszę się uśmiechnąć....nawet jeśli tak jak w tej chwili straciłam plik, nad którym pracowałam cały wieczór.... winowajca mi coś przycisnął, leży przede mną, pięknie mruczy i trąca mnie łapką.... W tej chwili to nie jest krwiożerczy wampir :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 10, 2013 8:03 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Oj tam,oj tam czepiamy się ludzi.
Wszak rozmowa typu:

ja w sprawie kota
którego?
tego co pani ogłasza
ale jakiego?
tego na tablicy nr...
imie poproszę
nie było
było i opis kota też był
nie było
to jak mamy się dogadać
pani wymieni mi szystkie koty a ja sie zdecyduję.Albo nie przyjadę i wybiorą.Już można?
Nie można .Jak nie poda mi sie konkretów to rozmowy nie ma
To pani nie wie jaki koty ogłasza?
Ja wiem.To Pan nie wie jakiego chce.

Cud mailna i wanilia.Można tak ciągnąć...

Wczoraj jak TZ z pracy wrócił zastał mocno duszącą atmosferę.Nie uwierzył,że od 2 godzin nic nie robię tylko telefony odbiram próbując ustalić o jakiego kota chodzi.Ja wiem,że o Maszę.Ale dzwoniący muszą sie wyartykułować.Wiem,złośliwa jestem ale niech choc kota imie zapamietają.Chwilkę posiedział i znikł by tv w spokoju pozerkać w pokoju córki.

Masza z Miszą mega niejadki mocno mnie wkurzają. Miś w ogóle ma zero apetytu. Masza mając nie banalny kolor może poszczycić się banalnym smakiem. Zakupiłam w akcie desperacji puszeczkę wh dla juniorków. Dzisiejsze podtykanie talerzyków z różnistymi smakami wprowadziło ją w drgawki obrzydzenia. Wyszarpałam wieczko wh i wrzuciłam do michy.Zeżarły 1/2 puszki :roll: Koniec świata. TZ zostawiłam chodzącą pralkę i zlew zawalony dzikowymi pojemnikami i talerzykami małych.

Zima i jej sypanie ma zły wpływ na mnie.
Niby m-c jest odpowiedni na takie wybryki ale mam nie odpowiednie podejście do tych wybryków.Idąc dziewiczym śniegiem gdzie jeszcze ludzka noga go nie naruszyła wypatrywałam śladów drobnych łapek.Rudego czegoś nie było od 2 dni.Ten cień pod samochodem to nie to. Ta smuga pod śmietnikiem to też nie to...Kolana mam mokre od zaglądnia pod samochody a oczy bolą bo do pół mroku nie nawykłe. Piękny snieg.Cholera, musiał napadać?Nie lubię piękna w tym stylu.Wolę ranne swoje odbicie w lustrze. :mrgreen:

Zaraz Edytko na wątek zajrzę. Ucałuj Marysię :1luvu:
Proszę o pomoc kocikowi.Śliczny jest :1luvu:
viewtopic.php?f=13&t=149788
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 11, 2013 8:53 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Co tu tak mało ludnie :cry: :?:
Nikt się nie zamledował, kciuka lub serduszka nie wstawił :cry: .Oj, opuszczacie się czytacze kochani. :roll: Wpędzając mnie w niemoc twórczą prawie.

A niemoc i na moją rodzinę padła.I słuch jest zagrożony i relacje rodzinne.A wszystko za sprawą licznych telefonów co to nawet łyżki, jednej jedynej, z zupiną nie dają przełknąć.Cudem jest nabranie pochlipajki na łyzię. O przełknięciu nawet mowy nie ma.
Masza, Maszeńka, Ciasteczko...kocia jest odmieniana w różnistych konfiguracjach. Pomysłowość ludzia chcącego zdobyć ciacho jest wielka. Tak wielka jak moja wyobraźnia. Dokładne przepytywanki dają inny obraz rzeczywistości do jakiej kota by trafiła. A to okna pozabezpieczane, kot drugi jest,dom nie wychodzący...Dociskany facio ma zabezpieczone okna bo zimą są zamknięte.Kot jest u ojca mieszkającego gdzieś tam... Koty będą sie bawić jak oni będą się odwiedzać.
A to pani wet co ma drugiego kota ale u...siostry na piętrze. Nie, nie mieszkają przy otwartych drzwiach bo nie chcą by w życie im zaglądać ale Masza czasem będzie go widzieć.Tyle ile zechce.Ja więc "na wesoło" pytam co w czasie wolnym od widzenia kocia Masza będzie robić skoro dla niej najważniejsze jest kocie towarzysstwo.Ano...będzie panią widzieć bo ona zawsze jest w domu.
A to pan z Tomaszowa pyta o , jaka ulga :lol: , Piotrusia (wie pani, tak jak w tej piosence a może byśmy tak najmilsi wpadli na dzień do Tomaszowa ... i słychać buczenie w słuchawce ). Chce Piotrusia ,bo jego kot także z W-wy przywieziony nie wrócił.Albo został przez gołębiarzy otruty, albo zabity przez samochód...
Ale,pani dlaczego ten Piotruś taki ciągle w pościeli leżący na fotach jest?Bo jak on słaby zdrowiem to ja nie chcę...Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku...buczy z mojej strony słuchawka.Nie mam głosu :oops:
Po skończonej rozmowie rodzina nareszcie usta zamkła szeroko rozwarte.

Teraz chcę serdecznie podziękować Mikołajkowemu Reniferowi w osobie Agneski (ma fajne konie mechaniczne :twisted: z dużym bagażnikiem ) za dostarczenie dóbr wszelakich jakie nam Ciockia Iwona66 nasłała.Koty dostały wczoraj dodatkową porcję żarcia.Nad programowego.By wiedziały,że nastał Dzień Kota.
Bardzo dziękujemy :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 11, 2013 9:19 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Relacje lepsze niż niejeden kabaret :mrgreen:
Prawdziwa z Ciebie Asiu Anielica ,w kwesti wysłuchiwania
ludzkich głupot adopcyjnych :D

Dzień Kota taki nadliczbowy :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sty 11, 2013 9:26 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

8O a ja gdzie mogę to ładuję foty w pościeli, żeby było widać, że kotki domowe, oswojone, proludzkie i miziaste ... nie sądziłam, ze taki zły PR robię :crying:
:ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt sty 11, 2013 9:28 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

alix76 pisze:8O a ja gdzie mogę to ładuję foty w pościeli, żeby było widać, że kotki domowe, oswojone, proludzkie i miziaste ... nie sądziłam, ze taki zły PR robię :crying:
:ryk:

Tomaszów Mazowiecki ma inne spojrzenie na kota w piernatach :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 11, 2013 9:33 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

ASK@ pisze:Co tu tak mało ludnie :cry: :?:
Nikt się nie zameldował, kciuka lub serduszka nie wstawił :cry: .Oj, opuszczacie się czytacze kochani. :roll: Wpędzając mnie w niemoc twórczą prawie.
Widzę, że na to samo co ja zwracasz uwagę - co z tego, że widzę dużą ilość wejść u siebie gdy monologu pisać nie chcę więc czekam albo na jakąś reakcję na SMS albo jakikolwiek wpis - chociaż emotikonkę.
To samo jest na wątku konkursowym o klikaniu - tym w podpisie :( Nie dopisuje się tam już wcale nawet osoba, która jedynie tam czasem ujawniała swoją obecność na forum i to była wiadomość przeznaczona specjalnie dla mnie :(
Jestem ale nadal zakręcona :ok: Twoje opowieści :ryk:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt sty 11, 2013 9:40 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

ASK@ - radio i telewizja (a nawet co poniektóre polskie książki) wysyłają przekaz: nieważne jak jest, ważne jak wygląda. Broń Boże nie myśl - myślenie nie jest cool. No i efekty widać.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 11, 2013 9:47 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Asik, ja jestem przynamniej częściowo winna temu nalotowi na ciebie, bo ostatnio te ludzie się uparły i dostaję po kilka zapytań dziennie (głównie z Gumtree i Tablicy), szczerze mówiąc, to większość o "tę śliczną rudą koteczkę" czyli Maszę....
Napuszczam ich na ciebie. Nie wiem czy wszyscy napadają, ale choćby część...
No co ja poradzę, że te ludzie takie som? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 11, 2013 10:00 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

meksykanka pisze:Asik, ja jestem przynamniej częściowo winna temu nalotowi na ciebie, bo ostatnio te ludzie się uparły i dostaję po kilka zapytań dziennie (głównie z Gumtree i Tablicy), szczerze mówiąc, to większość o "tę śliczną rudą koteczkę" czyli Maszę....
Napuszczam ich na ciebie. Nie wiem czy wszyscy napadają, ale choćby część...
No co ja poradzę, że te ludzie takie som? :oops:

Zosiu, to są telefony od ludzi co bezpośrednio z ogłoszenia zerkają.Tylko pani wet jest od ciebie.Reszta już raczej nie bo to za dużo fatygi z kolejnym pisaniem by było.
O Misia zapytań nie ma a to takie cudo.Piękny, kochany i delikatny.Misio prawdziwy. :1luvu:

Ale telefon jest na prawdę sporo.I co z tego :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 11, 2013 10:16 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Najbardziej malowniczy składnik bycia dt - rozmowy adopcyjnee... uwielbiam :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt sty 11, 2013 11:00 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Asiu, Twoja relacja mnie ubawiła :) Choć Tobie nie do śmiechu. Ale Ty jesteś takim sitem jak mieli poszukiwacze złota,żeby odsiać co niepotrzebne i zostawić złoto - dobre domki.

Czego Twoim kociastym życzę :1luvu:

I dziękuję :1luvu:

A Piotruś w piernatach wymiata :ryk:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pt sty 11, 2013 11:51 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

ło matko :roll:
Czyli... nic nie pomoże...
Za ładne zdjęcia, za ładne koty... i za młode...
Tłum szturmuje...
Nawet nie przesyłam ci tych maili, ale wszyscy pieją z zachwytu i piszą, że "ewentualnie" by wzięli....
Jak widać inni "ewentualni" się zawsze znajdą :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 11, 2013 11:59 Re: OTW8-Żuk[*] Foty od str.15

Czytając Twoje opisy rozmów z potencjalnymi domkami i Twój dowcip w opisywaniu codziennego dnia aż bym miała ochotę zadzwonić do Ciebie w sprawie adopcji, wybacz Asiu, ale jestem taka ciekawa Twoich słodkich odpowiedzi na te głupie zapytania :oops: :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]