Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
andorka pisze:Bo tego nikt nie jest w stanie racjonalnie wytłumaczyć...
asia-lodz pisze:A cholera wie, może ja coś źle robię...
boniantos pisze:u mnie też cały czas na górze, odświeżam, dopisuję coś... musi w końcu zadziałać. Musi się ktoś zakochać![]()
![]()
andorka pisze:E tam źle...
To ludzie są coraz dziwniejsi? trudniejsi? idący na łatwiznę? nawet nie wiem jak to ująć.![]()
Jak adoptować kota to natychmiast, najlepiej z 20-to letnia gwarancją na zdrowie, żeby był puchaty i grzeczny.
Wiem, ze nie wszyscy są tacy, zdegustowanie światem nieco przeze mnie przemawia, ale niestety Ci rozsądni i empatyczni w większości już są zakoceni po kokardę i mimo, ze serce mówi "pomóż" to rozsądek nie pozwala "upchnąć" kolejnego zwierzaka.
andorka pisze:Ale dość narzekania, trzeba działać
Asia na podstawie ogłoszenia z gumtree, które podlinkowałaś rozesłałam nowe ogłoszenie do kotylionowej "sieci ogłoszeniowej", wykorzystałam zdjęcia, które wstawiłaś na wątku.
Poszła tez notatka na stronę Kotyliona z linkami do FB (niedługo powinna się pojawić, jak Sis będzie miała chwilę by wstawić), zaktualizowałam tytuł i pierwszy post tego wątku z prośbą o pomoc w propagowaniu Fifka.
Teraz jest dobry czas na adopcje dorosłych kotów - maluchów nie ma i wielu naszych podopiecznych, którzy tak jak Filip dobrze zagrzali już miejsca w DT znajduje swoje miejsca na ziemi.
asia-lodz pisze:Uprzejmie donoszę, że...
Filip jest w domu!
andorka pisze:A ja zanim oficjalnie zacznę się cieszyć poczekam na wieści z jutra
boniantos pisze:czyli to ci ludzie, którzy przyszli poznać Go osobiście, szukający kota w filipowym wieku, ale którzy potem się nie odzywali, tak?
Wspaniale trafił, bardzo bardzo kibicuję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości