OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 03, 2012 9:18 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Asiu, też jestem i zawsze za Was :ok:

i tyle tylko :(
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pon wrz 03, 2012 10:20 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Zosi dziękuję za ogłoszenia Mani :1luvu:
Już idą w net. Z Molly, mamą braci miała dobrą rękę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 03, 2012 12:31 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

oj, Asiu, znowu otwockie sieroty z każdej strony wyłażą... :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon wrz 03, 2012 12:49 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Wszędzie wychodzą jakieś biedy. Albo zostają wyrzucone :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 03, 2012 14:34 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Asiu jestem, zaglądam, spotykam Cię na innych wątkach :) Za Was :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon wrz 03, 2012 15:13 Re: OTW7-Żuniek [*]Kachna vel Mania traci dom!PILNIE DT/DS!s

ASK@ pisze:Do tego jeszcze sąsiadka przybiegła,że jej na głowę się od nas kapie w łazience a u nas sucho. Boję się,że trzeba będzie kuć a kafelki przed pierwszą wojną kocią kładzione poodpadają jak puzzle.

U mnie to były kłaki kocie w rurze spływowej z pralki. Ale, że bulgotało w kuchni (choć tylko gdy prałam) to za-Kret-owałam syfon w kuchni. Ten genialny przetykacz wykrystalizował mimo, a może dzięki gorącej wodzie no i trochę minęło zanim Blondynka logicznie pomyślała. I zanim zauważyła, że ściana w pokoju, przypralkowa też mokra.
Polecam Domestos- Dosia. "Kobietka" jest dość skuteczna i szybka. Ale bez kilku seansów się nie obyło.

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Pon wrz 03, 2012 16:23 Re: OTW7-Żuniek,moje słoneczko [*] Głosuj w KV na JOKOT!

ASK@ pisze:PILNE jak diabli, jak cholera!!!
DT/DS potrzebny!!!

Mania ma czas do 15 września.

ASK@ pisze:Czarna Mańka na FB
Proszę zaglądać
http://www.facebook.com/events/169589219843914/

Nowe , cieplutkie foty Mani by łatwiej sie rozważało
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wieści od opeikunki

...A mania akurat wczoraj zaczęła wywalać brzuch do góry i wolała mnie swoim popiskiwaniem i pozwoliła się pogłaskać - bo ona jest zupełnie niedotykalska.
Mania jest piękną czarną jak noc wielką kotką. Ma świetne grube łapska, które wciąż chce się macać Nie toleruje dotykania na brzuchu - może kiedyś ktoś ją w brzuch kopnął i stąd ten lęk.
Mania cieszy oko swoim wyglądem, ale jest mało towarzyska w stosunku do innych kotów. Nie zamierza sie bratać z innymi kotami - powinna być kocia jedynaczka.

Ceni dobre jedzenie i kanapę - docenia uroki życia po życiu na ulicy - jest kocim sybarytą. Bardzo rzadko bawi sie biegając po pokoju. Raczej siedzi dostojna i patrzy na nas swoimi złotymi oczami albo spi w przeróżnych pozach na kanapie. Jak jest zwinięta można ja wziąć za puszystą poduchę. Kiedy jednak nabierze ochoty na podbiegi wygląda jak mała puma skaczaca po kuchennej podłodze - stara sie tym zachęcić mnie do wyłożenia galaretki do miseczki. Uwielbia saszetki felix oraz suchą karmę. Zwykle zanim zacznie jeść wpatruje sie czujnie w zawartość miseczki - jakby składała dziękczynienie w swoim kocim języku za 'otrzymane dary'. Potem je powoli, metodycznie do samego końca i wylizuje miseczkę, a następnie układa się na pufie lub kanapie i zapada w drzemkę. Jest zupełnie niekłopotliwym, nieniszczącym kotem - rzadko korzysta z drapaka, tylko w tych chwilach swawoli. Załatwia się do kuwety
I jeszcze - Mania jest cicha. Nie gada, nie drze się - jak już coś zawoła to piszczy cieniutko. Ale rzadko to robi.

U nas spałą z Lilką i nie przeszkadzał jej wspólny kontenerek czy kołdra. Spała na Dance i gadała z nami popiskując tak właśnie cicho.Jak jest zaaferowana czymś to chodzi i sama do siebie pogaduje.Za kotami nie przepadała ale jakoś je znosiła.Ona ich się boi.I to bardzo.Mimo,że welgachna to ma obawy. Na zewnątrz wielka baba w środku delikatna panienka sopranem miaucząca.Psami nie stresuje się.Gdzieś wstawiłam fotę jak leży na kanapie obok psa.

Mańka szuka DT/DS!!!

Ja pierdu..l..
Zabieram się za Mańkę.

A - z ogłoszeń Radara odzew jakiś był? Pewnie lichy skoro kocio u ciebie.

Asiu, trudny czas Cię teraz czeka, ale Żuk na pewno gdziekolwiek jest to jestszczęśliwy i wspiera cię.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon wrz 03, 2012 19:22 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Biedna Mania :( jak moja Zosia też panicznie boi się zwierzyńca i do tego ludzi.Tylko mnie toleruje. Ech......

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon wrz 03, 2012 20:01 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Rozesłałam pierwszą turę mailowego żebrania o dom dla Mani. No cóż pewnie mnie zeklną.
Ale...
Kciuki poroszę mocne, najmocniejsze...
Na fb uzupełniam wieści o Mani. Ale nowych fot nie wkleję.
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 03, 2012 20:03 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

ASK@ pisze:Rozesłałam pierwszą turę mailowego żebrania o dom dla Mani. No cóż pewnie mnie zeklną.
Ale...

Trzymam,chociaż niech Mani się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon wrz 03, 2012 20:09 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

welina pisze:
ASK@ pisze:Rozesłałam pierwszą turę mailowego żebrania o dom dla Mani. No cóż pewnie mnie zeklną.
Ale...

Trzymam,chociaż niech Mani się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak byłam skupiona na mailu i pisaninie,że zapomniałam się podpisać w mailu :oops: . Szlag by to trafił. :cry:
Rozum blondynki. Wychowanie blondynki. Może wybaczą. :roll:
Teraz sobie dopiero uprzytomniłam. :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 03, 2012 20:12 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Kciuki są cały czas. Gdyby miały moc :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 03, 2012 20:13 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

MalgWroclaw pisze:Kciuki są cały czas. Gdyby miały moc :(

mają,mają...
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 03, 2012 20:41 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

my też się meldujemy z :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon wrz 03, 2012 20:58 Re: OTW7-Żuniek[*] Mania od 15.09 nie ma DOMU!PILNIE DT/DS!s

Dodałam Manię na takie stronki:
http://alegratka.pl
http://tablica.pl
http://warszawa.gumtree.pl
http://e-zwierzak.pl
http://eoferty.com.pl
http://pineska.pl
http://adopcjakota.pl

Dodam jeszcze troszkę jutro.
Aktywacje posłałam do siebie, mam nadzieję, że mnie nie zjesz, Asiu? :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia][następna]