Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Greta_2006 pisze:usuń ten numer, chyba że Szylka Cię prosiła o upublicznienie go na forum
Sama go podawała pod drugim nickiem.
pwpw pisze:najszczesliwsza pisze:Greta_2006 pisze:usuń ten numer, chyba że Szylka Cię prosiła o upublicznienie go na forum
Sama może, Ty łamiesz prawo
pwpw pisze:Sama może, Ty łamiesz prawo
Fredziolina pisze:słuchajcie Szylka potrzebuje finansowego wsparcia, jest bez kasy
proszę, pomóżcie jej uratować Kisię
najszczesliwsza pisze:Liczę na to, że ktoś przekona ją, by zawiozła kota do weta, który leczy Kokę.
Albo choć skonsultowała.
Bo wiem, że tego nie zrobiła.
pwpw pisze:Ma ktoś z Szyklą kontakt? Napisałam Jej sms'a (mam od niej) i czekam.. Wiadomo ile potrzeba, ktoś na miejscu mógłby założyć? Proszę o kontakt..
pwpw pisze:Ma ktoś z Szyklą kontakt? Napisałam Jej sms'a (mam od niej) i czekam.. Wiadomo ile potrzeba, ktoś na miejscu mógłby założyć? Proszę o kontakt..
najszczesliwsza pisze:pwpw pisze:najszczesliwsza pisze:Greta_2006 pisze:usuń ten numer, chyba że Szylka Cię prosiła o upublicznienie go na forum
Sama może, Ty łamiesz prawo
Nie sądzę.
jamkasica pisze:Szylka0505 pisze:Kto jest z Warszawy ja nie dam rady jej sama uspic, nie dam rady:-(:-(:-(:-(
Szylka, w której lecznicy jest Kisia? W jakim jest teraz stanie?
Jeśli nie chcesz tu pisać- prośba o pw.
vega013 pisze: Szylko, trzymaj się i nie myśl jeszcze o uśpieniu. Jeżeli lekarz widzi światełko, to być może ono jest.
jamkasica pisze:Zgadzam się, tylko przeraża mnie trochę strach przed forumowym linczem w przypadku konieczności ulżenia cierpieniom kociny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 317 gości