Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 05, 2014 20:56 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

kiziamizia30 pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83bcb18633fb37cb.html

mam nadzieję ,że się otworzy,powinny być tam 4 fotki :)
alfa a ja poproszę braciszka i resztę ewentualnie :)

I są :D
Iśka, tak jak Karo lubi na parapecie i ogólnie na wysokościach :D.
Sunia śliczna i widać - pani na kanapie :D .
A maluszek jeszcze trochę wystraszony ale, wiadomo, zawsze na początku tak jest. Parę dni i zwierzyniec się dogada :D .

Moje fotki, nie ma sprawy tylko pod koniec tygodnia bo teraz siostra wyjechała na kilka dni a ponieważ jej aparat się zepsuł to pożyczyłam jej swój. Pod koniec tygodnia ma wrócić, odda aparat i będziemy focić :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro sie 06, 2014 22:08 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

Czytam, czytam i tak się cieszę, że u Isi i Karo wszystko w porządku :1luvu:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw sie 07, 2014 17:07 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

taaaak,Isia uwielbia się dowartościowywać na wysokościach :)
to czekamy na fotki w takim razie :)

kiziamizia30

Od: Pon wrz 26, 2011 16:26

Post » Śro sie 13, 2014 10:28 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

gdzie te fotki i kotki ??? :D

kiziamizia30

Post » Śro sie 13, 2014 19:07 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

kiziamizia30 pisze:gdzie te fotki i kotki ??? :D

Kotki są :D a fotki będą. Siostra wyjazd sobie przedłużyła o kilka dni i niestety dalej się opiekuje moim aparatem. Ale przed długim weekendem musi wrócić / imieniny Mamy :ryk: / więc fotki będą na pewno choć spóźnine :D ,
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Pon sie 25, 2014 8:19 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

no i co??? zapomniała???
:(:(:(

kiziamizia30

Post » Pon sie 25, 2014 19:54 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

Nie zapomniała :) . Tylko aparat do mnie wrócił dopiero dwa dni temu, zresztą częściowo zepsuty... Jednak jakieś fotki zrobiłam, coś jeszcze dziś postaram się zrobić i dziś / późnym wieczorem/ albo jutro będą na wątku :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Pon sie 25, 2014 21:20 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

No to jesteśmy z fotkami :D .

U nas w domu najważniejsza osoba czyli Tara, seniorka 18-to letnia sunia

Obrazek]

Teraz Karo - rozrabiaka jakich mało, czasem mam ochotę go zamordować choć z drugiej strony kocham go...

Obrazek Obrazek

Troszkę młodsza od niego Rozalka - niby nieduża, niby kocia dziewczyna ale swój charakterek ma...

Obrazek Obrazek Obrazek

I najmłodszy, zwariowany Olek...

Obrazek

Tu rodzinka na spacerku - bez Karusia bo on choć pierwszy wybiega z mieszkania jak się tylko drzwi otworzy to dalej się boi. Na podwórku już parę razy był ale ma wtedy dużego stracha...

Obrazek

I oczywiście jeszcze ok. 50 gołębi dokarmianych codziennie za oknem, na parapecie ale to już inna / nie kocia/ bajka. Choć koty lubią na nie patrzeć, oj lubią :D .

A i niedługo, bo na początku września jadę do Bielska-Białej po kolejnego pieska, właściwie sunię. Śliczną 15-to letnią Meggi :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Wto sie 26, 2014 8:03 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

o kurka...niezła gromadka:D...a Tary chyba nie było u Ciebie jak Iśke braliśmy? i jeszcze jedna psia babcia teraz będzie :)...dobrze ,że są tacy ludzie jak Ty Alfa :)
a nie boisz się tych kociaków wyprowadzać na dwór ,że uciekną? śliczne są :) a rozallka taką piekną sierśc ma ...
nasze kocice się już dogadały i huliganią strasznie,a ten mały kurdupel to jeszcze z psem szaleje,fajnie,wesolo jest :)

kiziamizia30

Post » Wto sie 26, 2014 9:59 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

Tara była, na pewno - mam ją już 6 lat. Wcześniej 12 lat spędziła w schronisku w Tychach. Zresztą Meggi też prawie po takim stażu schroniskowym będzie / 10 lat schron, 3 czy 4 hotelik.../.

U nas jest duże podwórko, koty szaleją na nim. Nie tylko moje ale sąsiadów też. Sama Rozalka niekoniecznie wychodzi poza nie. Gorzej z Olkiem, ten to i na plac katedralny pójdzie, i na Plac Orła Białego, i na ul. Staromłyńską... Całe centrum jego :?

A już najgorzej jest jak one są na podwórku a ja chcę gdzieś iść. Wtedy ambitnie Rozalka i Olek maszerują za mną i nie sposób się od nich opędzić. A jak się człowiek odwraca i chce przegonić żeby wróciły na podwórko to one odwracają główki na zasadzie " nas tu nie ma, nie widzisz nas". Kiedyś to na pocztę na Dworcową z nimi tak poszłam bo absolutnie nie chciały odpuścić :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Wto sie 26, 2014 10:59 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

o rany to niezły cyrk z nimi,jak pieski :D
Alfa to chyba jeszcze jednego pieska miałaś,bo pamietam,że mówiłaś ,że musiałaś pożegnać jakiegoś staruszka schorowanego :(...biedne psiaki,tyle lat w schronie :(,całe szczęście ,że teraz mogą być szczęśliwe :)
nasza suka też ze schroniska ,z kojca gryfino,ona ma półtora roku,ale też juz dwa razy zdążyła do schronu trafić biedna

kiziamizia30

Post » Wto sie 26, 2014 13:02 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

Miałam jeszcze jedną sunię, też 12 lat schroniska... Odeszła na nowotwór, była u mnie tylko rok...
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro wrz 03, 2014 12:21 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

Alfa...ale spotkanie ...hehehe...góra z górą się nie zejdzie,a człowiek z człowiekiem zawsze :)

kiziamizia30

Post » Śro wrz 03, 2014 18:11 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

kiziamizia30 pisze:Alfa...ale spotkanie ...hehehe...góra z górą się nie zejdzie,a człowiek z człowiekiem zawsze :)

I to u weta :D W zupełnie innej części miasta :D . Ale chociaż miałam okazję podziwiać Wasze młode ( i głośne) cudeńko :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Czw maja 28, 2015 22:51 Re: Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

Pozwolę sobie przypomnieć wątek bo może ktoś tu jeszcze zajrzy :) .

Przyzwiozłam, tym razem nie do siebie bo już by się nie zmieściły, ale do mojej sąsiadki :) rodzeństwo naszej opisywanej tu gromadki. Na wątku Izy71koty są fotki maluszków wiec pozwolę je sobie tu zacytować :) .

AlfaLS pisze:Nareszcie jestem z fotkami. Przepraszam ale absolutnie nie wyrabiam czasowo :( . Fotek mam sporo jeszcze tylko musze sobie przypomnieć jak tu się je wstawia... :)
Zdjęcia w miniaturkach, po kliknięciu otworzą się da duuuuuuże :)

Zdjęcia od sąsiadki:
Dziewczynka, Kasia, właśnie obudzona...

Obrazek, Obrazek

A tu już całe rodzeństwo, choć w różnych konfiguracjach... :) . Wiem, że koteczka to Kasia, drugi pingwonek to Kajtek a jak dała rudemu na imię za skarby świata nie pamiętam :( . Ale się dowiem :) :

Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek

i kolejne:

Obrazek, Obrazek, Obrazek.

AlfaLS pisze:I trochę indywidualnych :) :

Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek.

I jeszce troszkę...

Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek.

To na razie tyle fotek :) .

Potwierdzam też, bo zapomniałam to zrobić wcześniej, ze dostałam od Izy 50 zł. dla maluszków. Wtedy gdy po maluchy pojechałam. Na razie kupiłam im puszeczki animondy dla maluchów i sanabellę dla maluchów ale prawda jest taka że im najlepiej smakuje jedzenie gotowane i te kupione rzeczy to chyba na dłużej im starczą... :) .

Zapraszamy do podziwiania maluchów :D .

Jak ktoś wie o dobrym domku szukającym rozkosznego maluszka to pięknie polecamy się pamięci :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

[poprzednia]