OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 09, 2011 6:57 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Asiu czytam i trudno mi uwierzyć ,jesteś niesamowita .Bardzo trzymam kciuki za maleństwo i resztę która tam została ,by doczekała pomocy. :ok: Jak koteczka musi wyglądać jak nie jest w stanie odkarmić maluchów.Brak słów na kobietę i jej TZ.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lip 09, 2011 7:58 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

horacy 7 pisze:Asiu czytam i trudno mi uwierzyć ,jesteś niesamowita .Bardzo trzymam kciuki za maleństwo i resztę która tam została ,by doczekała pomocy. :ok: Jak koteczka musi wyglądać jak nie jest w stanie odkarmić maluchów.Brak słów na kobietę i jej TZ.

Koteczka była zaproponowana do kastracji.Zobaczymy co wyjdzie. Inne maluszki są sprawniejsze i większe. Podobno trudno je złapać. A nas wpuścić nie chcą. Ot, kolejne niepotrzebne zwierzę w gospodarstwie.
Tak myślimy, czy maleńtas nie jest od innej koci.Choć o trikolorze była mowa już wcześniej.
Danka w szoku totalnym była na jego widok.
Nic, zobaczymy co wet powie. Igunia też jedzie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 09, 2011 8:11 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

O Boże Asiu, popłakałam się...
Ach... to właśnie to kociątko od Pani? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lip 09, 2011 8:45 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

meksykanka pisze:O Boże Asiu, popłakałam się...
Ach... to właśnie to kociątko od Pani? :oops:

Tak, to to kociątko.
Pani go przywiozła bo TZ był na nocce i mogła przemycić. Przez jego czas siedzenia w piwnicy drżałam,by nie odkrył.Jadł parówki. Nie wiem czy pisałam o tym.Ale mnie te parówki cięgiem siedzą w głowie.
TZ oczywiście zrobił wykład na temat szczęścia jakie koty miały :mrgreen: . Szczególnie Ignasiowi się dostało.Niejadek cholerny znów zakopywał w podłodze michę.
Każda pora dobra na wychowawcze pogaduszki. :evil:
Zaraz do weta wychodzimy. Trzymajcie kciuki.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lip 09, 2011 8:51 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Trzymamy kciuki i błagam dawaj znać co z maluszkiem?
Parówki :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 09, 2011 8:55 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

:( łomatko, co za ludzie - lepiej utopić, niż oddać? Lepiej topić niż sterylizować?? Ja tej logiki nie ogarniam :(
:ok: :ok:
:ok: :ok: za malucha, pisz, co z nim!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lip 09, 2011 11:11 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Magda,pomoc mieli zaoferowaną już przed Bożym Ciałem. Tyle dni się z nimi TZ buja. Chcieliśmy zgarnąć takze kocicę.Tylko niech nas wpuszczą.Kilka razy siedzieliśmy naszykowani czekajac na telefon. Kilka razy TZ jeździł po godzinach do pracy by ją zawieźć i koty łapać. Nic.Zawsze coś wypadało.Problem przestał być palący jak kotka zrozumiała,ze do domu malców nie wniesie. Zwodzili nas,przekładali...Cud,że tego kobieta zabrała.
Ot, taka mentalność. Co dzień mąż babki słucha się Radia Maryja a kociaczki topi. A sterylka to wbrew naturze.
TŻ ma częściej styczność z takim rozumowaniem. On jest (spójrzmy prawdzie w oczy :mrgreen: ) biedny,że taką żonkę zwariowaną trafił.

Zeszło się, bo bankomat musiałam zaliczyć :mrgreen:
Maluszek ma 3 góra 4 tygodnie.Musiał być od innej kotki.Choć już pod koniec czerwca było o nim wiadomo.I cały czas była mowa że to ich koci dziecko.
Ma mocno niebieściutkie oczyska.Nie chce sam jeść.Choć podobno u kobiety parówki jadł. Tylko ciekawe jak często dostawał jedzenie.Nakarmiony został teraz strzykawką.Porcje naszykowane na cały dzień bo wybywamy z TZ.Córka zostanie.
Nie wiadomo jeszcze czy chłopczyk czy dziewunia. Na oko zdrowy. Ale zobaczymy.Został odrobaczony bo brzuszek ma jakby od innego kota.Chudy strasznie. Nawet jak na malca.Długo by nie pociągnął na dworze w taką pogode. Albo by zginął śmiercią tragiczną.
Jest słodzikiem strasznym.Głaskany wywala brzuszek i wyciąga chude nożynki. Mruży oczki i mruczy jak traktorek.

Strasznie się boje mieć takiego malca.Powinien iść do doświadczonego domu. Tylko gdzie? jopop ma pp .Tam miałby super opiekę i towarzystwo. W zamian zgarnęłabym innego podrostka.
Trzymajcie kciuki mocno za niego.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lip 09, 2011 11:16 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

:ok: :ok: :ok: :ok: są nieustające :ok: !!!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lip 09, 2011 11:32 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

kciuki za maluchaObrazek
zrób mu zdjęcie, bo chyba, wyobrażając sobie kolorystykę to cudny
tak sobie pomyślałam, ze jak się w dłoń mieści to chyba młodszy niż ponad 2-m

ja mam teraz takiego z ok 20 kwietnia prawdopodobnie -to się w dłoń już nie zmieści

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lip 09, 2011 14:36 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Za maluszka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob lip 09, 2011 15:43 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Za Asię! Za maluszka! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lip 09, 2011 19:39 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Też wysyłamy moc ciepłych myśli. :ok: :ok: :ok: :ok: za Maluszka i zdrówko Iguni. :D
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Sob lip 09, 2011 20:00 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Wszelkie kciuki mocno potrzebne.Za każde bardzo dziękujemy. :1luvu:
Juz jesteśmy w domciu .Ale tylko zajrzałam co nowego słychać i zabrałam się/zabraliśmy za oporządzanie zwierza.Kuwety,michy,dopieszczenie...Oraz gary na jutro.
Z wieści zdrowotnych. Rodzeństwo "F" ma się ok. zapuszczamy jeszcze kropelki.Szaleje na maksa. Pchają się do ludzi. Mam gustowne sznyty na nożynkach od prób ich wdrapania.Komp mocno je interesuje. Co i rusz podejmuja próby kontaktu ze światem.
Igunia jako tako.Oczko chyba lepiej troszkę.Temp utrzymuje sie w normie.O 21 maść do oczka.Je i troszkę się bawi.
Ignaś dopieszczany różnistymi smakami nie zmienił zdania. Jedzenie nie jest dla kota.Szaleje okrutnie.
Nastka tez ma nosek ładniejszy.Już nie ma zielonych glucisk.Zakrapiamy oczki i nosek nieustannie. Smaruję też pysio bo jej brzydkie wżery się zrobiły od kataru.Jak u ludzi.
Cosik leży w kontenerku i grzeje chudzinką pupinkę na termoforku.Na rączkach jest niepewny.Ale w zaciszu plasticzanych ścian wykłada się na wszystkie strony. Boże jaka to malizna.Karmimy strzykawą. Gerberki także zostały zakupione.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lip 09, 2011 22:41 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Cosik miał szczęście ,że jest już u Was bezpieczny.Może chociaż troszeczkę odpoczniesz w nocy czy wstawanko na karmienie maleńtasa. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lip 09, 2011 22:48 Re: OTW4-Goście,goście!Ech,ludzie są be:-((

Przepraszam, że nie odwiedzam, ale nawarstwiły się trudności. Ja też w biegu.
Trzymam jak najmocniejsze kciuki, pozwolę sobie dziś uruchomić św. Franciszka żeby miał łąskawe oko na Ciebie i koteńki.
Może to brzmi infantylnie, ale jak mam wyrazić inaczej swoją wdzięczność i podziw?
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]