Boguś był całkiem sam.Znalazł dom.Uciekł i zaginął?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 16:54 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

8O 8O 8O 8O 8O chyba niedokładnie czytałam wątek :oops:
Madziu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie sty 30, 2011 16:57 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

magdaradek pisze:Kotek już u mnie :D

daliśmy mu na imię Zbysio ;)
kotek jest bardzo ładny. Ma około roku. Jest czyściutki i zadbany. Muszę tu pochwalić Piotra, że zadbał o kota bardzo dobrze :ok: Kotek jest biało-bury i ma zielone oczy z pięknym makijażem :1luvu:
Jest też bardzo grzeczny i spokojny, oczywiście na razie :twisted:
na razie jest trochę wystraszony zmianą miejsca, ale nie za bardzo. Z moim rezydentem Cypiskiem były już noski-noski, z Rysiem też już się zapoznał, choć oczywiście reakcja Rysia była taka jak zawsze na początku na tymczasy, czyli phhhhyyyy i sssssssssssss ;)
ale generalnie jest spokój.
Zbysio pochrupał sobie suchej karmy i teraz zwiedza.

Niedługo ruszamy z aktualnymi ogłoszeniami. Kotek jest młody, śliczny i zdrowy i powinien znaleźć dom.
Dziś został zaszczepiony.

Coś fantastycznego :1luvu: :1luvu: :1luvu: dopiero doczytałam.. co za dzień :ryk:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 30, 2011 18:10 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

:piwa:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 30, 2011 19:56 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Magda, Ty to masz tempo. Pewnie za jakieś 2-3 tygodnie będziemy czytać o poszukiwaniach transportu do ... np Gdańska.
A jak kotek reaguje na przytulanki, mizianko? Nie zdziczał za bardzo?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Nie sty 30, 2011 20:09 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

nie, nie zdziczał. jest na razie trochę zaaferowany całą sytuacją, ale pięknie podkłada główkę do głaskania.
Niedawno odkrył drapak i piłeczki 8O niesamowicie jest obserwować jak on to wszystko bada i poznaje :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie sty 30, 2011 20:11 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Super :1luvu: Trochę się obawiałam jak to będzie. To masz teraz kogoś jakby po operacji oczu, który rozpoznaje otoczenie, uczy się go dopiero. To musi byc niezwykłe.

sunshine

Post » Nie sty 30, 2011 20:24 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Miał kiciuś wielkie szczęście, teraz czekam cierpliwie na fotki :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 30, 2011 20:57 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

nie mogę się już doczekać fotek :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 30, 2011 21:16 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

A mi ogromny kamień z serca spadł :) że sytuacja rozwiązała się w ten sposób :1luvu:
Też czekam niecierpliwie na fotki ,żeby wreszcie zobaczyć kociaka o którym tyle słyszałam
myślałam i martwiłam się , a nigdy nie widziałam :) poza pierwszymi kiepskiej jakości fotkami.

sunshine pisze:Super :1luvu: Trochę się obawiałam jak to będzie. To masz teraz kogoś jakby po operacji oczu, który rozpoznaje otoczenie, uczy się go dopiero. To musi byc niezwykłe.

sunshine on nie mieszkał w ciemnej piwnicy :) tylko w normalnym ,choć bardzo rzadko
odwiedzanym mieszkaniu :wink:
No ale teraz mając wreszcie towarzystwo i dzieci i koty :) powinien być przeszczęśliwy
i mam nadzieję że nie sprawi żadnych problemów :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sty 30, 2011 21:21 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Mi nie chodziło o to, ze stracił wzrok po miesiacach przebywania w ciemnosci. Magda napisała, ze odkrywa uroki i zalety kocich zabawek. Czyli zachowuje sie jak ktoś kto widzi te rzeczy pierwszy raz w zyciu, jak ktoś kto po odzyskaniu wzroku oswaja otoczenie. Tak mi sie skojarzyło. Wiem, ze nie był to kot pozostawiony sam sobie. Przepraszam za nieprecyzyjna wypowiedź.

sunshine

Post » Nie sty 30, 2011 21:36 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie sty 30, 2011 21:38 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Ale super :ok:
Madzia :1luvu:

Ma teraz chłopak atrakcji, oj ma :lol:
Z bezludnej wyspy trafił do metropolii :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sty 30, 2011 21:47 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

A tak apropo ogloszeń :roll:
chyba trzeba zmienić w ogłoszeniach telefon do kontaktu
bo wszędzie jest podany numer do Piotra
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 30, 2011 21:49 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

A allegro zmienię przy następnej aktualizacji, ale musicie mi podać nowe dane :)

10 KOCICH PRZYKAZAŃ

1. Ja jestem Panem tego domu.
2. Nie będziesz miał żadnych innych zwierząt oprócz mnie.
3. Nigdy nie będziesz mnie ignorował.
4. Będę Cię ignorował kiedy mi się zachce.
5. Będziesz wdzięczny, że poświęcam Ci czas.
6. Będziesz pamiętał o mojej misce, żeby zawsze była pełna.
7. Będziesz wydawał większość swoich pieniędzy na zabawki i prezenty dla mnie.
8. Będziesz miał zawsze gotowe kolana, żebym mógł się na nich zwinąć w kłębek.
9. Będziesz okazywał mi miłość i uwagę wedle żądania.
10. A najważniejsze, będziesz robił wszystko co trzeba, żeby mnie uszczęśliwić.

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie sty 30, 2011 21:52 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Przykazania fajne :ryk: ale drugi punkt jest przez nas notorycznie i nagminnie
łamany :roll:
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]