BRZDĄCE Wszystkie szkrabiki w swoich DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 10:22 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

jakie maleństwo wesołe i żwawe! :1luvu: Chwila w domu i cud się dzieje się po prostu...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto sie 31, 2010 10:24 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

a tak w ogóle to śliczna z niej dziewczynka!
rzęski długaaśne, no i tygrysie futerko jakie fajne! :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Wto sie 31, 2010 12:07 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

Gabrysia jest cudowną kocią panienką o niesamowicie mięciutkim, jedwabistym futerku :D I straaaaasznie ciekawską - nie może nawet przez chwilę usiedzieć na miejscu, co chwila sprawdza nowe kąty... Ja ją zdjemuję z biurka/półki/regału/parapetu, wyciągam spod łóżka, zza monitora, zza biurka... teraz właśnie wlazła na głośniczek na biurku, przejrzała się w lusterku, nadgryzła fasolę (taka w doniczce), i próbuje się dostać na okno... Ma tyle energii, że spokojnie parę kociaków mogłaby obdarowac :roll:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto sie 31, 2010 12:09 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

Jak pisałam poprzedniego posta to Gabi wlazła na klawiaturę i napisała "mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo+9bda" Nie wiem, co to znaczy, może to coś po kociemu :wink:

jhet

Post » Wto sie 31, 2010 14:09 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

no jak to, przeciez po kociemu to "baw się ze mną, baw się ze mną!" :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Wto sie 31, 2010 22:52 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

no tak, pewnie masz rację :lol: Mała juz u smarti, ma własny pokój i cudownych opiekunów, i powinno jej tam być dobrze :)

Czyli: poszukiwany domek stały dla Gabrysi i DT lub DS dla Oczka, jej przyszywanego brata, którego nie udało się ostatnio złapać i przywieźć do Warszawy, bo jak tylko zobaczył, że porywają jego siostrę, to zaczął tak zwiewać, że aż się za nim kurzyło... :roll:

jhet

Post » Wto sie 31, 2010 23:24 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

dzięki :)
Gabrysia jest słodka ,zjada ile tylko się do pysia zmieści-jutro postaram się wstawić jej jakieś radyjko zeby się hałasów nie bała.
miłej podróży :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 01, 2010 18:02 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

smarti, co tam u Gabi? Jak minęła noc? Wszystko ok...?

jhet

Post » Śro wrz 01, 2010 18:17 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

Gabi zwariowana i słodka-wali kupę za kupą i straszne bączki :oops: :oops: :oops:
byłyśmy u mojej wet bo Gabi strasznie kichała i cały nosek miała zapchany i w gilach,aż trudno jej było oddychać,
Wet dała jej zastrzyk-pojutrze drugi i dała jej inny odrobaczacz bo stwierdziła że na taką rewolucję w brzusiu to ten jest za słaby.odrobaczacz był b.smaczny-Gabi się oblizywała :)
reszta wg.zaleceń z karteczki
właśnie ma zakręt,ugryzła mnie,zwaliła głośnik od kompa i chyba pójdzie na trochę do transporterka-bo oczywiście już urzęduje u męża w pokoju..
brzusio już jest normalny,nie taki napęczniały już :kotek:
z ogł.niekt nie dzwonił.
miłej podróży :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro wrz 01, 2010 19:28 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

hmmm... u smarti Gabryśka chyba przejdzie kurs savoir vivre! :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Śro wrz 01, 2010 19:46 Re: BRZDĄCE - PILNIE TDT DO 6 WRZEŚNIA dla Gabrysi!! :( Warszawa

Oooo, może przez tę przeprowadzkę się dziewczyna trochę rozchorowała... :( U mnie tylko trochę kichała, ale smarków właściwie nie było, i oddychała normalnie - biedna mała. Super, że się nią tak zajęliście, nie mogła malutka na lepszy TDT trafić :D

jhet

Post » Śro wrz 01, 2010 22:03 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

oczywiście do transporterka nie poszła bo chyba zrozumiała że więzienie ją czeka :mrgreen: i wyczerpana usnęła na fotelu :kotek: ,
a teraz znowu świruje ale ja idę spać- to niech świruje :1luvu:

smarti

Post » Czw wrz 02, 2010 9:34 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Widzę, że Gabrysia skradła już swojemu TDT serduszka...? :lol: :mrgreen:

A ja przypomnę, że na DT lub DS czeka przyszywany brat Gabrysi, Oczko, który właściwie powinien już mieć inne imię, bo oko ponoć już wygląda ładnie i się niczym od drugiego nie różni. Może ktoś...? I może jakieś propozycje imienia? Mnie się już inwencja twórcza skończyła :roll: :)

jhet

Post » Czw wrz 02, 2010 10:02 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Założyłam oddzielny wątek dla Gabrysi, bo w tym można już się pogubić który kot o i jak... O tu! WĄTEK GABRYSIOWY Zapraszam do pisania :wink: :ok:

jhet

[poprzednia][następna]