Ostatni czwartek kocurków? NIE! Kocury bezpieczne w DT u Ani

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 14:10 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Nie ja, tylko Monika :). Na Nią można po prostu liczyć :1luvu: . Wiedziałam, że jeśli tylko nie ma akurat czegoś zaplanowanego, to się zgodzi :D. Mówi, że przynajmniej nie będzie się nudzić i zrobi coś pożytecznego. No właśnie zastanawia się nad noclegiem, jeśli zorganizuje sobie trochę grosza, to chciałaby przy okazji zobaczyć troszkę tej Warszawy, bo nigdy nie była. Myślę, że w razie czego uciągniecie ten nocleg :P.
Cieszę się, że się udało :mrgreen:

OlaEm

Od: Pt lut 26, 2010 20:05

Post » Śro lip 28, 2010 14:15 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

gosiar pisze:Gdyby ktoś ze Szczecina chciał się przenocować w Warszawie, zapraszam do nas. Taka droga w obie strony w ciągu doby to męczarnia.

:ok: :ok: może nadal aktualne

Czyżbym znów szczęście przyniosła :oops: :oops: :oops: :ryk:

:ok: za :kotek: :kotek:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 28, 2010 14:15 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

W razie czego niech wpada do nas :)

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro lip 28, 2010 14:18 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Nie sprawdzałam tego ponownie ale cena za bilet jest 58 zł w jedną stronę? To pewne? Nie chce mi wczytać tej strony :|I czy to jest z miejsce? Żeby dziewczyna nie musiała stać nad tymi kontenerami.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Śro lip 28, 2010 14:41 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Strona pkp mówi, że kurs TLK o 8:56 kosztuje 58zł w II klasie (czyli miejsce siedzące o ile są wolne w 8-osobowym przedziale). Powrót o 15:00 byłby pociągiem PKP Przewozy Regionalne (znaczy się osobówką), które to nie pofatygowały się aby można było sprawdzić cenę biletu. Ale raczej nie będzie się znacząco różnić. Wszelkie Expressy i inne takie IC kosztują ponad 100 zł. Taniej byłoby tylko jechać częściowo InterRegio (48 zł) ale to z przesiadką. I tak jeszcze minus 37% będzie.

OlaEm

Od: Pt lut 26, 2010 20:05

Post » Śro lip 28, 2010 14:58 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ A KOTKÓW TO NIE MONA ZABRAĆ ZE SOBĄ JAK TAK MOŻNA TO NIE RZECZ ONE TEZ MAJ UCZUCIA I TAKIE PRAWA JAK MY !!!

Zwierzęta są istotami żyjącymi, tak jak my. Tak jak my są istotami myślącymi i czującymi. Są naszymi przyjaciółmi. Towarzyszą nam w naszym życiu. Są po to, abyśmy je kochali, troszczyli się o nie, opiekowali się nimi
Żadne zwierzę nie jest własnością człowieka. Zwierzę nie jest rzeczą, którą można sprzedawać i kupować. Bo przyjaciela nie kupuje się i nie sprzedaje.

Sylka76

Od: Śro lip 28, 2010 13:47

Post » Śro lip 28, 2010 15:08 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Sylka76 pisze:LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ A KOTKÓW TO NIE MONA ZABRAĆ ZE SOBĄ JAK TAK MOŻNA TO NIE RZECZ ONE TEZ MAJ UCZUCIA I TAKIE PRAWA JAK MY !!!

Zwierzęta są istotami żyjącymi, tak jak my. Tak jak my są istotami myślącymi i czującymi. Są naszymi przyjaciółmi. Towarzyszą nam w naszym życiu. Są po to, abyśmy je kochali, troszczyli się o nie, opiekowali się nimi
Żadne zwierzę nie jest własnością człowieka. Zwierzę nie jest rzeczą, którą można sprzedawać i kupować. Bo przyjaciela nie kupuje się i nie sprzedaje.

Ale o co chodzi???

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 28, 2010 15:14 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Kaprys2004 pisze:
Sylka76 pisze:LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ A KOTKÓW TO NIE MONA ZABRAĆ ZE SOBĄ JAK TAK MOŻNA TO NIE RZECZ ONE TEZ MAJ UCZUCIA I TAKIE PRAWA JAK MY !!!

Ale o co chodzi???

Yyyy... :roll: Ja myślę że Sylka przeczytała tylko 1 post i nie bardzo zna sprawę...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 28, 2010 15:18 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Inaczej być nie może. Szkoda, że po pierwszym nie weszła do ostatniego..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lip 28, 2010 15:21 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

OlaEm pisze:Strona pkp mówi, że kurs TLK o 8:56 kosztuje 58zł w II klasie (czyli miejsce siedzące o ile są wolne w 8-osobowym przedziale). Powrót o 15:00 byłby pociągiem PKP Przewozy Regionalne (znaczy się osobówką), które to nie pofatygowały się aby można było sprawdzić cenę biletu. Ale raczej nie będzie się znacząco różnić. Wszelkie Expressy i inne takie IC kosztują ponad 100 zł. Taniej byłoby tylko jechać częściowo InterRegio (48 zł) ale to z przesiadką. I tak jeszcze minus 37% będzie.

Dziękuję bardzo. Z przesiadka nie ma co kombinować bo ciągnięcie dwóch kontenerów i stres albo się zdąży albo nie jest więcej warte. Więc jutro rano Monika dostaje bilet i resztę pieniędzy. Zaliczka została pobrana w kwocie 150 zł, więc najwyżej reszta trafi z powrotem.

Pixia

Post » Śro lip 28, 2010 15:27 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Kaprys2004 pisze:
Pixia pisze:A więc mamy tak:
Kaprys2004- 50 zł :1luvu:
iwona66- 140 zł :1luvu:
sponsor-140 zł :1luvu:
brakuje tylko - 30 zł :D

włóczka pisze:"W razie jakbyco", to deklaruję brakujące do transportu 30 zł.

jarzab pisze:Ale mnie Włóczka ubiegła :ok: :ok: :ok: Jak by co to pisać do mnie 30 mogę dorzucić :D

To kto z mądrych głów podzieli teraz te koszty, żeby było sprawiedliwie?
120 zł transport + ?

I bardzo bym chciała aby chłopaki dostali karmę i żwirek na start. Niestety w naszym magazynie są pustki więc jeżeli ktokolwiek by chciał się dołożyć na tą stronę medalu to będę bardzo wdzięczna. Wtedy poproszę kogoś z warszawiaków albo bezpośrednio przekażemy pieniądze Ani. W tej chwili chłopaki będą jedynymi zwierzakami w domu.

Pixia

Post » Śro lip 28, 2010 15:30 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Trochę mnie nie było i...
Ukłon w wasza stronę dziewczyny.
Wspaniałe wieści.
Widać presja czasu i wysokie napięcie dały pozytywny skutek.
Tak trzeba było odrazu. Kotki były by już bezpieczne w Warszawie.
Super rozwiązanie!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oukast

Od: Pt lip 23, 2010 18:11

Post » Śro lip 28, 2010 15:34 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

to ja oferuję jedzonko suche i mokre oraz zapełnienie kuwet w ilości
co najmniej na miesiąc :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro lip 28, 2010 15:42 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Kochana przeczytaj sobie najpierw wszystkie posty, a potem wypisuj mądrości :wink:

A co do temtu oby żadnych niespodzianek już nie było....... :twisted: :twisted:
Ostatnio edytowano Śro lip 28, 2010 15:43 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lip 28, 2010 15:42 Re: Ostatni czwartek kocurków? Eutanazja 29.07 DT/DS POMOCY!

Nie uważacie że pozostałą kaskę powinna dostać Monika
...za fatygę niech sobie dziewczyna pokręci się po Warszawie.
:dance2:

oukast

Od: Pt lip 23, 2010 18:11

[poprzednia][następna]