Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 14:51 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

no i ja się przyłączam do kciukasow za domek!
Siwe jest piekne i każde kocie jest piekne :1luvu: tylko musi trafić na swego :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 29, 2009 15:00 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

ASK@ pisze:no i ja się przyłączam do kciukasow za domek!
Siwe jest piekne i każde kocie jest piekne :1luvu: tylko musi trafić na swego :!:

to prawda :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw paź 29, 2009 15:07 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

jeszcze raz HOP :ok:

tillibulek

Post » Czw paź 29, 2009 18:14 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Czasu coraz mniej, juz sama nie wiem, co mam zrobic..

Domki, zobaczcie jakie sa slodziuchne:

Obrazek Obrazek Obrazek

Troche mi sie zlaly z kocykiem, ale nie mialam serca ich budzic :oops:
elzii

Post » Pt paź 30, 2009 8:28 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Hops z rana!
elzii

Post » Pt paź 30, 2009 8:32 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

boskie :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Pt paź 30, 2009 8:33 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

elzii pisze:Czasu coraz mniej, juz sama nie wiem, co mam zrobic..

Domki, zobaczcie jakie sa slodziuchne:

Obrazek

Troche mi sie zlaly z kocykiem, ale nie mialam serca ich budzic :oops:

rozmarzylam sie - pieknie wygladaja w dwupaku - jakbym mogla, to bym je od razu wziela, tylko te finanse... :(

tillibulek

Post » Pt paź 30, 2009 8:35 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Tak to juz jest, ze Ci, co chca, nie moga, a Ci "mogacy" nie chca :|
elzii

Post » Pt paź 30, 2009 9:13 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

elzii pisze:Tak to juz jest, ze Ci, co chca, nie moga, a Ci "mogacy" nie chca :|

no cos Ty, koteczki sa piekne, zdrowe i wesole, wiec domki na pewno sie znajdą :ok: :ok:

u mnie teraz to kwestia pieniedzy, bo kicie trzebaby wysterylizowac i zaszczepic 2x, a to w sumie, wedle stawek mojego weta - sterylka 250 zł, szczepienie 60 zł * 2 - to masz prosty rachunek - a ja mam moje dwie panny niewysterylizowane (czekam na ich pierwszą rujke)

tillibulek

Post » Pt paź 30, 2009 12:19 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

tillibulek pisze:
no cos Ty, koteczki sa piekne, zdrowe i wesole, wiec domki na pewno sie znajdą :ok: :ok:

u mnie teraz to kwestia pieniedzy, bo kicie trzebaby wysterylizowac i zaszczepic 2x, a to w sumie, wedle stawek mojego weta - sterylka 250 zł, szczepienie 60 zł * 2 - to masz prosty rachunek - a ja mam moje dwie panny niewysterylizowane (czekam na ich pierwszą rujke)

To prawda, koteczki sa zdrowiutkie i przekochane :)

Przyznam szczerze, ze gdybym miala mozliwosci finansowe i lokalowe, czytaj: bylabym niezalezna, zostawilabym sobie cala piatke... Ogromnie jestem z nimi zwiazana i strasznie mi zle z tym, ze bedziemy sie musieli rozstac :(
elzii

Post » Pt paź 30, 2009 13:34 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

czasem tak niewiele trzeba do szczescia - i kiedy to niewiele takie trudno osiagalne ogarnia czlowieka bezsilnosc (tez tak mialam - bylam uzalezniona od rodzicow i to oni podejmowali decyzje, ale teraz na szczescie juz na swoim)

a one tak pieknie i spokojnie spia sobie na kocyku nie wiedzac, ze czeka je duza zmiana zyciowa... juz niedlugo....

tillibulek

Post » Pt paź 30, 2009 13:49 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Czekam na jakąs odpowiedź w sprawie Kuleczki, ale na razie trwają rozmowy.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 30, 2009 14:01 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Anda pisze:Czekam na jakąs odpowiedź w sprawie Kuleczki, ale na razie trwają rozmowy.

:ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Pt paź 30, 2009 14:11 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Wlasnie dzwonil do mnie Pan z Lublina, chca adoptowac Kuleczke, mieszkaja razem z zona w bloku i teskni im sie za kotkiem ;)
Sprawa rozwiazalaby sie szybko, bo jutro bylby transport, ale chcialabym sie przekonac, ze to dobrzy ludzie, a przez telefon - wiadomo, mozna sie pomylic.

W zwiazku z tym, czy bylaby jakas chetna do pomocy Cioteczka z Lublina, zeby przemaglowac milych Panstwa? Nawet dzis, po 16 beda juz w domu? Prooosze :D

Jesli mialby byc to jedyny kotek u tych panstwa, a oni pracujacy pewnie, to trzeba im uswiadomic, ze latwiej jest, jak sa dwa kociaki.
Jade do lekarza, bede na forum po 17.

Anda pisze:Czekam na jakąs odpowiedź w sprawie Kuleczki, ale na razie trwają rozmowy.

A moze wiadomosc o tym, ze Panstwo sa zainteresowani Kuleczka pomoze sie domkowi zdecydowac? :)

Oj tylko zeby sie nie okazalo, ze oba domki sie rozmysla. TFUU!
elzii

[poprzednia][następna]