RUDY TOFIK... w DS u anee... RTOZ KAN RADOMSKO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon mar 01, 2010 21:03 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Tofika to zgubić nie zgubię...
ale fakt faktem chcialabym wśród 'tego' znaleźć kilka rzeczy które ostatnio gdzieś znikać zaczęły :D

rano wrzucę zdjęcie odgraconego pokoju z przygotowanych kącikiem Tofikowym :twisted:
mówię Ci, nie poznasz :D :D :D
Obrazek- TYLKO mój : >

aneee

Od: Pt sty 29, 2010 22:44

Post » Pon mar 01, 2010 22:21 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

aneee kup Tofikowi obróżkę z dzwoneczkiem będziesz przynajmniej słyszała gdzie jest , bo możesz go nie znaleźć :ryk:
Obrazek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon mar 01, 2010 22:28 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

no tak, przydałaby się z dzwoneczkiem
ale od tego dzwoneczka to prędzej Tofik i ja dostaniemy świra niż cokolwiek znajdziemy :ryk: :ryk: :ryk:

jej, to chyba ostatni dzień swobodnego bajzlu a od jutra sie trza bedzie pilnowac i regularnie sprzatac , bo przy pomocy kota bede miala jeszcze wieksze problemy ze znalezieniem czegokolwiek niż obecnie (cóż, jak to mówią -co dwie pary rąk (łap), to nie jedna :ryk: )

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 22:32 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Koty lubią porządek, moja Pyśka jak mam bałagan to robi mi takie psikusy, a jak zmywam to siedzi i się przygląda, już nie wspomnę o seniorce i jak muszę ganiać z mopem po suszarni, 3 razy dziennie wybrać z kuwety polać olejkiem zapachowym w pomieszczeniu, wymyć chusteczkami i czesać pół godziny aż ręka zdrętwieje...i tak codziennie....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon mar 01, 2010 22:33 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

no cóż, się przynajmniej mama ucieszy
ona tam porządkiem nie pogardzi :roll:

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 22:37 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

... a jak nie sprzątnę na czas z kuwety to może być niespodzianka, więc pilnuję tego jak "kota" w głowie... :mrgreen: i musi być co raz przemeblowanie, nowe posłania itd... wchodzi szybko w nawyk, ja przed pracą potrafię godzinę wcześniej wstać bo muszę w domu ogarnąć, w suszarni i gnać z żarciem w trzech słoikach do pracy.... :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pon mar 01, 2010 22:46 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

heh, mam nadzieję że Tofik okaże się być miłym i uprzejmym kociakiem który nie lubi stwarzać problemów :D

Koci Lady, chcesz mnie jeszcze jakoś pocieszyć ? :mrgreen:

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 22:51 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

No tak to kochana wygląda, jak kuweta brudna to hoho - same kłopoty. Trzymamy za słowo i czekamy na zdjęcia posprzątanego pokoju :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon mar 01, 2010 23:02 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Dziękuję, lubie pocieszające informacje :mrgreen:

Zdjęcie bedzie rano, jak tylko pokój będzie wyglądał tak że da rade mu zdjęcie pstryknąć :D

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 23:37 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

:ok: nie martw się wszystko będzie dobrze, zyskasz przyjaciela, który będzie z Tobą na dobre i na złe...swoją kicię poznałam w ten sposób, przyjechałam na chwilę do domu, bo nie mieszkałam kupę lat u rodziców, no i byłam bardzo chora, a że seniorka okociła się jak zwykle w ogródku i miała śliczną małą Pysiunię, no i leżę, z bólu lecą mi łzy i przysnęłam, balkon otwarty,wiosenka w pełni, nagle czuję ktoś mi ociera łzę na policzku łapką, a to szkrab Pysia wdrapała się po frędzlach na łóżko, normalnie od razu wyzdrowiałam... no i Pysia a potem jej mama zostały pod moją opieką, a ja... naprawdę wyzdrowiałam, do tego jeszcze dyscyplinka o której wspominałam wcześniej wyszła mi tylko na dobre,,,,
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pon mar 01, 2010 23:38 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

... aha dodam że z Pysią biegiem popędziłam do weta, ponieważ to ona potrzebowała pomocy lekarskiej.... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Wto mar 02, 2010 10:20 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

czekamy na zdjęcia i relację... Czy Tofik już w domku???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 02, 2010 10:31 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Kocia Lady, super historia :D

Hanulka, kociaki wyjeżdżają z Radomska między 12-13 i mają być do odebrania w Warszawie ok 16 :)
tak więc jeszcze czeeekamy :roll:

ale już niedługo :1luvu:

aneee

Post » Wto mar 02, 2010 11:31 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

aneee pisze:Dziękuję, lubie pocieszające informacje :mrgreen:

Zdjęcie bedzie rano, jak tylko pokój będzie wyglądał tak że da rade mu zdjęcie pstryknąć :D

to czekamy.. a jak pokój? :mrgreen: zdjęcie obiecałaś!!!! :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 02, 2010 13:44 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Wyjazd był o godz. 12,40 . :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

[poprzednia][następna]