Misia vel Czarna Zmora - czy ktoś da jej dom??

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 23, 2010 21:30 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Dobrze że do was wróciła, a nie pod śmietnik :|

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt kwi 23, 2010 21:37 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Kurczę, jak taki piękny kot mógł podpaść w jeden dzień...może to naprawdę alergia? Mój bratanek jest tak uczulony (na koty?), ze po wejściu do mojego mieszkania ślozy mu się leją :mrgreen:Nie można go mi dokwaterować :mrgreen: Może niektóre z tych "uczuleń" są prawdziwe? Chciałabym wierzyć...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt kwi 23, 2010 21:38 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Biedna Miśka
ale będzie dobrze
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt kwi 23, 2010 21:47 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

taizu, jak pojechaliśmy po Misię, był przy kocie. Co prawda jej nie głaskał, ale był przy niej, a podobno z nosa mu się lało, jak był w jednym pomieszczeniu z nią, a ona szalała. Jak przyjechaliśmy to nawet przez nos nie mówił. O katarze czy łzach z oczu nie wspominając. Był taki sam jak ją przywieźłiśmy
Bardzo byśmy chcieli wierzyć w tą alergię, naprawdę bardzo

Kamilio, gdyby trafiła pod śmietnik i byśmy się o tym dowiedzieli - skończylibyśmy chyba tymczasować i mielibyśmy 8 kotów na stanie - rezydentów. Stracilibyśmy zaufanie do ludzi....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt kwi 23, 2010 21:50 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

kiche_wilczyca pisze:taizu, jak pojechaliśmy po Misię, był przy kocie. Co prawda jej nie głaskał, ale był przy niej, a podobno z nosa mu się lało, jak był w jednym pomieszczeniu z nią, a ona szalała. Jak przyjechaliśmy to nawet przez nos nie mówił. O katarze czy łzach z oczu nie wspominając. Był taki sam jak ją przywieźłiśmy
Bardzo byśmy chcieli wierzyć w tą alergię, naprawdę bardzo

Po prostu chciałabym wierzyć w ludzi...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt kwi 23, 2010 23:46 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Dobrze że ja zaczipowaliście, to zawsze jakaś ochrona dla kota, ludzie jednak jakoś tam boją się konsekwencji...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob kwi 24, 2010 7:16 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

gosiaa pisze:Dobrze że ja zaczipowaliście, to zawsze jakaś ochrona dla kota, ludzie jednak jakoś tam boją się konsekwencji...

I dlatego chłopaki też swój numerek dostaną :wink:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie kwi 25, 2010 8:10 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Misiowa wróciła do stanu poprzedniego, no prawie wróciła. Teraz ona chce do kotów, chce się z kotami bawić. Wczoraj wieczorem szalała bardziej od kroofffka 8O Jak nie będzie przez jakiś czas ataków i nasze sobie odpuszczą to możę się jeszcze okazać, że Miśka to kot na dokocenie :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie kwi 25, 2010 8:25 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

ooooooooooo ale by to była niespodzianka !!!!!!!! 8O 8O 8O
Ale to by było super :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie kwi 25, 2010 8:27 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

To super wiadomość :ok:

gosiaa

Post » Nie kwi 25, 2010 9:07 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

jak tylko napisaliście, że po powrocie się przywitała z kotami, to już mi taka nieśmiała myśl się nasunęła, że ona może z kotami się polubi.... To byłoby już w ogóle fantastycznie - z wolno żyjącej - taka przytulaśna, domowa i jeszcze do zakoconego domku - prawdziwa przemiana :ok:. Nie zapeszam, pssssst.
Jesteście super DT.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie kwi 25, 2010 9:22 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

rybcie pisze:Jesteście super DT.

Tylko jakoś koty nie chcą nas opuszczać :twisted:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie kwi 25, 2010 9:24 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Ja się im wcale nie dziwię :mrgreen:

gosiaa

Post » Śro kwi 28, 2010 8:44 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

A Misia nadal szuka domu :(

Obrazek

Wczoraj planowaliśmy puścić ją na noc do kotów. Ale chociaz jest lepiej niż było, to nadal nie jest dobrze - z Lordem jak cię mogę, z rudym trochę gorzej, z Pchłą bez zmian. Ale zobaczymy, przełożyliśmy to na weekend. W końcu w tygodniu, jak rano trzeba wstać do pracy, to lepiej się wyspać, a nie słuchać przez całą noc dzikich kocich wrzasków (głównie Pchlich) ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro kwi 28, 2010 10:05 Re: Misia wraca z adopcji, szukamy kochającego domku

Jest prześliczna.

Zupełnie inna niż moja czarna maupa, choć też przecież czarna ;)

A oczy to po prostu bosskie.

Jak można oddać takiego kota? Jak można nie dać szansy? :|

rybcie pisze:może Ciocia ruru zrobi magiczny banerek :oops:, Miśka potrzebuje pozytywne fluidy.

:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]