Walczymy z powikłaniami po PP.Prosimy o wsparcie finansowe!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw paź 15, 2009 7:18 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

ej laska a nie chciała byś jeszcze trzech białych kociaków?? tak dobrze Ci idzie szukanie im domków :) jak szukałam mojej szaruni to zaopiekowałam się kotami z osiedla, jest dorosły czarek i rózia i 3 małe kociaki bo jednemu już znalazłam dom. Dla czarka i rózi na zimę coś ogarnę ale dla kociaków....:( a jeden wczoraj tak przeraźliwie piszczał :(
viewtopic.php?f=13&t=101519&p=5027145#p5027145 wyglądaja zupełnie jak róża :)

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Czw paź 15, 2009 7:56 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

chociaż jednego kociaczka cio?? :) :lol:

tysia6667

Post » Czw paź 15, 2009 8:39 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

tysia trzymam kciuki za twoje maluszki aby się domki znalazły. Jest taka paskudna pogoda, że żaden kociak nie powinien się błąkać po dworze :(

Safii nieustająco trzymam kciuki za Twoje kociaki i za Ciebie :ok:
A tego gnoja co się rozprawił ze Smykiem to bym...................... !!!!
Trzymaj się jakoś dziewczyno, bo musisz mieć dużo siły aby pomóc tym maluszkom :!:
Kurcze cały czas coś złego Cię spotyka, aż słów mi brak aby Cię pocieszyć, bo to tylko słowa, które nic nie zmienią :cry:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Czw paź 15, 2009 11:20 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

moge 2 wziac, jesli to są takie maluszki to czemu nie:) bo tak jak pisałam jedną chyba sobie zostawie wiec bede miec 2 koty i tak juz... Ale słuchaj zrob im zdjecie ja umieszcze ogłoszenie. Jesli mi sie uda znalezc chętnego na jednego chociaz to przyjedzie 3 cała. kurcze na takim zimnie!!

A ja się zakochałam w swoich malcach :1luvu: jak dobrze ze idą do osób z którymi mam stały kontakt, bo nie wytrzymałabym gdybym ich nie mogła zobaczyc raz na jakis czas:D:D:D

blankpage

Od: Śro lip 15, 2009 16:21

Post » Czw paź 15, 2009 11:27 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

jejku zajebiście by było jak byś wzięła chociaż jednego :) dobra to zrobie obiad i pojade porobić im zdjęcia byłam tam godz temu sprawdzic jak sobie poradziły po wczorajszej wichurze i tak sie biedaczki trzęsły normalnie nie moge na to patrzeć :( ale apetyt im dopisuje najadły się puszuni i pobiegły się bawić :)

tysia6667

Post » Czw paź 15, 2009 11:31 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

a te Twoje maleństwa to są naprawde zajebiste :) jak wczoraj jechalismy to te dwa wieksze co były razem wyciągały łapki i główki jak je głaskałam przez dziurke i gadałam do nich to sie uspokajały, jak przez dłuzszy czas się do nich nie mówiło to zaczynały piszczeć :) wogóle dzisiaj jadę na osiedle i słysze coś mi piszczy w samochodzie....mysle, kurde został mi od wczoraj mały kotek...maskara jak on wylazł z kartonu....okazało się, ze to dzieci szły do szkoły i wydawały takie dźwieki :)

tysia6667

Post » Czw paź 15, 2009 11:42 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

słuchaj moge wziać 2, a jesli znajde przed przyjazdem jeden pewny dom to i 3 niech przyjadą. moze wez je chociaz na weekend do domu?:( ja na pewno nie zrezygnuje, z reszta wiesz gdzie mieszkam, byłas u mnie wczoraj:)

do piatku wydaje maluchy, w weekend wracam do gniezna i w poznaniu myslałam zeby byc we wtorek. Bo mam robote do zrobienia w pon w gnieznie, wiec musze tam być. Mam nadzieje ze jedziesz jeszcze jakos w przyszłym tygodniu?:)

jak szukałam swoim domu to miałam telefon o białego w czarne ciapki... ale z moich nic takiego nie było. Kurde ze też wcześniej się nie zgadałyśmy!!

blankpage

Post » Czw paź 15, 2009 11:47 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

bo ja w ogóle zanim przyjechały, to od prawie 2 tygodni szukałam im domu... stąd też od razu się poumawiałam na wydanie, zeby za długo u mnie nie były i nie zdązyły się przyzwyczaić. Dlatego zrób zdjęcia, myślę że szybko się coś znajdzie:) może się to wydać dziwne że tak szybko tyle domów, ale ja je wszystkie osobiście sprawdzam, nie wydałabym kociaka w niepowołane ręce. Część też trafiła do moich uczniów i znajomych znajomych. Więc tym bardziej wiem że domy sprawdzone;)

blankpage

Post » Czw paź 15, 2009 12:29 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

a ja białych w czarne ciapki i białych w bure ciapki mam duzo .... to rodzeństwo burej wariatki i rudzielca... są bardzo w sam raz do wydania, podrośnięte, idealnie zsocjalizowane z psami i bardzo zaradne (tzn nie takie ślimaczki, ale rezolutne malce, które świetnie dadzą sobie radę), są jeszcze marznące oswojone biało-czarne krówki w olsztynie koło czestochowy..
no i jeszcze zostały -
2 działkowce: przecudowny ciemnodymny maluszek i czarny , oba pyzate i puchate (nie długowłose tylko puchate) mają tak po 6-7 tygodni...
jakaś 1 szt rodzenstwa - podobna do tego cuda nadliczbowego, mam nadzieje ze Natalia wstawisz zdjecia co dostałaś - bo kociątko jest naprawde świetne - no i jest do złapania, bo nie ma żadnego schronienia, mieszka w krzakach pod blokiem

wczoraj taki hurt pojechał , że masakra - a pogoda nam sie trafiła rewelacyjna :P
chociaż przyznam sie ze mimo opadów nie było tak źle, żadnych większych problemów na trasie, znacznie gorzej było po południu jak wróciłam do czewy - dojezdzałam do skrzyzowania z tramwajkami i dobrze ze abs zadziałał bo wślizgnełabym sie na tory (no i akurat nic nie jechało) - taka straszna maziaja ciapata była na ulicy... a ja jeszcze letnie opony, koszmar...

I bardzo dziekuję Tysiu ze na mnie zaczekałaś tak bardzo cierpliwie :1luvu: bo spóznienie miałam rekordowe :roll:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Czw paź 15, 2009 12:52 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safii! Strasznie mi przykro z powodu Smyka! Że też muszą Cię spotykać takie nieszczęścia!
Co za drań! Jak można coś takiego w ogóle zrobić....?
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Czw paź 15, 2009 12:55 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Kurna...
Jesteście ZAJEBISTE !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czytając to, serducho aż podskakuje,
a gęba sama się śmieje

:ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Czw paź 15, 2009 12:57 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safi wazne, ze z twoimi smykami jest juz o wiele lepiej.. Na ludzi nie ma recepty a tym bardziej lekarstwa :? Wazne, ze kolejne kociaki beda mialy szasne na szczescie i kochajcy dom :ok: Tak trzymac :ok:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Czw paź 15, 2009 13:04 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safii a ty zdrowiej te swoje maluchy szybciej bo z nastepnym transportem TY jedziesz :P
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Czw paź 15, 2009 15:02 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

lubię takie dobre wieści :D
Obrazek

kotLucjanek

Od: Czw wrz 24, 2009 10:08

Post » Czw paź 15, 2009 15:58 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

no szkoda, że nie działalismy wcześniej ale nic może jeszcze się coś uda :)

no troche sie czekało na ten "mały towar" :) w domu byłam dopiero o 20 :) 12 godz w trasie ale widok tych małych bobików był wart tej jazdy :)

tysia6667

[poprzednia][następna]