Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 19:54 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Inguś nie martw się, maluch, moment się przyzwyczai. Fakt, że niektóre maluchy jak się odwozi do DS zachowują się tak, jak by tam mieszkały od zawsze i nawet ciebie nie zauważają, zdrajcy :evil: :wink: Inne troszkę postrachulą, ale szybciutko się zaaklimatyzuje i będziesz za chwilkę oglądała fotki szczęśliwego Eustachiasza :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 14, 2009 20:29 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Da sobie radę, nie rycz! Jeszcze będzie szalał z psem i będą tam mieli bardzo wesoło. Taki malec przyzwyczaja się przecież szybciutko i na szczęscie też szybko zapomina, więc nie martw się, na bank będzie szczęśliwy.
Oczywiście nieustannie i nachalnie proponuję pocieszenie w postaci zdrowiutkiej, malutkiej, zaszczepionej i odrobaczonej burasi ode mnie z lecznicy :twisted:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro paź 14, 2009 22:05 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Inguś-nie płacz-bedzie szczęsliwy!!!!
Eustachiuszku- :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 14, 2009 22:13 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

bo on nie znał psa
ja mogę chętnie dać na tymczas
ślicznego malutkiego szczeniaka :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
żeby tymczaski kocie
harmonijnie się z psami rozwijały
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 14, 2009 22:45 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

ruru pisze:bo on nie znał psa
ja mogę chętnie dać na tymczas
ślicznego malutkiego szczeniaka :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
żeby tymczaski kocie
harmonijnie się z psami rozwijały
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CoolCaty

Post » Czw paź 15, 2009 7:00 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Inga, nie martw się, zawsze pierwsze spotkanie z psem koteńki przeraża, a potem je trudno od psiego brzucha odkleić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Eustachiusz wkrótce w psinach zasmakuje, zobaczysz :D

A swoją drogą to Ciocia Ruru ma doskonały pomysł - siem zastanów :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 15, 2009 7:27 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

To ja- nowa a Duża Eustachiusza a właściwie jedna z wielu bo jeszcze jest mąż i cztery córki. Nasze nowe maleństwo powoli dominuje dom, zaczął od pieska i i to on decyduje o wspólnej zabawie, córki się zakochały w maluszku od pierwszego wejrzenia i miałem nie mały problem wysłać najmłodszą do przedszkola chociaż i jedna ze starszych prawie spóźniła się do szkoły a zawsze wychodzi pół godz przed czasem.Kiedy wam opisuje jego historyjkę łazi mi po klawiaturze lub po głowie, ha ha. Jeśli stanie choć na moment to pstryknę jakieś fotki, obiecuję. :D

Anix

Od: Czw paź 15, 2009 6:54

Post » Czw paź 15, 2009 7:33 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Inga no zobacz!! Martwiłaś się a tu Pani Ania już pisze, że jest super!!! :ok: Witaj Anix na miau. Z niecierpliwością będziemy czekać na kolejne relacje o małym łobuziaku :D

Inga - burasię od CoolCaty bierz i szczeniaka od ruru hahahahahahhaha :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 15, 2009 7:46 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

uff, uff, uff :D już się bałam, że mały śmierdziel się zbunkruje na dłużej, a tu zdrajca jeden już w dominanta sie bawi :roll: była kupa i siku? zjadł coś?
witamy na miau i nie ustajemy w nadziei na wiadomości, co u potfforka :D

dziewczyny, a żebyście widziały tego psiunka, co to go Eustachiusz ma za zabawkę ;) bossski pies, normalnie jak ze sklepu z zabawkami: biały i kudłaty :1luvu:

ruru, już ja wiem, co Ty za szczeniaczki masz do tymczasowania :twisted: CoolCaty, jestem Co dozgonnie wdzięczna za propozycję pocieszenia ;) wiesz, że ja to już zaraz chetnie, ale muszę dać TŻ-towi odsapnąć. Ze dwa dni może mu wystarczą?...? :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 15, 2009 7:47 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Georg-inia pisze:uff, uff, uff :D już się bałam, że mały śmierdziel się zbunkruje na dłużej, a tu zdrajca jeden już w dominanta sie bawi :roll: była kupa i siku? zjadł coś?
witamy na miau i nie ustajemy w nadziei na wiadomości, co u potfforka :D

dziewczyny, a żebyście widziały tego psiunka, co to go Eustachiusz ma za zabawkę ;) bossski pies, normalnie jak ze sklepu z zabawkami: biały i kudłaty :1luvu:

ruru, już ja wiem, co Ty za szczeniaczki masz do tymczasowania :twisted: CoolCaty, jestem Co dozgonnie wdzięczna za propozycję pocieszenia ;) wiesz, że ja to już zaraz chetnie, ale muszę dać TŻ-towi odsapnąć. Ze dwa dni może mu wystarczą?...? :mrgreen:

chłe chłe chłe :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 15, 2009 8:05 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Kupka była i siusiu też, piaseczek z kuwety na podłodze też żebyśmy się nie nudzili na zostawił :) a teraz hydraulicy robią nam wodę to im do torby się wpakował- chyba nowego fachy chciał się uczyć-ale nie daliśmy mu tej szansy (okrutnicy). Myślę że bardziej dla niego karierę informatyka wybiorę bo drukarka klawiatura itp też go nęcą. :lol:

Anix

Post » Czw paź 15, 2009 8:16 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Anix witamy na forum, super że będą wieści od Eustachiasz, to można Inga powiedzieć że domek forumowy :mrgreen:
Cieszę się że Mały się rozkręca :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw paź 15, 2009 8:26 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Ja też witam wszystkich a mały rozkręca się to zbyt delikatnie powiedziane teraz odbyli z Bazykiem (psiakiem) zabawę myszką -kto pierwszy ten lepszy. Jeśli chodzi o jedzenie to już wczoraj zjadł kolacje jak przystało na super kota i dzisiaj sobie też nie żałował.

Anix

Post » Czw paź 15, 2009 8:27 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Anix, witaj na forum. Ale super, że będziemy mieli wieści o małym. Już go sobie wyobrażam w torbie panów hydraulików :mrgreen:

CoolCaty

Post » Czw paź 15, 2009 8:31 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Anix, przeserdecznie witamy na forum i gratulujemy doskonałego wyboru :D :D :D
Ależ fajnie, że będą wieści o malym Eustachiuszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale najfajniej, że znalazł taaaaaki fajny domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]