LOTKA - JUŻ W DS!!!!! TYM RAZEM NA ZAWSZE :) :) :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 9:11 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Ja tylko uprzedzam, że jeśli chodzi o adopcje zwierząt to jestem upierdliwa i ciężko ode mnie dostać żywe stworzenie ( tak mówią dziewczyny i zawsze odsyłają do rozmów :lol: ) :wink:

Lotka nauczyła już się chodzić w kubraczku i widać, że jej wogóle nie przeszkadza. Brzusio goi się ładnie ale niestety Lotka dalej ma katar i jak kicha to naokoło jest jej wydzielina :( mieliśmy już dwa antybiotyki i NIC dziś doktor wypisze mi jeszcze jeden ostatni i jak ten nie pomoże to nie wiem co będzie. Trzeba będzie robić jej jakieś badania aby sprawdzić skąd tak długo utrzymuje się u niej katar. Co prawda po drugim antybiotyku zelżał i dlatego zdecydowaliśmy się na sterylizację a teraz jak już 2 dzień bez antybiotyku znów nawrót :?

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob sty 02, 2010 11:37 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

:? :? :?
Jak coś pogadam z Agnieszką w kwestii tej diagnostyki. Zrobi się bazarek, aukcję...

U kotów ze schronu to niestety norma z tym katarem. Mieliśmy nawet kocura - na wiacie okaz zdrowia wszelakiego. Pojechał do domu i się zaczęło... Jeszcze się leczy, od listopada... :( :( :(

A bycie upierdliwym adoptującym popieramy :) Sami nie jesteśmy gorsi :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob sty 02, 2010 12:04 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

vega29 pisze::? :? :?
Jak coś pogadam z Agnieszką w kwestii tej diagnostyki. Zrobi się bazarek, aukcję...

Spokojnie, narazie póki co mnie stać. Jak będą potrzebne jakieś drogie badania wtedy będziemy myśleć :wink:

monia3a

Post » Pon sty 04, 2010 0:05 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

vega29 pisze:
Keirzontko pisze:Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :) Powiem tyle, że Lotkę oglądam regularnie w tym wątku bo uważam że to jedna z najpiękniejszych kotek świata. Marzę o niej, ale cóż, nie mieszkam sama a i tak mam tymczasa któremu szukam domku... Mogę tylko trzymać kciuki za koteńkę.

A my życzymy Spełnienia Marzeń o Lotce.
Wyadoptuj tymczasa i bierz naszą kotunię!!! :ryk: :ok:

vega29, czy mogłabyś proszę życzyć mi wygrania dużej sumy w totka? Jesteś w Pakcie Czarownic może? Bo dzień po Twoim poście znalazł się dom dla mojego tymczasa Stiepana, już mieszka z nowymi Dużymi i piękną suczką kudłatą już się dogaduje :) Cud jakiś!

Co do Lotki, to ja mam teraz ewentualną szansę tylko na tymczasy :/ Nasz rezydent Joseph bardzo źle znosił Stiepana, teraz wyraźnie się cieszy że go już nie ma... Więc drugi kot na stałe niebardzo, TŻ się (i Joseph ;)) by się zgodził na tymczasa, pomijam już współlokatora który narzeka na koty :(
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Pon sty 04, 2010 8:25 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Lotka w gustownym kubraczku :roll:
Obrazek

Dziewczyna jest bardzo niezadowolona z powodu noszenia ubranka :evil: gryzie z taką złością :evil: rozwiązuje sie co chwila szybciej sobota i zdjęcie szwów bo nie wiem jak długo przetrwa kubrak :lol:

Nowy antybiotyk chyba działa Lotka wyraźnie mniej prycha więc jest szansa, że się w końcu wyleczy :ok:

monia3a

Post » Pon sty 04, 2010 11:58 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Keirzontko pisze:
vega29 pisze:
Keirzontko pisze:Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :) Powiem tyle, że Lotkę oglądam regularnie w tym wątku bo uważam że to jedna z najpiękniejszych kotek świata. Marzę o niej, ale cóż, nie mieszkam sama a i tak mam tymczasa któremu szukam domku... Mogę tylko trzymać kciuki za koteńkę.

A my życzymy Spełnienia Marzeń o Lotce.
Wyadoptuj tymczasa i bierz naszą kotunię!!! :ryk: :ok:

vega29, czy mogłabyś proszę życzyć mi wygrania dużej sumy w totka? Jesteś w Pakcie Czarownic może? Bo dzień po Twoim poście znalazł się dom dla mojego tymczasa Stiepana, już mieszka z nowymi Dużymi i piękną suczką kudłatą już się dogaduje :) Cud jakiś!

Co do Lotki, to ja mam teraz ewentualną szansę tylko na tymczasy :/ Nasz rezydent Joseph bardzo źle znosił Stiepana, teraz wyraźnie się cieszy że go już nie ma... Więc drugi kot na stałe niebardzo, TŻ się (i Joseph ;)) by się zgodził na tymczasa, pomijam już współlokatora który narzeka na koty :(

No, karty tarota się mnie słuchają ;), ale na razie czaronicą nie jestem 8) . Bliżej mi do wieku kwalifikującego mnie do miana czarodziejki :mrgreen:
No oczywiście, że życzę Ci szóstki w Totka przy wysokiejkumulacji 8) 8)
A może chcesz kota na tymczas z Ostródy? - pilnie potrzebujące to Opisia i Kropeczka. Jedna ma katar, który w końcu tragicznie skończy się dla jej zatok - w schronie nie do wyleczenia..., a druga ma uzbieraną kasę na sterylkę i byłoby super ekstra, gdyby miała tą sterylkę będąc w DT.
Obrazek

vega29

Post » Pon sty 04, 2010 12:00 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

monia3a pisze:Lotka w gustownym kubraczku :roll:
Obrazek

Dziewczyna jest bardzo niezadowolona z powodu noszenia ubranka :evil: gryzie z taką złością :evil: rozwiązuje sie co chwila szybciej sobota i zdjęcie szwów bo nie wiem jak długo przetrwa kubrak :lol:

Nowy antybiotyk chyba działa Lotka wyraźnie mniej prycha więc jest szansa, że się w końcu wyleczy :ok:

Kubraczek świetny - pasuje do karnacji :lol: 8)
Obrazek

vega29

Post » Wto sty 05, 2010 9:21 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

co za wredota mi się trafiła :twisted: słuchajcie Lotka w nocy wygryzła dziurę w kubraczku na brzuchu :twisted:
próbowała dobrać się do szwów ale na szczęście nie powyciągała...

monia3a

Post » Wto sty 05, 2010 10:07 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Czy ja gdzieś wcześniej nie pisałam, że to bardzo zdecydowana panienka? :mrgreen:

Kurczę, byle do soboty... Trzymamy kciuki i pazurki, zeby sobie krzywdy nie zrobiła...
Obrazek

vega29

Post » Wto sty 05, 2010 19:17 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Lotka to typowa, tyle, że kocia "baba" - jak się na coś uprze, to koniec. Choćby po trupach, a dojdzie do celu.. :twisted: Oby nie... :?
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Wto sty 05, 2010 19:22 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

W tym kubraczku to minę zakapiora ona ma, oj ma... :mrgreen: Ale poza tym to porządna i grzeczna panienka!!!
Obrazek

vega29

Post » Śro sty 06, 2010 17:31 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Normalnie wcielona niwinność :twisted: :ryk:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro sty 06, 2010 19:18 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

slapcio pisze:Normalnie wcielona niwinność :twisted: :ryk:

Taaa ta moja niewinność zaczyna pokazywać różki :twisted: gryzie i drapie jak nie pozwalam jej gryść kolejnego kubraczka, a jak śpi na moich czy córki nogach i jak się próbuję przewrócić to na mnie syczy :ryk:
Oskar to jej ulubiony kolega - gryzą się aż futro fruwa , czasem to aż robią zawody, który mocniej - jakaś sadystka mi się trafiła :wink:

monia3a

Post » Nie sty 10, 2010 17:50 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

Lotka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

monia3a

Post » Nie sty 10, 2010 19:36 Re: LOTKA - W DT W BIAŁYMSTOKU!!!! SZUKAMY DS!!!!!

:1luvu: :1luvu: Coraz piękniejsza panieneczka :ok: :kotek: :1luvu:
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]