Lotka nauczyła już się chodzić w kubraczku i widać, że jej wogóle nie przeszkadza. Brzusio goi się ładnie ale niestety Lotka dalej ma katar i jak kicha to naokoło jest jej wydzielina

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vega29 pisze::?![]()
![]()
Jak coś pogadam z Agnieszką w kwestii tej diagnostyki. Zrobi się bazarek, aukcję...
vega29 pisze:Keirzontko pisze:Wszystkiego najlepszego na Nowy RokPowiem tyle, że Lotkę oglądam regularnie w tym wątku bo uważam że to jedna z najpiękniejszych kotek świata. Marzę o niej, ale cóż, nie mieszkam sama a i tak mam tymczasa któremu szukam domku... Mogę tylko trzymać kciuki za koteńkę.
A my życzymy Spełnienia Marzeń o Lotce.
Wyadoptuj tymczasa i bierz naszą kotunię!!!![]()
Keirzontko pisze:vega29 pisze:Keirzontko pisze:Wszystkiego najlepszego na Nowy RokPowiem tyle, że Lotkę oglądam regularnie w tym wątku bo uważam że to jedna z najpiękniejszych kotek świata. Marzę o niej, ale cóż, nie mieszkam sama a i tak mam tymczasa któremu szukam domku... Mogę tylko trzymać kciuki za koteńkę.
A my życzymy Spełnienia Marzeń o Lotce.
Wyadoptuj tymczasa i bierz naszą kotunię!!!![]()
vega29, czy mogłabyś proszę życzyć mi wygrania dużej sumy w totka? Jesteś w Pakcie Czarownic może? Bo dzień po Twoim poście znalazł się dom dla mojego tymczasa Stiepana, już mieszka z nowymi Dużymi i piękną suczką kudłatą już się dogadujeCud jakiś!
Co do Lotki, to ja mam teraz ewentualną szansę tylko na tymczasy :/ Nasz rezydent Joseph bardzo źle znosił Stiepana, teraz wyraźnie się cieszy że go już nie ma... Więc drugi kot na stałe niebardzo, TŻ się (i Joseph) by się zgodził na tymczasa, pomijam już współlokatora który narzeka na koty
monia3a pisze:Lotka w gustownym kubraczku![]()
Dziewczyna jest bardzo niezadowolona z powodu noszenia ubrankagryzie z taką złością
rozwiązuje sie co chwila szybciej sobota i zdjęcie szwów bo nie wiem jak długo przetrwa kubrak
![]()
Nowy antybiotyk chyba działa Lotka wyraźnie mniej prycha więc jest szansa, że się w końcu wyleczy
slapcio pisze:Normalnie wcielona niwinność![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości