Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tweety pisze:dziękuję Beacie za towarzystwo w wyprawie .
Ta mała glizda żyłę mi przegryzła z wściekłości. Źle zniósł pierwsze masaże więc trwały nie za długo, został potraktowany laserem, magnetronickiem (czy jak to się tam nazywało) i solluxem. DT ma rewelacyjny będą mu towarzyszyły niebieski brytyjczyk, rudy syberyjczyk (chyba, bo nie zapytałam) i śliczny tymczasowicz buranio-przylepka. Opiekunowie tego zwierzyńca uroczy także Bacik trafił rewelacyjnie. Godzina zabiegów 30 zł (normalnie 50) i musi być ich ok. 20 więc jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś zbędne zaskórniaki albo coś na bazarek to bardzo proszę, bo nam może troszkę braknąć. Pani od rehabilitacji zaleciła zakupić dla Bacika lampę Sollux - trzeba go naświetlać również w domu.
Tweety pisze:Bacik nie najlepiej to wszystko znosi, nadal boi się kocurków Ines, nie podobają mu się zabiegi... Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu i przywyknie i do nowego miejsca (Ines bardzo przypadła mu do gustu) i do tych wszystkich zabiegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości