Suselek pisze:Susełek się nie boi... a TŻ nalega
Miło było Cię poznać Zosiu
No proszę, to Zosia nie na wszystkich zrzędzi

Suselek pisze:Susełek się nie boi... a TŻ nalega
Jakoś nie zauważyłam zrzędzenia u siebie FemciuFemka pisze:Suselek pisze:Susełek się nie boi... a TŻ nalega
No proszę, to Zosia nie na wszystkich zrzędzi![]()
![]()
![]()
Zosia miałaby zrzędzić?Femka pisze:Suselek pisze:Susełek się nie boi... a TŻ nalega
![]()
![]()
zosia&ziemowit pisze:Jakoś nie zauważyłam zrzędzenia u siebie FemciuFemka pisze:Suselek pisze:Susełek się nie boi... a TŻ nalega
![]()
![]()
![]()
![]()
Susełku i TŻ Susełka również było miło Was poznać.
Gratuluję Luśce i DużymFemka pisze: Rzeczona Luśka jutro opuści mój pokój i uda się w drogę do własnego domku i do Pętelki. Uprasza się wszystkich odwiedzających wątek forumowiczów, żeby ta przeprowadzka nie skończyła się demolką mieszkania Dużych![]()
![]()
wiedziałem, że lubisz sporty ekstremalneFemka pisze: nie mam sumienia zostawiać go samego w pokoju, jego jutro też czeka przeprowadzka - do Szczypiorów.
Znów zwracam się do forumowiczów o kciuki, żeby i moje mieszkanie nie zostało nadmiernie zdewastowane.
biedny, samotny, malutki kotekFemka pisze: czy nie byłoby lepiej skazać Guzika na samotność w pokoju do końca tygodnia
ziemowit pisze:biedny, samotny, malutki kotekFemka pisze: czy nie byłoby lepiej skazać Guzika na samotność w pokoju do końca tygodnia![]()
bez cienia litości...
to prawdaFemka pisze:ziemowit pisze:biedny, samotny, malutki kotekFemka pisze: czy nie byłoby lepiej skazać Guzika na samotność w pokoju do końca tygodnia![]()
bez cienia litości...
ale jak go zostawię na cały dzień ze Szczypiorami, nie będę wiedziała, co się dzieje
ziemowit pisze:to prawdaFemka pisze:ziemowit pisze:biedny, samotny, malutki kotekFemka pisze: czy nie byłoby lepiej skazać Guzika na samotność w pokoju do końca tygodnia![]()
bez cienia litości...
ale jak go zostawię na cały dzień ze Szczypiorami, nie będę wiedziała, co się dzieje
ale koty będą wiedziały
spróhuj najwyżej na chwilę... na kilka godzin zabrać szkraba i zobaczyć jak dołączy do Szczypiorów, najwyżej go odstawisz z powrotemFemka pisze: i już wiem, co robić
ziemowit pisze:spróhuj najwyżej na chwilę... na kilka godzin zabrać szkraba i zobaczyć jak dołączy do Szczypiorów, najwyżej go odstawisz z powrotemFemka pisze: i już wiem, co robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości