kati.2012 pisze:W sobote bede tak godzinka 12.15 ;-D
Oki, nie wiem jeszcze o której ja dotrę z nowymi, bo jak zawsze u mnie wszystko wywala się godzinowo

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kati.2012 pisze:W sobote bede tak godzinka 12.15 ;-D
pyma pisze:olala1 pisze:Prośba taka, bo mnie olśniło dziś, jak przynosicie mięsko, to omijajcie Colę, Fantę i Sprita przynajmniej na razie, bo oni mają podejrzenie chorej trzustki
Tylko fanta i Sprite, Cola ma krew wzorcową
olala1 pisze:pyma pisze:olala1 pisze:Prośba taka, bo mnie olśniło dziś, jak przynosicie mięsko, to omijajcie Colę, Fantę i Sprita przynajmniej na razie, bo oni mają podejrzenie chorej trzustki
Tylko fanta i Sprite, Cola ma krew wzorcową
no gdzie? amylaza podwyższona u Sprite i Fanty, chyba że były powtarzane i się poprawiły, o czym nie wiem
mgska pisze:Józek w poniedziałek będzie 2 tyg po szczepieniu, wiec chce go umówić jakoś po poniedziałku, ale ja go rano nie zawiozę do seidla, najwyżej po południu.
Chyba, ze ktoś może go rano zawieźć?
kati.2012 pisze:to ja puszczę w niedzielę to pranie a na jaki program dajecie??
kati.2012 pisze:ok to ja w niedzielę przyjadę) i posprzątam . Mam prośbę jedną czy moglibyście na klatkach w szpitaliku kłaść karmę mokrą i suchą , którą mam podawać dla konkretnego kotka. Z czasem ogarnę ale tak na poczatek ;-DDD
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości