Anetka pojechała do weta (jak dobrze pamiętam) z Li, Mundkiem i Węgielkiem
Anetka przeniosła Li do pokoju „Kami”, a Katie do pokoju „Misia”.
Ogólny: Szczochów nie odnotowałam. Jak ostatnio trochę poprzestawiałam w kociarni to przy okazji umyłam podłogę pod czym się dało … i znalazłam nawet siuśki sprzed „stu lat”
ZOSTAŁY TYLKO 3 ZYLKENE (NIEBIESKIE).Zylkene dostaje tylko Kicia, Jenek i Seweryn (zmiany naniesione na tablicę).Jedna kupa plackowata.
Jenka boli prawe oko, wygląda na to, że dostał od kogoś strzała
Kami: leci jej z oczu (ale nie byłam, aż tak odważna, żeby przemyć jej oczy herbatą). Poza tym zachowuje się normalnie, chodziła po ogólnym, trochę zjadła suchego, ostatecznie „zaległa” w pudełku pod stołem. Nie byłam w stanie (za żadne skarby) podać jej Zylkene ani Immunitu- ani w mokrym ani w ogóle.
POKÓJ KATIEKatie: kupa i siku były. Brzuch wielki, twardy, wzdęty. Anetka podała jej leki
Anetko nie zostawiłam jej Fibry w miseczce, bowiem Katie sama poczęstowała się z woreczka, który zostawiłaś na szafce w jej pokoju. Ile zjadła nie wiem. Worek leżał na podłodze „wybebeszony”, a Katie szczęśliwa.
Pomasowałam jej brzuszek i przemyłam oczka herbatą, bo jakieś takie infekcyjne …
Do piątku (21.07) dajemy jej spokój „z uszami”, od piątku przez tydzień kontynuujemy Oridermyl i koniec. Anetka wszystko napisała na tabliczce Katie Olu, leki dla Katie są w szafce w jej pokoju
SZPITALIK:Kupy i siku OK.
Szczochy !!! na klatce Lolka i na żwirku lawendowym. Może teraz będzie mniej śmierdzieć …
Linoleum odkaziłam, żwirek wysypałam do pudełka w szpitaliku
Róża: kupa i siku były, suche i woda też.

W klatce czyściutko. Galastop Róża zjadła w mokrym. Z tego co pamiętam został tylko jeden
Mela: uszy ogarnięte … łobuz .. lata po klatkach, po szafkach … ale wszystko wynagradza mruczeniem.
Wypuściłam Lolka na ogólny … „poszwędał” się trochę, ale później miał dość duże spięcie z Kicią, więc nie zostawiłam go tam i wrócił do szpitalika. Przemyłam mu oczy herbatą, bo leci w nich, niby łzy niby nie wiadomo co …
Kończy się suche w szpitaliku, nie dosypywałam bo nie bardzo wiedziałam co
Chyba skończył się płyn do płukania
Wzięłam spod zlewu płyn do podłóg
Kupiłam 2 łopatki (położyłam je w kuchni na półce) i odkażacz do kuwet
Przywiozłam z domu zabawkę (szeleszcząca brązowo- pomarańczowa … chyba … zawiera piłeczkę w środku, którą należy włączyć)
Umyłam podłogi
Dolewajmy wodę do poidła, które stoi na ogólnym, bo się spali
I NA BOGA … NIE ZOSTAWIAJMY TYLE MOKREGO W MISECZKACH …
Wszystkie kuwety odkaziłam (przy okazji)
Odkaziłam i umyłam kuwety ze szpitalika
Wstawiłam pranie, powiesiłam ... drugie wstawiłam …
Nie zrobiłam porządku z klatkami (po Lolku, Katie i Li). Zabrakło czasu … Przepraszam …
OLU nagroda dla Ciebie leży na biurku na ogólnym (pod tablicą)