[WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Szukamy DS! foto s 93

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 14, 2012 11:42 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

Wróciliśmy, mogę dopić kawę ;)
Wygląda na wyjątkowo wrednego herpesa :x Oczka już oba jak po wojnie...
Poza oczkami wszystko jest w porządku, potrzebne kciuki, żeby tak zostało :ok:
Mam receptę na Floxal w maści, ale może ktoś ma zbędny? Albo tobrex w maści? :oops:
40,0 poleciało znowu :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lip 14, 2012 12:54 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

A tymczasem....
Obrazek
Inwazja Czarnych Kotków :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Widać różnicę gabarytów - chudy Witalis, gruby Wit ;)
Wit dzisiaj 1,65 kg :twisted:

OKI

Post » Sob lip 14, 2012 12:58 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

:1luvu: czarnuszki :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lip 14, 2012 13:00 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

A to takie pieszczochy są, że aż niesamowite :1luvu:
Rąk brakuje :lol:
I te motorrry :1luvu:

OKI

Post » Sob lip 14, 2012 13:20 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

Obrazek
A ja kocham burasy :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Rano na szybko popatrzyłam w Mironową paszczę, ale na szybko widać, że odpadło to, co miało odpaść :piwa:
Wygląda to jeszcze średnio, ale widać, że się wszystko pięęęęknie goi :piwa:

To jeszcze o Mironowym imieniu:
Miron (Myron) – imię męskie pochodzenia greckiego. Wywodzi się od słowa myron oznaczającego "wonny olejek".
http://pl.wikipedia.org/wiki/Miron
No tak mu na początku z paszczy waniało, że coś trzeba było z tym zrobić :ryk:
Teraz już pasuje wszystko :mrgreen:

OKI

Post » Sob lip 14, 2012 15:49 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

A ja się zastanawiałam skąd przy literach W wziął się Miron :lol: Wszystko jasne! :twisted:

Dzisiaj, dzisiaj, dzisiaj muszę ogarnąć wszystkie fanty. :oops:

OKI, kiedy maluchy nadadzą się do adopcji? Chyba że już zyskały taki status a ja nie ogarnęłam :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob lip 14, 2012 15:54 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

Właśnie w ten weekend miałam ogłaszać oficjalnie, że są do adopcji, ale to co się zaczęło dziać z oczami Wita, to masakra jakaś :(
Jest coraz gorzej mimo leków. I chyba coś się zaczyna dziać z Awanturą :?
Mam nadzieję, że przez weekend podleczę na tyle, że zacznie się polepszać.
Bo w zasadzie to są 2x zaszczepione, odrobaczone, odpchlone i do wczoraj były zdrowe :roll: :roll: :roll:
W tygodniu miałam podjechać je zaczipować. Tzn. podjadę i tak, bo muszę na kontrolę z Witem, to chipowanie przy okazji też załatwimy.

Miron i tak jest z innego miotu :mrgreen:

OKI

Post » Sob lip 14, 2012 16:12 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

OKI pisze:Właśnie w ten weekend miałam ogłaszać oficjalnie, że są do adopcji, ale to co się zaczęło dziać z oczami Wita, to masakra jakaś :(
Jest coraz gorzej mimo leków. I chyba coś się zaczyna dziać z Awanturą :?
Mam nadzieję, że przez weekend podleczę na tyle, że zacznie się polepszać.
Bo w zasadzie to są 2x zaszczepione, odrobaczone, odpchlone i do wczoraj były zdrowe :roll: :roll: :roll:
W tygodniu miałam podjechać je zaczipować. Tzn. podjadę i tak, bo muszę na kontrolę z Witem, to chipowanie przy okazji też załatwimy.

Miron i tak jest z innego miotu :mrgreen:

W porządku to nie ma się co spieszyć.
Oby im się szybko polepszyło....

A no to Mirona przepraszam, rodzinę mu chciałam doklejać :twisted:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie lip 15, 2012 10:04 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

O rety, dopiero w środku nocy, po drugim czy trzecim podaniu maści zaczęło się ciutkę poprawiać. Do tego czasu było z godziny na godzinę gorzej - mimo przemywania i zakraplania te ślepia zarastały i puchły w oczach 8O Od nocy jest troszkę lepiej - oczka są otwarte, więc przynajmniej kotek trafił do michy ;) Na wszelki wypadek teraz się od niej nie oddala :lol: Tylko rano się oddalił na tyle, żeby się zameldować w pudle z karmą :twisted:
Mam nadzieję, że to oznacza trwałą poprawę :roll:
Temperatury dalej nie ma, nie kicha, nie prycha, tylko te oczy wyglądające jakbym go przed chwilą wyciągnęła z najbardziej zasyfionej piwnicy w Warszawie :? No ale już przynajmniej widać oczy :wink:

Reszta, tfu-tfu, bez zmian. Witalis tłucze się z Faxem, Awantura gania mysz, Miron też coś gania, tylko nie mogę namierzyć co ;) :lol:
Jeszcze jakaś biała plama śmiga w te i nazad :lol:

OKI

Post » Nie lip 15, 2012 10:13 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

O rany, to ufff, bo jak doczytałam, że coś się dzieje z Awanturką to :strach: - ona i czarnuszki to moi ulubieńcy :oops: . Za to teraz latam za moimi gnojami, liczę im oddechy i umieram na serce ilekroć któryś przymruży oko :roll:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lip 15, 2012 10:16 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

Awanturka ewidentnie z czymś walczy ;) Wczoraj miała zaczerwienione spojówki, co jakiś czas kichnie, ale wygląda na to, że chce sama zwalczyć gada ;)
Chwilowo ciężko ją namierzyć, żeby obejrzeć - zapitala w kółko po ścianach :twisted:

OKI

Post » Nie lip 15, 2012 12:52 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

Dzieci oswajają Fostera - co chwila któreś przychodzi i się uwala na wuju ;)
Wuj robi minę zbolałego staruszka i - co ma robić - wylizuje tałatajstwo :lol:

OKI

Post » Nie lip 15, 2012 13:03 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

u mnie za dobrego wujcia robi Tytek :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 15, 2012 13:17 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

U mnie jest jeszcze dobra ciocia Delicja jak akurat zawita na chwilę do naszej rzeczywistości :lol:
Wujki Brzdąc i Faxe służą do ganiania i ćwiczenia KSW, Baśka czasem liźnie w przelocie, ale głównie udziela schronienia przed lekami w swojej norze :twisted:
Kompletnie nieużyte natomiast są babcie Szelma i Tacia... a takie mają faaajne ogony :mrgreen:

Wit zdecydowanie lepiej, spojówki ciągle wyglądają jak prosto od rzeźnika, ale już bez tych tumanów ropy sklejających ślepka prawie natychmiast :ok:

OKI

Post » Nie lip 15, 2012 15:25 Re: [WAW] Kocięta-Mała[*] Papu się kończy POMOCY! :(

Aaaaa..... Miron ropieje z oczka.
Dla odmiany :x
Idę się zastrzelić :?

OKI

[poprzednia][następna]