Iza dała im szansę - inni dali im dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 18, 2012 22:42 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

Na pewno skorzystam :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob cze 30, 2012 15:47 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

Obrazek

krąży pogłoska ,że jestem boska :piwa: Pozdrawiamy!

kiziamizia30

Od: Pon wrz 26, 2011 16:26

Post » Sob cze 30, 2012 18:15 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

kiziamizia30 pisze:Obrazek

krąży pogłoska ,że jestem boska :piwa: Pozdrawiamy!

Jak widać na załączonym obrazku - to nie pogłoska - JESTEŚ BOSKA!!!!!!! Można ją odwiedzić? Nareszcie chyba by się udało :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Wto lip 03, 2012 15:47 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

Wieczorkami tak od 20 jesteśmy raczej w domku,to zapraszamy na herbatkę :D

kiziamizia30

Post » Pt sie 01, 2014 16:52 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

Alfa LS nie wiem jak cie tu namierzyć,napiszę tu ,może odczytasz.Pozdrawiają rodzice adopcyjni Iśki :D i czekają na kontakt :)

kiziamizia30

Post » Pt sie 01, 2014 18:13 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

kiziamizia30 pisze:Alfa LS nie wiem jak cie tu namierzyć,napiszę tu ,może odczytasz.Pozdrawiają rodzice adopcyjni Iśki :D i czekają na kontakt :)

Jestem jestem :D .
Na miau zagladam przeciętnie co drugi dzień bo jakoś tak strasznie krótka ta doba :( .

A Was kochani to chyba myślami ściągnęłam bo odkąd kilka dni temu spotkałam pana u któego jest siostrzyczka Waszej koteczki to cały czas myślę co tam u Was? Jak panny? Czy się całkiem dogadały czy też żyją swoim życiem? I czy Iśka jest już poważną kocią dziewczynką?

Jejku miałąbym jeszcze chyba z tysiąc pytań... :oops:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Pt sie 01, 2014 19:27 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

o ja ale super,że sie odezwalaś :)...u nas trochę sie wydarzyło od ostatniego wpisu...niestety niedawno pożegnalismy naszą Stefcie,tą grubą czarnule,przegrała walkę z rakiem :(:(,stało sie to nagle i szybko,jak sie objawy pojawiły to juz nie bylo czego leczyć :(,najbardziej smutno to teraz Iśce jest :(...ale oprócz tego smutnego wydarzenia,to wczesniej było szczęśliwe :),adoptowalismy ze schroniska pieska,suczke,Zule :)...a dla Isi szukamy teraz nowej koleżanki i tak od razu pomyślałam o pani Lidii :)

kiziamizia30

Post » Pt sie 01, 2014 20:24 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

...pomyślałam o pani w sensie,że będzie miała dla nas kotka do przygarnięccia :)...bo to tak zabrzmialo dziwnie :D hihiii.a co tam u was,braciszek -kaczorek został na stałe???...a iśka i poważna?...o nie...cały czas trzpiot,tylko teraz troche uśpiony,bo sama jest,pies za duży,do zabawy sie nie nadaje :(

kiziamizia30

Post » Pt sie 01, 2014 21:29 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

kiziamizia30 pisze:o ja ale super,że sie odezwalaś :)...u nas trochę sie wydarzyło od ostatniego wpisu...niestety niedawno pożegnalismy naszą Stefcie,tą grubą czarnule,przegrała walkę z rakiem :(:(,stało sie to nagle i szybko,jak sie objawy pojawiły to juz nie bylo czego leczyć :(,najbardziej smutno to teraz Iśce jest :(...ale oprócz tego smutnego wydarzenia,to wczesniej było szczęśliwe :),adoptowalismy ze schroniska pieska,suczke,Zule :)...a dla Isi szukamy teraz nowej koleżanki i tak od razu pomyślałam o pani Lidii :)

Kochani a trikolorkę chcecie???????? Taką ok 2-3-letnia ale z charakterkiem :D . Tzn. lubi byc głaskana i w centrum uwagi ale jest trochę nieufna / na początku/. Szukam jej dobrego domu... Ponad rok temu ktoś ją wyrzuciła na Pl. Orła Białego... W ciąży... Zgarnięta przez nas okociła się w pierwszą noc... Maluchy dawno wydane, kotka wysterylizowana ale jakoś nikt jej nie chce bo za stara :placz: . Mieszka u sąsiadki, tam jest druga wychodząca kotka... Sąsiadka nie chce jej wypuścić na podwórko bo boi się że ona nie będzie chciała wrócić a Pani opiekunka bardzo, bardzo starsza i nie ma ani sił ani zdrowia ganiać za nią po naszym dość dużym podwórku. Rudzia się wścieka na Misię jak tamta wraca z podwórka, taka pachnąca innymi zapachami... A Wy macie balkon, mogłaby sobie wychodzić... I w domu jest więcej niż jeden człowiek a ona tak lubi jak ją się głaszcze...

Muszę ja Wam pokazać / po kliknięciu fotki otworzą się w pełnym rozmiarze/

Obrazek...Obrazek
Obrazek...
Obrazek

A jak nie ona to sądzę, że jakiegoś kociaka znajdziemy, tylko muszę wiedzieć jaki ma szansę :) .

Ewentualnie braciszka Isi mogę oddać bo to diabeł jakich mało. Nieraz mu mówię, ze go oddam i wreszcie będę miała spokój :D . Ale to oczywiście żart :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Sob sie 02, 2014 8:09 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

alfa ta kotka jest bardzo ładna,ale my musimy małego brzdąca wziąć,po pierwsze bo jest pies,po drugie iśka jest baaaaaaaaaardzo nieufna i boi się wszystkiego co nowe,jak psa przyprowadziliśmy to ttydzien w łazience siedziała :D,a poza tym to ona też ma charakterek i w sumie jest na czele stada tu,więc z dorosłym kotem było by ciężko,a małego to sobie ustawi pod siebie ,tak myslę :D i mały kociak do psa szybko sie przyzwyczai,tak więc taki do trzech miesięcy i najlepiej czarno biały :D,co by mężulkowi Stefcie przypominał,ale oczywiście kolor jest drugorzędną sprawą.Alfa dawaj znać w każdym razie jak małe kociaki będą potrzebować domku,mogłabym wziąć ze schroniska,ale wolimy od ciebie.
Co do braciszka to chyba rodzinne u nich to rozrabianie hehe,a jak te jego łapki,wyleczone,czy nie przeszkadzają w życiu?

kiziamizia30

Post » Nie sie 03, 2014 16:27 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

alfa mamy jakiegoś przecinka,z tablicy ,jak isia :),nie mogliśmy sie doczekać :D

kiziamizia30

Post » Nie sie 03, 2014 22:00 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

kiziamizia30 pisze:alfa mamy jakiegoś przecinka,z tablicy ,jak isia :),nie mogliśmy sie doczekać :D

I bardzo dobrze! Ja niestety ale maluszka nie mam. Choć to przecież dobrze :D .

To teraz pięknie proszę o fotkę tego przecinka bo strasznie ciekawa jestem :D .

A jakbyście słyszeli kiedyś o domku dla starszego kociaka to, proszę, pamiętajcie o "mojej" Rudzi...
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Pon sie 04, 2014 18:39 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

oczywiście bedę miec na uwaddze Rudzie,chociaż wśród naszych znajomych mają juz zwierzaki wszyscy i nie za bardzo chcą więcej przyjmować :/,na nas już dziwnie patrzą trochę,że my aż trzy sztuki mamy :),no ale co poradzić,nie wszyscy otwarte serca mają,w każdym razie na fejsa wrzuce Rudzie,a nóż widelec :),zdjęcie małego kociaka jutro spróbuje wstawić,ale on chyba podobny do twojego kaczorka :)a Iśka syczy na niego jak szalona i ucieka pod wanne,z kolei mały kurdupel syczy i atakuje psa wielkiego,niezły cyrk mamy teraz :D

kiziamizia30

Post » Pon sie 04, 2014 22:45 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

To nie możecie się nudzić :D ,

Czekam na fotki Iśki, malucha i piesa oczywiście też :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Wto sie 05, 2014 16:20 Re: Iza dała im szansę - kto da im dom???????????

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83b ... b37cb.html

mam nadzieję ,że się otworzy,powinny być tam 4 fotki :)
alfa a ja poproszę braciszka i resztę ewentualnie :)

kiziamizia30

[poprzednia][następna]