Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 04, 2011 13:41 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Marzenia11 pisze:po_prostu_kaska - może załóż wątek o klatce na Kotach? Tam więcej ludzi zagląda.

Wątek na kotach viewtopic.php?f=1&t=127347

Przepraszam, że trochę lakoniczny, ale piszę z doskoku.
po_prostu_kaska

Post » Śro maja 04, 2011 13:42 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Nie przesadzaj, wątek ok, podrzucajcie, żeby był na pierwszej stronie. Trochę zjadłam, więc spróbuję wyjść do pracy - kolejne zlecenie, a kasy potrzeba jeszcze bardziej niż jeszcze przedwczoraj.. :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 04, 2011 13:44 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Dziewczyny dzwoniłam do schroniska i ustaliłam ,że w sobotę przyjadą osoby które będą chciały adoptować kilka kotów.Powiedziałam ,ze same wtedy podjedziemy zapakowanym kociobusem do weta na szczepienie p/wściekliźnie.Spytałam też czy ew.wydadzą trochę chore koty i mają wydać.Mam nadzieje ,że wszystko nam się uda zorganizować.Strasznie się cieszę . :lol: :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro maja 04, 2011 13:50 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

hej,
jestem już-
nie wiem na ile to pomoze ale mogę Marzeni dać transporterki,aby nimi obrócić i nie musieć Wam potem zwracać.
1 duży na dwie kicie skórne,
1 mniejszy na 6 maluchów,
1 mniejszy na mame z dziećmi,
1 na dwa kotki,
i brakuje jeszcze 2szt. po 1 na dwa kotki-w razie czego mam ale też te mniejsze(Marzenia wie jakie) więc kicie w nich będa na styk-trzeba by dobierać chudszą z grubszą.
w ten sposób byście się zabrali z sześcioma transporterkami.

za kuwety będę bardzo wdzięczna bo tego mi zawsze brak :roll: oczywiście oddam jak pójda kicie.

w ostateczności,jak klatka się nie pożyczy to umieszcimy mamusię z przychówkiem w malutkiej łazience choć tam nie będzie miała absolutnego spokoju tak jak powinna...,bo moja klatka jest zajęta jeszcze przez najbliższe ok.20 dni od najbl.poniedziałku (na 2 kolejne sterylki :roll: )

co do puriny to jednak ona kosztuje 11zł/kg,a mnie royal kosztuje 20zł/kg więc niestety kicie ze szczytna,póki jeszcze nie są rozpuszczony bedziemy żywić puriną i może z mokrych mam pyszną bozitę i catessy,na które moje już nie chca nawet spojrzeć-to może szczycieńskie kicie nie pogardzą :roll: przynajmniej dopóki same się nie rozpuszczą tak jak cała moja reszta (mój mąż ma za miękkie serce :ryk: :ryk: :ryk: )

czyli czekam na kicie i trochę sama jestem w strachu bo takiej drużyny na raz to jeszcze nie przyjmowałam :ryk: :ok: :ok: :ok:

a i jeszcze jakieś używane,niepotrzebne posłanka czy ręczniki,też bardzo mile widziane :D

Horacy-jeśli się obawiacie odrobaczania u siebie to nie odrobaczajcie-zrobi to moja wet Ania na miejscu.

co do szczepienia-jesli konieczne to oczywiście zróbcie.dowiedzcie się,prozę ile kosztuje sama wścieklizna, a ile kwadricat czyli tricat+ wścieklizna? bo może jeśli różnica w cenie mała to warto zaszczepić odrazu te które wygladaja zdrowo kwadricatem?

ja za tricat u siebie będę musiała zapłacić po 35 zł.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro maja 04, 2011 13:55 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Smarti,
ja mam dwa transprtery, jeden duży i jeden mniejszy oba mogę udostępnić, przy okazji np podawnia kuwet,
dajcie tylko znać, czy mam się z Meksykanką i Marzenią umawiać?
a do Ciebie napiszę na PW:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 13:58 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

ok-wszystko ustalajcie z Marzenią i Meksykanką :D .

...no i te śpiwory :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

a ja idę popracować w ogródku w ramach zbierania sił przed kocią inwazją :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 14:02 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Sebastianie

To jak mogę Cię znowu pomolestować, szczególnie w sprawie tego dużego transporterka, bo ja mam same małe (kociowóz wybrakowany, bleee :mrgreen: ) a tyle nas będzie jechać, że lokum jednoosobowe na kosmacza tym razem chyba w grę nie wchodzi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro maja 04, 2011 14:04 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Zosiu jasne,
mam jeszcze mniejszy transporter jesli potrzeba, tylko daj znać i przy okazji kuwety też, albo jakoś wcześniej, jak byłoby wygodniej. Możemy umówić się np na pt? zresztą jak Wam pasuje, ja jestem całkowicie dyspozycyjny:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro maja 04, 2011 14:07 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Suuuper :1luvu:

To ja się będę odzywać.
Chyba piątek jest lepszy, bo tym razem trzeba w sobotę wyjechać skoro świt, jakkolwiek by Marzenia i Renifer nie tupali raciczkami.
No, zabiorę wam kanapki :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro maja 04, 2011 14:30 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

oczywiście wraz z kotami zapraszam do siebie dowolną ilość kotołapaczy uczestniczących w kotoprzewozie :D :piwa: :piwa: :piwa:

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 14:38 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Ja mam prawie nową kuwetę,zakupioną za bazarkowe pieniądze dla Whiskaski,to mogę ją Wam dać.

Nie mogę uwierzyć w to co tu się dzieje :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro maja 04, 2011 14:42 przez ACHA13, łącznie edytowano 1 raz

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro maja 04, 2011 14:41 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

bardzo chętnie bo w tej syt. to kuwety u mnie na wagę złota :ryk: :ryk: :ryk:

choć mam juz w majątku,w stałym użyciu.............14 sztuk 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Śro maja 04, 2011 14:43 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

smarti pisze:bardzo chętnie bo w tej syt. to kuwety u mnie na wagę złota :ryk: :ryk: :ryk:

choć mam juz w majątku,w stałym użyciu.............14 sztuk 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

To w piątek dokupię jeszcze jedną :wink:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Śro maja 04, 2011 14:43 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

Toż ty prawie babcia... kuwetowa :ryk:
W razie czego dokupię brakującą ilość kuwet, bo u nas też kocich kufrów z zawartością przyrosło to nie bardzo możem oddać te co używajem,a raczej kocie kufry je używają... czasem w sposób paskudny, fe 8O
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro maja 04, 2011 14:44 Re: Szczytno - Wawa Pilnie potrzebna klatka wystawowa !!!

smarti pisze:oczywiście wraz z kotami zapraszam do siebie dowolną ilość kotołapaczy uczestniczących w kotoprzewozie :D :piwa: :piwa: :piwa:

tia... :D tylko ja osobiście wiem czym to grozi... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]