hej,
jestem już-
nie wiem na ile to pomoze ale mogę Marzeni dać transporterki,aby nimi obrócić i nie musieć Wam potem zwracać.
1 duży na dwie kicie skórne,
1 mniejszy na 6 maluchów,
1 mniejszy na mame z dziećmi,
1 na dwa kotki,
i brakuje jeszcze 2szt. po 1 na dwa kotki-w razie czego mam ale też te mniejsze(Marzenia wie jakie) więc kicie w nich będa na styk-trzeba by dobierać chudszą z grubszą.
w ten sposób byście się zabrali z sześcioma transporterkami.
za kuwety będę bardzo wdzięczna bo tego mi zawsze brak

oczywiście oddam jak pójda kicie.
w ostateczności,jak klatka się nie pożyczy to umieszcimy mamusię z przychówkiem w malutkiej łazience choć tam nie będzie miała absolutnego spokoju tak jak powinna...,bo moja klatka jest zajęta jeszcze przez najbliższe ok.20 dni od najbl.poniedziałku (na 2 kolejne sterylki

)
co do puriny to jednak ona kosztuje 11zł/kg,a mnie royal kosztuje 20zł/kg więc niestety kicie ze szczytna,póki jeszcze nie są rozpuszczony bedziemy żywić puriną i może z mokrych mam pyszną bozitę i catessy,na które moje już nie chca nawet spojrzeć-to może szczycieńskie kicie nie pogardzą

przynajmniej dopóki same się nie rozpuszczą tak jak cała moja reszta (mój mąż ma za miękkie serce

)
czyli czekam na kicie i trochę sama jestem w strachu bo takiej drużyny na raz to jeszcze nie przyjmowałam
a i jeszcze jakieś używane,niepotrzebne posłanka czy ręczniki,też bardzo mile widziane

Horacy-jeśli się obawiacie odrobaczania u siebie to nie odrobaczajcie-zrobi to moja wet Ania na miejscu.
co do szczepienia-jesli konieczne to oczywiście zróbcie.dowiedzcie się,prozę ile kosztuje sama wścieklizna, a ile kwadricat czyli tricat+ wścieklizna? bo może jeśli różnica w cenie mała to warto zaszczepić odrazu te które wygladaja zdrowo kwadricatem?
ja za tricat u siebie będę musiała zapłacić po 35 zł.