Soso - tylko niewychodzący czy wychodzący też? Mam swój typ na domek dla tej 2. Potrzebuję maila do Ciebie.
Mam tu niezły burdel i prawdę mówiąc cała ta sytuacja zaczyna mnie irytować
Flawiusz dziś zrobił nieładną kupkę
Jest mi obojętne jakiej płci maluszki do mnie trafią, na pewno jednak lepiej, żeby trafiła do mnie dwójka niż sam jeden bidok, bo nas jednak nie ma ok 9 godzin w domu, zapłacze sie maluch, tym bardziej, że ja nie mam własnych kotów. Mogę dostać dzikusy, dobrze mi idzie oswajanie. biamila pisze:Soso moja dwójeczka do ciebie trafi, są cudneMickey i Mouse.
Sin pisze:Mały dostaje probiotyk i póki co powtórek nie było - myślę, że to kwestia trawienia i tyle. Ot mały zgazowany brzuś - pewnie je przekarmiłam![]()
Mam nadzieję, że już będzie ok. Zwłaszcza, że pozostałe wzorowo, maluchy brykają i nie sprawiają wrażenia, że cokolwiek jest nie tak. Zostawiłam im michę RC wininga i wodę. Wolą mokre ale cóż...musi tak być na razie.
Soso - dziękuję za odzew - wysłałam Ci maila z lekturą i czekam niecierpliwie na odpowiedź tu czy na maila
Nie dziwię się , że trudno się z nimi rozstać

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości