2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro maja 04, 2011 9:33 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Agor-ia - proszę zdeklaruj się zostawiasz/oddajesz, jak oddajesz zgadzasz się na dom wychodzacy czy nie. Nie wiem czy Ci podsyłać ludzi czy pisać, że nie.
Soso - tylko niewychodzący czy wychodzący też? Mam swój typ na domek dla tej 2. Potrzebuję maila do Ciebie.

Mam tu niezły burdel i prawdę mówiąc cała ta sytuacja zaczyna mnie irytować :|
Flawiusz dziś zrobił nieładną kupkę :? to raczej nic takiego - ot wychodzi dużo dobrego jedzenia. Przechodzimy na samo suche.
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro maja 04, 2011 9:56 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

U mnie qpale wzorowe, zachowanie wzorowe, jedzenie pochłaniane w ogromnych ilościach :D Dziś chyba jadą wieczorkiem do Soso.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro maja 04, 2011 9:57 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Jakie te kociaki cudne :1luvu: Jest mi obojętne jakiej płci maluszki do mnie trafią, na pewno jednak lepiej, żeby trafiła do mnie dwójka niż sam jeden bidok, bo nas jednak nie ma ok 9 godzin w domu, zapłacze sie maluch, tym bardziej, że ja nie mam własnych kotów. Mogę dostać dzikusy, dobrze mi idzie oswajanie.

Co do domków - zdecydowanie wolę niewychodzące, sama tylko takim koty wydaję.

mail do mnie: ellisabeth.małpa.o2.pl
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Śro maja 04, 2011 10:03 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Soso moja dwójeczka do ciebie trafi, są cudne :1luvu: Mickey i Mouse.
Obrazek

biamila

Post » Śro maja 04, 2011 10:06 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

biamila pisze:Soso moja dwójeczka do ciebie trafi, są cudne :1luvu: Mickey i Mouse.

Super. Chcesz je sama podrzucić, czy wolisz, żebyśmy je odebrali?
Obrazek Obrazek

soso

Post » Śro maja 04, 2011 10:34 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

dziś Adzi je odbiera. No taki jest plan.
Obrazek

biamila

Post » Śro maja 04, 2011 10:56 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Oki :)
Obrazek Obrazek

soso

Post » Śro maja 04, 2011 11:12 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Są wspaniałe i całuśne. Mickey bardziej całuśny ale i Mouse zrobiła postępy. U mnie jedzą rc wininga i saszetki cosmy i robią do cat's besta.
Obrazek

biamila

Post » Śro maja 04, 2011 12:31 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Mały dostaje probiotyk i póki co powtórek nie było - myślę, że to kwestia trawienia i tyle. Ot mały zgazowany brzuś - pewnie je przekarmiłam :oops:
Mam nadzieję, że już będzie ok. Zwłaszcza, że pozostałe wzorowo, maluchy brykają i nie sprawiają wrażenia, że cokolwiek jest nie tak. Zostawiłam im michę RC wininga i wodę. Wolą mokre ale cóż...musi tak być na razie.

Soso - dziękuję za odzew - wysłałam Ci maila z lekturą i czekam niecierpliwie na odpowiedź tu czy na maila ;)

Sin

Post » Śro maja 04, 2011 13:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Sin pisze:Mały dostaje probiotyk i póki co powtórek nie było - myślę, że to kwestia trawienia i tyle. Ot mały zgazowany brzuś - pewnie je przekarmiłam :oops:
Mam nadzieję, że już będzie ok. Zwłaszcza, że pozostałe wzorowo, maluchy brykają i nie sprawiają wrażenia, że cokolwiek jest nie tak. Zostawiłam im michę RC wininga i wodę. Wolą mokre ale cóż...musi tak być na razie.

Soso - dziękuję za odzew - wysłałam Ci maila z lekturą i czekam niecierpliwie na odpowiedź tu czy na maila ;)

Sin, tak jak Ci odpisałam, nie uważam pana M. za dobry domek, bo raz, że nie poinformował mnie o losach adoptowanego ode mnie kotka, mimo, że wcześniej zdarzyło mu się wysłać do mnie maila na temat jego kondycji. Dwa - kotek ode mnie miał wychodzić tylko do ogrodu, z którego jak M. zapewniał miało nie być możliwości wychodzenia na zewnątrz, i tylko pod jego nadzorem, o żadnych spacerach z innymi kotami nie miało być mowy. Bardzo mi przykro, że tak się zakończyła ta adopcja, bo do niedawna sadziłam, że to godny zaufania dobry domek :(
Obrazek Obrazek

soso

Post » Śro maja 04, 2011 14:16 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

soso - jestem zszokowana :(
i przykro mi ale w sumie poniekąd dobrze się stało że wiemy kto to jest.
Napisałam temu Panu, że nic z tego. Chyab trzebaby napisać do dagi i ostrzec innych :x :(

a ja zaczynam panikować - boję się żeby mi się Flawiuszek nie rozłożył...niby nic mu nie jest ale się martwię tą kuwetką. Kupa nr 2 tez nieładna - wiem, że dieta plus probiotyk jeszcze nie zdążyły zadziałać ale denerwuję się :( w sobotę mam wstępnie umówioną Panią na niego...

Pan z Berlina został zdyskwalifikowany - dziwny jakiś był i nie mam do niego zaufania ani trochę.

Sin

Post » Śro maja 04, 2011 15:32 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Sin u nas to prawdziwa wojna sie toczy, bo moja rodzina nie rozumie, ze wyadoptowujac kota nie robie mu krzywdy (bo sie przyzwyczail, bo ma tu towarzystwo tj. moje koty, a mojej siostrze to zupelnie odbilo na punkcie malca)
Jednak ja sie sklaniam ku wyadoptowaniu, poniewaz trzeci kot na pewno zamknie mi mozliwosc tymczasowania (choc jeden malec to i tak bardzo ograniczone mozliwosci, ale coz...), a ze koty sa moim przychowkiem, to rada rodzinna orzekla, ze mam glos decydujacy.
Tak wiec mozesz mi podeslac kogos. Domy niewychodzace i kurcze, dobrze by bylo, gdyby nie bylo bardzo malych dzieci.

edit: Z Akim nic niepokojacego sie nie dzieje, nadawalby sie na dokocenie, bo bardzo lubi zaczepiac mojego kocura.
Jest bardzo zywy, na raczkach nie chce usiedziec, woli sie bawic. Nie wiem czy to po prostu taki dzieciecy szal, czy przytulanie nie lezy w jego naturze, moje akurat lubily czulosci ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro maja 04, 2011 15:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Agor-ia - rozumiem, dzięki wielkie za info - wiem już na czym stoję :)
będę pilnować domków - na razie nie bardzo idzie, jakieś dziwolągi się zgłaszają i jeszcze oszukują :? albo są na maxa niezdecydowani bo nic nie odpisują :? :roll:
A mi żal maluszków bo siedzą u mnie w piwnicy - jest tam ciepło ale jednak czasu z ludziem spędzają mało :( ehh...

Sin

Post » Śro maja 04, 2011 15:47 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Mi tez ciezko bylo podjac te decyzje, jednak pierwszy raz chyba po prostu musi zabolec.
Nie moge zatrzymac kazdego kota, ktory stanie mi na drodze, musze wytrwac :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro maja 04, 2011 15:48 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Śliczne są te "kluseczki" :1luvu: Nie dziwię się , że trudno się z nimi rozstać
Trzymam kciuki za dobre domki dla nich. Koniecznie niewychodzące, bo do innych takich maluchów szkoda. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

[poprzednia][następna]