Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 12:29 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

trawiasta pisze:Kotki dopominały się bardzo o kontakt ze sobą, więc wczoraj siatka została zdjęta. Intergracja została tym samym ZAKOŃCZONA POMYŚLNIE! kotki bardzo się lubią i chętnie ze sobą bawią :kotek: :piwa:

trawiasta, gratulacje! w 10 dni pełen sukces! przepięknie :piwa:
marta-po pisze:Ale Snorri ma wielki brzuchal, słodki.

teraz mu może trochę krągłości ubędzie, bo ma towarzyszkę do codziennych gonitw :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pt paź 28, 2011 12:52 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

rany - jaka ja zapóźniona jestem :oops: - Beatka z Algierii dojrzała, a ja tu nie zauważyłam... :roll: (Bekos - dawno Cię nie widziałam! :1luvu: )

strasznie się cieszę z wieści o kociej przyjaźni!!! Maszeńka nareszcie znalazła własny kąt do końca życia!!!! to cudowne wieści! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt paź 28, 2011 12:57 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

joluka pisze:rany - jaka ja zapóźniona jestem :oops: - Beatka z Algierii dojrzała, a ja tu nie zauważyłam... :roll: (Bekos - dawno Cię nie widziałam! :1luvu: )

:mrgreen: a bo jakoś tak na forum dawno mnie nie było i pomalutku nadrabiam. ale z Tobą to przy najbliższej okazji mam nadzieję spotkać się w realu (i to bynajmniej nie na zakupach :wink: )

bekos

Post » Pt paź 28, 2011 19:27 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

No cóż, ja też chętna na spotkanie :mrgreen:
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt paź 28, 2011 20:03 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

a ja serdecznie zapraszam! zrobimy babską posiadówę kociar! :ok: :mrgreen: :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt paź 28, 2011 20:13 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

joluka pisze:a ja serdecznie zapraszam! zrobimy babską posiadówę kociar! :ok: :mrgreen: :1luvu:

O! to jest myśl! to poczekacie na mnie, aż się stawię w PL? :oops:

ależ się cieszę z tego domku Maszki :mrgreen:

bekos

Post » Pt paź 28, 2011 20:56 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

Tylko, hm . . . o czym będziemy rozmawiać? Jak się spotkałam z Asią to kilka godzin przegadałyśmy o . . . kotach. Ależ czy są przyjemniejsze tematy niż koty? Stanowczo nie ma :mrgreen: . No, ale mamy co uczcić, Asia załatwiła Maszeńce transport do nas, przechowała dziewczynkę przez dwa dni i założyła wątek, a Bekos zasponsorowała jeden z dwóch testów na FeLV i FiP, które miała Maszeńka. Dzięki takiej współpracy Maszka jest u Trawiastej i jest szczęśliwa.

Tak więc czekam na hasło i przyjeżdzam :evil: :twisted: Opijemy zdrowie Maszki :piwa: :piwa:
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt paź 28, 2011 22:00 Re: Maszeńka-dostała kolejną szansę, prosimy o kciuki!!!

joluka pisze:a ja serdecznie zapraszam! zrobimy babską posiadówę kociar! :ok: :mrgreen: :1luvu:

Tak!!! Tak!!! Tak!!!

Asieńko, to genialny pomysł :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia]