Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 9:28 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Asiu, mam na biezaco info o dwoch kawalerach, p. Danusia rozplywa sie jak o nich opowiada... Juz poczuli sie jak u siebie w domu i zaczeli rozrabiac... ktorys zaczal sikac do kwiatka... Najprawdopodobniej to Manuel. Oczywiscie jak byla o tym opowiesc, to nie towarzyszylo jej oburzenie, tylko smiech. P. Danusia powiedziala, ze ma teraz pretekst, zeby tego kwiatka wyoutować, ale podobno jej maz jeszcze sie opiera... ;)

p. Danusia ciagle powtarza, ze to byla najlepsza decyzja ich zycia, zeby wziac 2 koty - przyznaje, ze w duzej mierze to moja zasluga :mrgreen: - a ja jej jeszcze powtarzam, ze przy takiej ilosci kotow szukajacych domu i takiej ilosci kociego nieszczescia, to takie rodziny jak ich, gdzie wszyscy kochaja koty, powinny miec co najmniej po 2 koty, ale na glowe :P :D ale chyba by p. Danusia ze skromnej pensji nie dala rady wykarmic towarzystwa, bo kocurkom apetycik dopisuje - zamawiamy razem dobre puszeczki z zooplusa, oprocz tego kotki jedzą tez nabiał i mięsko, fajni są, bo nie grymaszą, wszystko im smakuje :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro wrz 28, 2011 9:41 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

cudownie to czytać!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja poproszę o sklonowanie p. Danusi i jej Rodziny!!!! przynajmniej w 1000 kompletów!!!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro wrz 28, 2011 11:15 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

joluka pisze:cudownie to czytać!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja poproszę o sklonowanie p. Danusi i jej Rodziny!!!! przynajmniej w 1000 kompletów!!!!! :1luvu:

Asiu, to byl madry wybor po prostu - masz dobrego czuja :mrgreen: :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro wrz 28, 2011 16:12 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

cieszę się, że sielanka trwa :) i dzięki raz jeszcze za wszystko ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia]