Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 21:48 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

graszka-gn pisze:Aż mi trudno uwierzyć, że Toffi tak nadrabia brak wzroku innymi zmysłami i talentami :1luvu:

Tak, jego największy talent to mizianie. Jest najkochańszym kotem świata ( musi jednak pierwsze miejsce na podium dzielić z kilkoma innymi domownikami :mrgreen: ). Uwielbiam go najbardziej, jak to tylko możliwe :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lut 02, 2011 21:59 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Eh, ja też, choć na odległość, ale bardzo Toffika uwielbiam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 02, 2011 22:00 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

bulba pisze:Eh, ja też, choć na odległość, ale bardzo Toffika uwielbiam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love:

Hmmm, to pomyśl sobie, co ja czuję, skoro mam go na żywo :ryk: :1luvu:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Śro lut 02, 2011 22:02 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

ifciastu pisze:
bulba pisze:Eh, ja też, choć na odległość, ale bardzo Toffika uwielbiam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :love: :love:

Hmmm, to pomyśl sobie, co ja czuję, skoro mam go na żywo :ryk: :1luvu:

Wyobrażam sobie :lol: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 03, 2011 10:18 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Witam Was wszystkich, moi przyjaciele. Dla jasności- mówię ja, Toffi!
Już długo się do Was nie odzywałem, tylko mama przekazywała wieści, a w domu- istny cyrk!
W kalatce siedzi małe coś. Dziwne to i dzikie. Mama woła na to Fuks. Zdaje się, że to chyba kolejny szczur do naszego domu zawitał! Tylko czemu dostaje kocie chrupki??? Sami oceńcie to dziwne stworzenie...
Obrazek
No i jak to coś jadło, to oczywiście rozpoczęły się usilne prośby o śniadanie! Jak to- szczuro-coś je a my nie?
Pusia i Mini standardowo rozpoczęły prośby na pralce:
Obrazek
Po czym prośby przerodziły się w stanowcze żądania:
Obrazek
No a ja sobie grzecznie czekałem na jedzonko na dole. i tak dostanę, to co będę sobie gardło zdzierać :mrgreen:
Obrazek
No i w końcu mama sypnęła chrupkami. Pusia i Minia standardowo pałaszowały na pralce. Jakąś nową karmę im mama kupiła, inną niż zawsze, ale smakowało im niezmiernie:)
Obrazek
Kira, królewna i osobisty szczoszek mamusi, nie zaszczyciła nas swoją obecnością w kuchni więc jadla na Figowej podusi:
Obrazek
A ja jadłem na podłodze z tymczaską Figą:
Obrazek

Potem, kiedy już się najadłem, postanowiłem odwdzięczyć się zqa pyszne śniadanko i poszedłem popilnować maminego kalendarza:
Obrazek Obrazek

Potem odkryłem, że to wielkie, zbiorowe legowisko, które mama codziennie zaściela miękkim czymś (chyba kołdra i podusie, tak mi się zdaje, że tak to się nazywa) o którym mówiła mi Pusia jest nawet fajne. W sumie to już w nocy troszkę tam spałem, ale z rana spędziłem tam więcej czasu:
Obrazek

Jak mi się jeszcze coś przypomni to Wam opowiem, ale to by chyba było wszystko, co chciałem Wam powiedzieć.
Przesyłam wszystkim buziaczki,
Toffiś

ifciastu

Post » Czw lut 03, 2011 10:24 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Coś cudownego :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 03, 2011 10:34 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Piękne sprawozdanie Toffiku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 03, 2011 11:14 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Dziękuję za relację Toffiku. :1luvu:
Pięknie się prezentujesz przy miseczce.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Sob lut 05, 2011 11:49 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Toffik, jesteś Gość :D

Wszystkiego najlepszego chłopaku, choć widzę, że już to masz :wink:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Nie lut 06, 2011 15:02 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Toffi ;) pisze:Potem odkryłem, że to wielkie, zbiorowe legowisko, które mama codziennie zaściela miękkim czymś...

Toffiku, chyba nie chce ci się wyleźć z tego wielkiego legowiska, bo się nie pokazujesz :ryk:
Jak dobrze, że jest ci dobrze u ifci :1luvu:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Nie lut 06, 2011 16:29 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Tofisiu, tęsknię :oops:
Skrobnij coś koteńku :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Nie lut 06, 2011 17:48 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Toffi do Was nie zagląda, bo właśnie zajmuje się laniem z Minią. A właściwie daje się jej tłuc :roll:

ifciastu

Post » Śro lut 09, 2011 18:45 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Co u Toffisia kochanego słychać? :oops:
Obrazek

bulba

Post » Śro lut 09, 2011 19:08 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Oj, przepraszam, ostatnio jestem tak zaganiana, że troszkę zaniedbałam Toffikowy wątek.
Toffi ma się dobrze, czuje się ok, no chyba, że akurat Mini pierze mu skórę... Niestety Minia nie bardzo darzy go sympatią i tłucze go aż huczy... No ale pocieszam się tym, że Minia każdego kota czasem tłucze...

ifciastu

Post » Śro lut 09, 2011 19:15 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

U mnie koty się lubią, a też się piorą :? To chyba taki rodzaj kociego sportu :lol:
Wiem, czytałam, że ostatnio masz bardzo dużo na głowie. Przepraszam, ale stęskniłam się za Tofikiem :) Cieszę się bardzo, że u niego wszystko w porządku :D
Trzymam ogromne kciuki za bezbolesną przeprowadzkę i za fajne, wygodne mieszkanko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Jak ja bym chciała mieszkać nad morzem :1luvu:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]