Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS! Balbisia ma już DS:))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 21:00 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

vega013 pisze:Na pewno jakiś domek już zakochał się w Balbince, tylko jeszcze o tym nie wie. :idea:

Tylko żeby ten domek dowiedział się o tym kiedykolwiek :roll: :wink:

vega013 pisze:Mnóstwo czułości od Lili dla Lili :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy :1luvu: Lilutek przekazuje swojej koleżance Lili mizianki za uszkiem - mogą być? Bo nasza Lili najbardziej lubi mizianki pod bródką :lol:

A widziałaś bardzo odpowiedzialne zajęcie Lilutka w charakterze asystentki od krojenia indyka?? :ryk:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie lut 13, 2011 21:06 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Jaki rozdziawiony pysio :P :lol:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 13, 2011 22:34 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

bubor pisze:Jaki rozdziawiony pysio :P :lol:

Bo pysio gotowy na wrzut indorka do środeczka :ryk: na tym polega Lilutkowa asystentura w kuchni :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 13, 2011 22:37 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

zuzia96 pisze:
bubor pisze:Jaki rozdziawiony pysio :P :lol:

Bo pysio gotowy na wrzut indorka do środeczka :ryk: na tym polega Lilutkowa asystentura w kuchni :ryk:

Śliczne ujęcie Zuziu :P , w takich chwilach dociera do mnie jak bardzo pokrzywdzone są nasze panny :roll: :( ............

bubor

Post » Pon lut 14, 2011 11:57 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

zuzia96 pisze: Obrazek

He, he, fota przesłodka :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lut 19, 2011 21:14 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Nikt do Balbinki nawet nie zaglądnął :cry: :cry:

A Balbisia piękna, szczęśliwa, zadowolona z życia :D
Obrazek Obrazek

i grubiutka :lol:
Obrazek

Tylko DOMU jej do pełnego szczęścia brakuje!!!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 20, 2011 12:46 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

:kotek:

bubor

Post » Nie lut 20, 2011 14:30 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

A właśnie, że zagląda. Tylko cicho siedzi, bo depresyjność jakaś panująca mnie dopadła. U mnie też znowu pod blokiem bezdomniaczek, taki z poprzedniego lata, a ja bezsilna, tylko karmić mogę do woli. Dobre i to :ok:
Balbinko ! Za domek :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 20, 2011 22:07 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

jasdor pisze:A właśnie, że zagląda. Tylko cicho siedzi, bo depresyjność jakaś panująca mnie dopadła. U mnie też znowu pod blokiem bezdomniaczek, taki z poprzedniego lata, a ja bezsilna, tylko karmić mogę do woli. Dobre i to :ok:
Balbinko ! Za domek :ok: :ok: :ok: :ok:

A ja tylko drżę, żeby jakaś kocia bieda nie stanęła mi na drodze, bo co z nią zrobię?? Gdyby Balbinka znalazła dom, to wzięłabym jakiegoś tymczasa, a teraz nie mogę :cry: Boję się, żeby nie został mi kolejny kot, to nie tak miało być. Kiedyś wydawało mi się, że każdy kot znajdzie swój dom, teraz już po Kulce wiem, że niestety, nie każdy kot jest adopcyjny :( Dobrze, że Kulkę wzięła sąsiadka i jest u niej na wiecznym tymczasie, ale to jest mój kot, który nie znalazł domu. I moja porażka adopcyjna.
Nie chciałabym, żeby jeszcze Balbina została, bo wtedy nie pomogę już raczej innym biedakom. A na tym naszym podkarpaciu z adopcjami jest jakiś koszmar.

mnie też jakaś depresyjność dopadła :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 20, 2011 22:21 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Ogłaszałaś Balbinkę na krosno24?. Na swoje ogłoszenia miałam dość dużo telefonów. Tylko domki takie nie do końca, jak to na podkarpaciu. Ze dwa były sensowne. Może do nas też w końcu jakaś świadomość prozwierzęca kiedyś nadejdzie :ok:

jasdor

Post » Nie lut 20, 2011 22:31 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

jasdor pisze:Ogłaszałaś Balbinkę na krosno24?. Na swoje ogłoszenia miałam dość dużo telefonów. Tylko domki takie nie do końca, jak to na podkarpaciu. Ze dwa były sensowne. Może do nas też w końcu jakaś świadomość prozwierzęca kiedyś nadejdzie :ok:

Nie ogłaszałam, nie znałam tego portalu. Dzięki serdeczne, zaraz jej zrobię ogłoszenie. Z naszych regionalnych ma podwieszone ogłoszenie na rzeszowiaku, ogłaszam ją też na tarnowiaku. Zwykle z rzeszowiaka było zainteresowanie, teraz cisza, zero, nic! A już drugi miesiąc wisi na pierwszej stronie.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 20, 2011 22:36 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

Spróbuj jeszcze na krosnocity to takie nasze portale, ale mają dość dużą popularność. Może jeszcze nasze koty domowe tygrysy - stąd też miałam kilka telefonów :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Nie lut 20, 2011 22:43 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

jasdor pisze:Spróbuj jeszcze na krosnocity to takie nasze portale, ale mają dość dużą popularność. Może jeszcze nasze koty domowe tygrysy - stąd też miałam kilka telefonów :ok: :ok: :ok:

Super, zaraz zrobię! A może są jeszcze jakieś rzeszowskie portale, których ja nie znam, a warto na nich porobić ogłoszenia? Nie znasz?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lut 20, 2011 22:47 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

No właśnie oprócz tych, co podałam, to nie znam . Wiem, że CatAngel robi mnóstwo ogłoszeń na życzenie

jasdor

Post » Nie lut 20, 2011 22:49 Re: Wyrzucona kotka Balbinka szuka DS!Dalej nikt jej nie chce:((

mało siedze w tym biznesie :roll: ale czasem musze dac setki ogłoszeń by kocio znalazł własciwych ludzi. Wierzę,ze czekają odpowiednie domy tylko trafic na siebie nie moga.

Trzymam kciuku za kociczkę :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]