Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 17:49 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

proszę o ostateczną decyzje na czym stoimy
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt wrz 17, 2010 18:41 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Niestety ale adopcja odwołana, domek nie zgadza się z warunkami adopcji i różnimy się nieco w poglądzie na ten temat. Jako że zarówno Poker jak i Sin myślę mają podobne podejście do tego jak ja zrozumieją...
Mam nadzieję że na Henryczka czeka gdzies Ten Duzy, tylko jeszcze nie wie o tym ;-)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob wrz 18, 2010 7:14 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Tak właśnie myślałam - czekamy na poważny domek, który wie co oznacza odpowiedzialność.
W górę - mój pechowy kotku!

Sin

Post » Nie wrz 19, 2010 7:52 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Hopsnę w beznadziei do góry.
Nie myślałam, że Heniek będzie szukał tak długo, dwa razy prawie miał dom...to nie fair wobec kota :(

Sin

Post » Pon wrz 20, 2010 8:36 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Za TEN domek. :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pon wrz 20, 2010 13:42 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Sin pisze:Hopsnę w beznadziei do góry.
Nie myślałam, że Heniek będzie szukał tak długo, dwa razy prawie miał dom...to nie fair wobec kota :(

Do trzech razy sztuka! Teraz na pewno już znajdzie domek :ok: :ok:

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Wto wrz 21, 2010 7:25 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Pusto u Henryczka.
:(
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Wto wrz 21, 2010 7:48 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

A właśnie miałam zajrzeć i zapytać co słychać u kawalera. :)

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto wrz 21, 2010 10:33 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

:dance2: :dance2:
Mam dobre wieści... wczoraj trochę się nudziłam i wysyłałam smski tak do kogo szło :mrgreen: ...wpadł mi nr do Pana który kiedyś chciał adoptować Gagę od Seji, ale Gaga mogła iść tylko w dwupaku, a Pan nie był przekonany czy podoła dwójce kociąt...
Pan bardzo fajny, małżeństwo po 50, dzieci odchowane, rok temu pożegnali swoje 2 kocury, odeszły ze starości, mają też spokojnego psiaka...
Napisałam...tak z ciekawości czy adoptował jakiegoś kotka w między czasie....
Zadzwonił dziś...że nie (choć przegląda ogłoszenia czasem ale jakoś serce dla żadnego mocniej nie zabiło jeszcze) i że pewnie coś dla niego mam :twisted: Powiedziałam o Henryczku, że kochany psio lubny, no fajny bezproblemowy kocurek...i napewno się spodoba...Powiedział "biorę"!!! :-)
Tak więc ustaliłam że jak Krysia wróci z wakacji, to przekażę jej nr do Pana Przemka i ona zadzwoni i się umówią na spotkanie...jak Henryczek go nie obsyczy i oczu nie wydrapie to jest duża szansa że będzie miał domek. Trzymam kciukasy i czekam na tel. od Krysi jak już wróci do nas :) :ok:
Ostatnio edytowano Wto wrz 21, 2010 16:12 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Wto wrz 21, 2010 10:38 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Wawe pisze:A właśnie miałam zajrzeć i zapytać co słychać u kawalera. :)

Relacja będzie napewno po powrocie Poker, jak wróci znad południowych mórz(oby tylko za długo się nie opalała bo będzie murzynek Bambo a nie Poker)
Z Arkiem widziałem się wczoraj, minę miał normalną, znaczy że Henryczek i Gryzelda żyją , i pewnie mają się dobrze w odróżnieniu od nas panikarzy. O Poker nie wspomnę, pewnie już osiwiała z tęsknoty i strachu o koty. O samolocie nie wspomnę.
Arek akurat wybierał się do Leroy Merlin, ale o tym cicho sza, bo to ma być niespodzianka dla Krysi.
Arek miał być w szpitalu od niedzieli, ale ma katar i coś z gardłem i powiedział ze Go nie przyjęli.
Ciekawe czy to prawdziwy powód, na chorego nie wyglądał.
A może z powodu niespodzianki jaką szykuje?
I tak to cały misterny plan Poker padł, przygotowała dla nas grafik opieki nad kotami, szczegółowe instrukcje obsługi kotów, plan awaryjnego postępowania w przypadku, no właśnie co ona miała na myśli, kataklizm jakiś, trzęsienie ziemi czy wybuch wulkanu? Ale to jest właśnie cała Poker.
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Wto wrz 21, 2010 11:22 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

ja czekam na odpowiedzi od dwóch osób na maila...obydwie pisały wczoraj wieczorem :roll:

Sin

Post » Śro wrz 22, 2010 7:19 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Oby ten Pan rzeczywiście wziął Henryczka.
Z tych dwóch osób - jedni wzięli kotka ze schroniska :)
a drudzy to dom - zgroza! totalny brak odpowiedzialności :(

Mam nadzieję, że będę mogła w końcu zamknąć ten wątek.

Sin

Post » Śro wrz 22, 2010 9:08 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Krysia wraca w Pt...też mam nadzieję że Henryczek przypadnie im do gustu i stanie na wysokości zadania i pokaże się z najlepszej strony, oni kotka chcą bardzo, odpowiedzialni ludzie, szukają już jakiś czas...
Mogłybyśmy teoretycznie przyśpieszyć bieg akcji, ale Reda daleko i zamieszania dużo z tym...poczkamy do powrotu Krysi...

W New Porcie mam 3 maluchy :( śliczne puchate...i nie wiem co z nimi począć i się głowię...

Madzia gdyby Ci drudzy byli zainteresowani i fajni ludzie, może innego kociaka z Sejowych np wzieliby gdyby Heniuś poszedł do Sopotu..
Obrazek

Marea

Post » Śro wrz 22, 2010 9:13 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

No przecież napisałam, że tragedia z nimi :roll:
Mogliby kupić sobie co najwyżej maskotkę a nie żywe zwierzę :|
Ja uważam, że im szybciej tym lepiej ale jak uważasz - ja się wycofuję z tego wszystkiego.
I tyle.

Sin

Post » Śro wrz 22, 2010 9:37 Re: GDA Henryczek - najfajniejszy pozytywnie zakręcony kociak!

Uhm, daleko ta Reda, trzeba dojechać itp, a to tylko 2 dni do Pt.
Pan Przemek stwierdził że tym razem zabiera ze sobą transporter i już nie da się zrobić na szaro :mrgreen: Na Gagę czekał kilka tyg. tyle że nie wyszło...bo Gaga tylko w dwupaku albo na dokocenie...a ja wierzę że 2 kociaki tak naraz to spore wyzwanie...on nie wyklucza że za jakiś czas weźmie kolejnego kota ale nie tak na raz, początkowo myślał o dwóch ale rozum wziął góre...
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]