XAgaX pisze:to co pisałam SMSem- Tęcza MUSI zostać wykastrowana jak najszybciej, jak widać małe trudno jest zlokalizować, a potem kotów robi się coraz więcej.
Wydaje mi się, że jeśli są w miarę bezpieczne- można je zostawić i w odpowiednim czasie wykastrować, ale to Twoja decyzja.
kinia098 pisze:Szaro-biały u mnie. Tęcza dzisiaj dała się głaskać, ale stwierdziłam, że najpierw trzeba złapać małe, a potem ją.
XAgaX pisze:kinia098 pisze:Szaro-biały u mnie. Tęcza dzisiaj dała się głaskać, ale stwierdziłam, że najpierw trzeba złapać małe, a potem ją.
mam nadzieję, że jej nie przejdzie i uda się ją złapać- a małe nie są już takie małe, dadzą sobie bez niej radę, a ona zaraz może zaciążyć znów
kinia098 pisze:XAgaX pisze:kinia098 pisze:Szaro-biały u mnie. Tęcza dzisiaj dała się głaskać, ale stwierdziłam, że najpierw trzeba złapać małe, a potem ją.
mam nadzieję, że jej nie przejdzie i uda się ją złapać- a małe nie są już takie małe, dadzą sobie bez niej radę, a ona zaraz może zaciążyć znów
Ona podchodzi do ludzi z bloku, bo ją karmią. Najwyżej zapukam w okno i złapiemy

Karena pisze:A co u Puchatka i Tygryska? Masz jakieś wieści?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości