Timur w DS, Kilia - cudu nie było [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto gru 22, 2009 9:14 Re: Timur z Boguszyc i Kilia z parkingu. Kilia chyba lepiej :)

O nie :twisted: Żadnych rzygusiów, poprosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że chociaż Kilia nie wymiotuje, to przecież taka kruszynka :1luvu:
Jeśli wszystkie kociaste nagle dopadło, to pewnie jednak to mleko.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 22, 2009 9:25 Re: Timur z Boguszyc i Kilia z parkingu. Kilia chyba lepiej :)

jerzykowka pisze:Mam nadzieję, że chociaż Kilia nie wymiotuje, to przecież taka kruszynka :1luvu:

ona naprawdę jest maleńka i drobniutka :( choroba dała się we znaki, jest mniejsza od Timura teraz, on teraz wygląda jak taki mięśniak przy Kilii, a przecież ona jak do nas przyszła była ciut większa...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 22, 2009 9:32 Re: Timur z Boguszyc i Kilia z parkingu. Kilia chyba lepiej :)

Georg-inia pisze:
jerzykowka pisze:Mam nadzieję, że chociaż Kilia nie wymiotuje, to przecież taka kruszynka :1luvu:

ona naprawdę jest maleńka i drobniutka :( choroba dała się we znaki, jest mniejsza od Timura teraz, on teraz wygląda jak taki mięśniak przy Kilii, a przecież ona jak do nas przyszła była ciut większa...

Jeszcze jej wyhodujesz słynne policzki, zobaczysz :D Teraz już będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 22, 2009 10:45 Re: Timur z Boguszyc i Kilia z parkingu. Kilia chyba lepiej :)

No nie no, miało być już dobrze to się mleka opiły i znowu atrakcje :evil: Trzymam kciuki, no ma być już dobrze i koniec.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 23, 2009 8:45 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z gulą na plecach...

wczoraj Timur poszedł do swojego domu 8O Dzięki CoolCaty, która przekazała namiar na fajny dom, mały zamieszkał z młodym małżeństwem, 8-letnim kotem i 2-letnim labradorem. Naprawdę mili ludzie i po raz pierwszy chyba oddałam kota na swoisty "prezent" ;) otóż Pani bardzo, bardzo chciała mieć drugiego futrzaka, ale Pan nie bardzo się zgadzał. No i Pani wyprosiła na Gwiazdkę. Odwiedziny zapoznawcze miały być dziś, ale jak się Pani dowiedziała, że jednak będzie kot "pod choinkę" to nie dała już mężowi żyć i przyjechali wczoraj wieczorem. Timurek się nie popisał specjalnie :oops: uciekał, nie dawał się wziąć na ręce, w ogóle stroił fochy...

No cóż, umowa podpisana, w razie jakby co - zabiorę smarka z powrotem, ale nie przypuszczam :D
Szczęśliwej Gwiazdki we własnym domu, mały terrorysto :D

Teraz Kilia...
ja ją chyba sama zamorduję, zanim ona mnie wykończy :twisted: Wracam do domu wczoraj - leży w koszyku. Chcę podnieść - warczy. Podnoszę - wyje. Głaszczę - warczy. Poszła sobie - tylne nogi wyprostowane, przednie zgięte i jakby kulała na obie. Nie może wejść do koszyka. Stoi przed nim, przebiera łapkami, ale jakby te 10 cm to co najmniej K2 było... Matko święta, całe ciało ją boli :strach: transporter, kurtka, kluczyki, prawie kogut na dach i jedziemy. Ania Zmienniczka pyta, czy się stęskniłam :twisted: co jest małej znów? nie wiem, albo się połamała na części i trzyma się w całości na skórze, albo umiera! Pakujemy się do gabinetu, Pani, czekająca na odbiór kota: "proszę, proszę, niech Pani wchodzi, ratujcie to małe!"
Na stole smarkata tak przestraszona, że ani piuknie. No fajnie - teraz dopiero wyjdę na kretynkę :roll: ale Ania Zmienniczka nie dała sie zwieźć, kazała Kilii chodzić - kot ani drgnie. Palcem dźgnęła - nic, nie idzie. No to dawaj ją macać, rozciągać, brzuch badać. Wyszło nam, że bolą ją plecy na wysokości łopatek. Nie wiem, spadła skądś? Timur ją ugryzł? nie mam pojęcia, ale przeciez nie mogę jej trzymać w klatce na zawsze! Najlepiej jeszcze wyłożonej poduszkami :roll:
Dostała na miejscu przeciwbólowy, do domu też, w tabletkach wielkości łebka od szpilki. Mam dać 1/2 dziennie. Kupię sobie na gwiazdkę lupkę i zestaw narzędzi zegarmistrzowskich...

Georg-inia

Post » Śro gru 23, 2009 8:53 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z gulą na plecach...

Georg-inia pisze: Kupię sobie na gwiazdkę lupkę i zestaw narzędzi zegarmistrzowskich...

wiem, że nie powinnam, ale :ryk:

już widziałam Ciebie w binoklach dłubiącą w kocie :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro gru 23, 2009 8:55 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

Inga tyle wiadomości na raz, że mi się w glowie zakręciło :roll: 8O 8O 8O

Timur w DS!! 8O 8O 8O

Kilia znowu coś odwaliła :roll: :roll: :roll:
no niezłe masz Kobieto atrakcje przed świętami, nie ma co.......

Kochana życzę Ci spokoju w te święta, naprawdę blogiego spokoju!!!!!! i zdrowia Tobie, Tżtowi i calemu czworonożnemu stadu!!!!!!!!!!!!!!!!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!
:s2: :s3: :s4: :s5: :s1:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 23, 2009 9:00 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z gulą na plecach...

mokkunia pisze:już widziałam Ciebie w binoklach dłubiącą w kocie :)

a to akurat pewnie już niedługo ;) biorąc pod uwagę, żem ślepa to muszę przemyśleć takie binokle na praktyki :lol:

Georg-inia

Post » Śro gru 23, 2009 9:12 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

Timurek już we własnej Drużnie :D :D :D Wszystkiego najlepszego Maleńtasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Kilia wyraźnie nie pozwala Ci się nudzić :twisted: Oby już przeskoczyła na tryb świątecznego błogiego, zdrowego lenistwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga, z okazji Świąt życzę Tobie, Wieśkowi i Kociastym wszystkiego co w życiu najwspanialsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A przede wszystkim dziękuję Ci za to, że swoim wielkim sercem czynisz czas świątecznym przez okrąły rok :!:

Więcej nie piszę bo zabiję nas patosem :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro gru 23, 2009 9:22 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

jerzykowka pisze:Więcej nie piszę bo zabiję nas patosem :wink:

hehehe :ok:
ale ja się do tych życzeń przyłączam. się Indze należą spokojne i fajne święta :mrgreen:
Edit: literówki... :oops:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro gru 23, 2009 10:39 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

Obrazek
Wszystkiego świątecznego:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro gru 23, 2009 10:48 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

Świetne wiadomości te o Timurku! Super i taki domek!

Za Kilie mocne kciuki! Biedna mała :( to się nazywa mieć pecha. A jak dzisiaj?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro gru 23, 2009 10:53 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

no toż wcale się ciotka mailowo nie pochwaliła, że dziecię w domu własnym przedświatecznie wydane :evil:
Cieszę się z poprawy zdrówka, myślałam o Was wczoraj
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro gru 23, 2009 11:12 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

Magija pisze:no toż wcale się ciotka mailowo nie pochwaliła, że dziecię w domu własnym przedświatecznie wydane :evil:
Cieszę się z poprawy zdrówka, myślałam o Was wczoraj

Madzia, bo oni wyszli przed 22-gą, a ja jeszcze kapustę musiałam i groch... a potem padłam :oops:

Georg-inia

Post » Śro gru 23, 2009 12:52 Re: Timur z Boguszyc w DS, Kilia z parkingu

Timurek w domciu :ok: :1luvu: :ok: :dance: :s3: :dance:
:s3: :s4: :s3: :s4: :s3: :s4: :s1:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]