Jestem , jestem i Tosiek rowniez

Najpierw co do Bianki. Od poczatku ,bo nie wszyscy rozumieja moje komentarze o tej łapie. Zaczela kulec z miesiac temu na lewa przednia łape. Po kilku dniach poszlam do wet .Dostala steryd i skierowanie na rtg. Zdjecie nie pokazalo niczego a steryd nie pomogl wogole. Bianka zaczela ta łape nosic w gorze i wyc przy probie dotyku .Z dnia na dzien gorzej . Wet kazala powtorzyc zdjecie ale na SGGW. Tam rentgenolog sugerowal nowotwor ,opis zdjecia niejednoznaczny .Ubytek masy kostnej paliczka jednego z palcy ale bez cech rozkladu tkanek( to bylby wtedy na bank rak) .
Bianka dostala inny lek .Moja wet sugeruje ,ze to zwyrodnienie lub stary uraz .Czekam teraz czy to drugie lekarstwo stosowane przy tego typu urazach pomoze.Mimo tego mam zamowic wizyte do dr. Jagielskiego , to onkolog.
Trzeba Wam wiedziec ,ze czarne sznaucery srednie maja predyspozycje do nowotworow palcy .Wszystko to nie nastraja mnie optymistycznie.Bianka ma 4 lata i ostro z nia trenuje Obedience. Treningi poszly w kąt.Nasze plany diabli wzieli .Skreca mnie w srodku jak patrze na ta jej biedna łape w ktorej juz zaczał sie ubytek miesni ,bo ona nie staje na niej.
Ale dosc o Biance , bo to watek Tosia.
Tosio wczoraj zachecal nas do glaskania. Ogladalismy TV a on sobie lezal w zaglebieniu moich nog.I nagle cos mu sie przypomnialo wstal i tryk mojego TZta w glowe swoja glowka .Tryk mnie w rece "zajmijcie sie , glaszczcie "
On ma swoja ulubiona slomke do napoi i zebyscie widzialy co z nia wyrabia .Poprostu obserwacja pomyslowosci jego zabaw to jest lepsze niz TV
Utyl bardzo

Juz go nie mozna reklamowac jako biednego ,zaglodzonego kotka z ulicy
A jak pisze na komp. to on wskakuje mi na kolana i podbija glowka rece tak ,ze rozne dziwnosci mi sie pisza

Potem zauwaza przesuwajacy sie kursor po ekranie i go łapie .Przesmieszny jest poprostu . Ma mily charakter ,jesli ktos oczywiscie lubi kocia niezaleznosc , bo dla osob oczekujacych ,ze kot zastapi dziecko to on sie nie za bardzo nadaje .Psotliwa energia go roznosi
Robi sie z nim problem ,bo ja go tak latwo nie oddam do pierwszego lepszego domu .Wiedzialam ,ze tak bedzie

, ze sie zakocham .