Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt gru 04, 2009 9:24 Re: Mitko ['] :( Sambor w ds, mały Timurek czeka ...

Jasnygwint :(

Podczytywałam, cieszyłam się z historyjek chłopaczkowych ... ech, życie, gdybyś ty miało d*** ...

Inga, trzymaj się. I tak jak piszą dziewczyny, pamiętaj, że dzięki Tobie i Twojemu TŻtowi maluch nie odszedł bezimienny. Choć wiem, że to małe pocieszenie.

Kciuki za Timura :ok: :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt gru 04, 2009 9:42 Re: Mitko ['] :( Sambor w ds, mały Timurek czeka ...

Kurcze z tym Timurkiem to dziwna sprawa, przecież wszystkie one z Boguszyc a Cyklopek lgnie do człowieka, Białasek i Rudzio też się nie bali, Burasia co prawda troszkę uciekała ale to były jej pierwsze minuty w domu. A Timurek :roll: Inga, On ma chyba u Ciebie za dużo przestrzeni, jak ma się mieszkanie 30 metrów to koty nie mają miejsca do dziczenia :mrgreen:

A tak poważnie, Figa też od nas zwiewała, przychodziła po jedzenie, jedzenie w zęby i pod łóżko, poszła do domu i tam kot przytulak się zrobiła, ale nie miała kotów do towarzystwa tylko ludzi.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 07, 2009 9:42 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

wczoraj rano szykowałam się do szkoły. TŻ spał, po co ma wstawać o 6.30 w niedzielę. Na biegu zrobiłam sobie kanapkę z czymś w rodzaju nutelli, tylko że czekolodowo-waniliowe. Postawiłam na stole talerz i poszłam do kuchni zalać sobie herbatę. Jak w wróciłam do pokoju znalazłam na stole kanapkę z masłem. I tylko z masłem. A nad kanapką siedział Timur i bezczelnie się oblizywał. :roll:

Po szkole, też przy jedzeniu, taki był maluch namolny, że w końcu odkroiłam kawałeczek chleba i sama jedząc dalej, dałam TŻ, żeby trzymał ten skrawek to sobie kurdupel masło zliże. A gdzie tam. Wyrwał TŻ-towi ten kawałeczek i pożarł w całości. I jeszcze warczał 8O
I po co ja kupuję chrupki za 25-30 zł za kilo? wiecie ile bym za to kupiła chleba i masła? :twisted:

A potem Timurkowaty zaczął sie bawić z nami 8O przynosił myszkę, pakował się na kanapę i zaczepiał nas łapkami, wspinał się po spodniach... chyba mu ten wylizany krem czekoladowy zaszkodził, no bo jak to tak? prawie trzy tygodnie dziczył i nagle ni z tego ni z owego włazi na kolana? 8O
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon gru 07, 2009 9:49 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

co oni tam pakują do tej "nutelli"?
ale dobrze działa!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 07, 2009 9:53 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

To jak Finka, ona za okruszek ludzkiego każde kocie by oddała, suchy chlebek też był mniam, no dziwne te koty :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 07, 2009 10:01 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

Sama mówiłaś Inga, że może wreszcie mały załapie, że to Duże to i do zabawy się nadaje oprócz kuwet sprzątania i żarcia podawania :) no.......to załapał :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 07, 2009 10:22 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

8O

to pewnie jakieś gusła były!

Może Timurek został opętany czy coś? Albo stwierdził, że tak dużo skuteczniej podbije świat!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon gru 07, 2009 10:31 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

w czegoladzie są endorfiny :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon gru 07, 2009 10:49 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

ruru pisze:w czegoladzie są endorfiny :twisted: :twisted: :twisted:

no tak, ale musiałyby zacząć działać z pewnym opóźnieniem, bo dopiero po jakichś 6 -7 godzinach :lol:

Georg-inia

Post » Pon gru 07, 2009 21:09 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

No to teraz trzeba Timurkowi dać czekoladowego Mikołajka i jutro będzie leżał na kolankach i mruczał :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon gru 07, 2009 21:25 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

ależ on mruczy, Ciociu :D mruczy, tylko nie lubi brania na ręce, chyba niepewnie się czuje... ale jak leży w koszyczku na przykład to aż brzucho wywala i mruczy jak młockarnia :D

dziś, jak nas nie było, wpadła na chwilę siostrzenica TZ szukać martwej natury do sfotografowania - studiuje na ASP :) dostałam maila, że jej się cały czas małykot pod nogami kręcił więc mu też cyknęła fotki, o! :D

kotus oczus mrużus
Obrazek

kotus parkietus
Obrazek

kotus podgryzus domesticus
Obrazek

:lol: tytuły zdjęć oryginalne. Fotki made by M.K.

Georg-inia

Post » Pon gru 07, 2009 21:32 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek się wziął i oswoił? :))

Georg-inia pisze:
kotus parkietus
Obrazek

On robi oczy kota ze Shreka, rety i jaki puchaty! Cudowny!

Malati

Post » Wto gru 08, 2009 9:07 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

Ło matko, ale urósł 8O 8O

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto gru 08, 2009 9:11 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

CoolCaty pisze:Ło matko, ale urósł 8O 8O

no przecież go karmię :twisted: a on sam je jak odkurzacz. Nie ma rzeczy, których nie lubi...

Georg-inia

Post » Wto gru 08, 2009 9:38 Re: Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

;D

A czy ja widzę pufki? :D

Malati

[poprzednia][następna]