A TY DAMA YA - robisz na prawdę fajną rzecz - trzymam za Ciebie kciuki
olafen pisze:
A TY DAMA YA - robisz na prawdę fajną rzecz - trzymam za Ciebie kciuki
Będą wysłane w formie tradycyjnej. Pewnie to potrwa kilka dni, bo pani prezes TOZ jest chora, a muszę się z nią spotkać, by złożyła podpisy.Korciaczki pisze:Albinek szuka domku
Morfinka...rujka... nie za dobrze
TrzymamyA TY DAMA YA - robisz na prawdę fajną rzecz - trzymam za Ciebie kciuki
Z jednym się tylko nie zgodzimy: fajną to za mało powiedziane...![]()
PRZEOGROMNĄ
Dama Ya pisze:A, no i mam decyzję w sprawie listów do prasy - JEST ZGODA.Będą wysłane w formie tradycyjnej. Pewnie to potrwa kilka dni, bo pani prezes TOZ jest chora, a muszę się z nią spotkać, by złożyła podpisy.
Georg-inia pisze:Dama Ya pisze:A, no i mam decyzję w sprawie listów do prasy - JEST ZGODA.Będą wysłane w formie tradycyjnej. Pewnie to potrwa kilka dni, bo pani prezes TOZ jest chora, a muszę się z nią spotkać, by złożyła podpisy.
a ja bym to jeszcze zeskanowała i wysłała do internetowych portali miejskich, przecież na pewno jakieś macie w PT... Może któryś się zgodzi zamieścić banerek schroniska?

Georg-inia pisze:Dama Ya pisze:A, no i mam decyzję w sprawie listów do prasy - JEST ZGODA.Będą wysłane w formie tradycyjnej. Pewnie to potrwa kilka dni, bo pani prezes TOZ jest chora, a muszę się z nią spotkać, by złożyła podpisy.
Już wydrukowane i zaadresowane, czekają tylko na podpis, który pewnie będzie po weekendzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości