Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 0:40 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

malaria pisze:Czyli "wykastrowany" to nie jest nazwa hodowli ? :ryk:

:smiech3: skąd się racy ludzie biorą? Nigdy nie zrozumiem ...
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt lut 05, 2010 17:59 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

8O, cyt. "eeeee, stary....
-wykastrowany?to nie..jak można tak kota okaleczać?
-szczerbaty? to nie, ja szukam zdrowego
- jak będzie okno z siatką wyglądać? takie fanaberie jakies, ja tu chce dom kotu dać, a pani wymysla Bóg wie co....
- koty u mnie wychodziły i wychodzić będą, jak pani nie chce to nie, ze 2 lata szczęśliwie by u mnie pożył..."

Całe szczęście, że masz uszy i oczy otwarte:) Myślę, że niektórzy nie urodzili się ludźmi...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pon lut 08, 2010 14:56 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

urodzili, ale z pomyłką genetyczną :roll:
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Czw lut 25, 2010 20:21 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

witajcie :)
miałam dzisiaj przyjemność zobaczyć Hrabiego :)
nawet łaskawie pozował do zdjęć z wysokości :)
jest przepiękny :1luvu:
mam nadzieję, że znajdzie tak wspaniały dom stały jak tymczasowy :)
Ostatnio edytowano Czw lut 25, 2010 20:26 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw lut 25, 2010 20:26 Re:

to jeszcze wkleję post malarii ;) z kodem bannerka cudnego Hrabiego :)

malaria pisze:nikt z forum nie reflektuje na Hrabiego???? :(

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hhd6s][img]http://img60.imageshack.us/img60/3798/pazdzioch2.gif[/img][/url]

Obrazek

bannerek też jest śliczny, zachęcam do wklejania do podpisu :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pt lut 26, 2010 13:32 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

Dziękujemy :1luvu:

Paździula już prawie rok szuka Domku, zasiedział się okrutnie i coraz ciężej będzie nam go oddać :oops:
TŻ żartuje nawet, że tak kryteria wyśrubowałam, że sama sobie bym go nie oddała :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Sob lut 27, 2010 11:49 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

marija pisze:Dziękujemy :1luvu:

Paździula już prawie rok szuka Domku, zasiedział się okrutnie i coraz ciężej będzie nam go oddać :oops:
TŻ żartuje nawet, że tak kryteria wyśrubowałam, że sama sobie bym go nie oddała :wink:

dowcipny :mrgreen:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Sob lut 27, 2010 23:49 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

marija pisze:Paździula już prawie rok szuka Domku, zasiedział się okrutnie i coraz ciężej będzie nam go oddać :oops:

świetnie to określił :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon mar 15, 2010 17:42 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

co porabia Hrabia ? :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lip 11, 2010 10:19 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

Witam Ja Byłabym baaaaardzo chetna na Adopcje pazdzioszka ale mieszkam w katowicach....:( dwa miesiace temu zginał mój podopieczny ktory byl wziety do mnie na zasadzie adopcji wiec wiem na czym ta czynność polega z tym ze ta odległość....:(

MajeczkaIwanka

Od: Nie lip 11, 2010 10:12

Post » Wto lip 13, 2010 12:17 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny arystokrata,oj ludzie...

Majko, napisz proszę coś o sobie- czy mieszkasz sama czy też z rodziną i czy rodzina zgadza się na kota, jakie warunki możesz zaoferować kotkowi (domek, mieszkanie, z możliwością wychodzenia czy bez), jakie masz doświadczenie w opiece nad kotami (czym zamierzasz kota karmić i czy wiesz, że Paździoch ze względu na pyszczydło jest kotkiem może nie specjalnej, ale podwyższonej troski), czy są jeszcze jakieś inne zwierzaki w domku i co się stało z Twoim kotkiem?

To tak na szybko, może Paździoszkowe Ciociofanki podpowiedzą, co jeszcze chciałabym wiedzieć :wink:

taki post, a ja powiadomień nie dostaję :evil:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Wto lip 13, 2010 14:54 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Majka jestem mam 20 lat mieszkam z narzeczonym
mielismy kotka, wzielismy go ze schroniska
( takigo strasznego miejsca ze dawali koty kazdemu kto tylkop po nie przyszedl bez dokumentow) ,
po wzieciu kotka było super jak w raju był cudowny, idealny ,reagowal tak jakby byl czlowiekiem
lubial siadac i ze mna rozmawiac czy tez on sam mi opowiadał (siadal i ruszal mordka jakby muwil ale wydawal wtedy tylko taki smieszny glosik)
niestety raj nie trwal dlugo okazalo sie ze kotek nawet nie byl badany w schronisku. zauwazylam ze zalatwia sie sama woda!!!!co mnie przerazilo
na wizycie u weta okazalo sie ze ma wirusa tzw,, białaczka kocia "
potem było juz coraz gorzej staralismy sie z wetem pomoc biedaczkowi ale tylko koilismy w jakims stopniu ból . teraz juz Składaczek ( bo tak sie nazywal) jest za TM niestety plakalismy za nim 2 miesiace ale Andrzej powiedzial ze cos dobrego zrobie biorac tez potrzebujacego koteczka.
ja mieszkam w mieszkaniu okienka mam z siatka jeszcze po skladaku ,koty mialam cale zycie zreszta jestem wspolorganizatorka stowarzyszenia ONZ na rzecz zwierzat pomagamy tyle i komu mozemy .
Wiesz zwykłam karmic koty puszkami Felix lub Kitekat dawac witaminki i cos do pochrupania, ale z tym tez bym wysluchala twoich rad jak go dobrze karmic, czasem tez jakas domowa kuchnia sie zdazala jak np podsmarzalam czy tez na parze robilam rybke kotkowi cos sie i uszczknelo.
ja wiem jak dbac o koty i staram sie jak najlepiej moge ale każdy kotek jest inny nie moge ci z gory zalozyc co bedzie jesc to chyba byloby kłamstwo prawda?!
a chyba niechcesz zeby kłamac wiec pisze to co mysle ze najlepiej dla Pazdioszka bedzie jak sama wytlumaczysz co lubi najbardziej a ja sie dostosuje bo bardziej go znasz i tyle...
Ostatnio edytowano Śro lip 14, 2010 13:25 przez MajeczkaIwanka, łącznie edytowano 2 razy

MajeczkaIwanka

Post » Śro lip 14, 2010 11:54 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Witaj Majka,

chciałam przeczytać ze zrozumieniem, ale ciężko było :twisted: bez interpunkcji

Ile czasu Składaczek [*] był z Wami?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro lip 14, 2010 13:21 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

miło ze moja interpunkcja czy tez błędy sa tu wytykane barzdo mi przykro ze macie takie podejscie Pisze klawiatura ekranowa i niewiem czemu widzisz w tym problem a skladak byl z nami niecale 2 lata bylo to dokladnie 1rok 8 miesiecy

MajeczkaIwanka

Post » Śro lip 14, 2010 20:01 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

To nie podejście, po prostu bardzo ciężko się takie coś czyta. Błędy też rażą w oczy, ale da się przeżyć, nie każdy miał z polskiego piątki i nie każdemu przeglądarka podkreśla na czerwono 8)
No ale kropkę wstawić, albo przecinek, to chyba nie taki problem...

Kciuki za Paździoszka, może w końcu fajny domek się trafi? :ok:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

[poprzednia][następna]