O jeny cudna jest

Może jeszcze znajdzie się jej wlaściciel

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Ja mogę zaraz umieścić jej ogłoszenia na trójmiasto .pl tylko potrzebny mi opis kotki i nr tel , mail ....DT tez nie mogę dać bo TŻ się nie zgadza na drugiego zalegającego kota
maria_z pisze:Oliwka spod dworca ma juz zaklepany dom w Osowej - przez przypadek, bo państwo przyjechali obejrzeć Burasię, ale ta z kolan mojego męża uciekła pod łóżko... w ten sposób to jej nigdy domu nie znajdę...
kinga-kinia pisze:właśnie przeczytałam to ogłoszenie i nie wytrzymałam i zaczełam tych ludzi edukować na temat sterylki na gg
maria_z pisze:Oliwka spod dworca ma juz zaklepany dom w Osowej - przez przypadek, bo państwo przyjechali obejrzeć Burasię, ale ta z kolan mojego męża uciekła pod łóżko... w ten sposób to jej nigdy domu nie znajdę...
Idefix pisze:witam wszystkich
w końcu Was znalazłam
we wtorek adoptowałam Kizię-Mizię od Moniki z Wrzeszcza
Idefix (nasz kocurek) chodzi za nią krok w krok, pierwszego dnia dużo prychały i syczały na siebie; teraz tylko trochę warczą i ganiają się; muszą mieć się stale na oku
możecie pooglądać zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/domalewska.l/IdefixIKizia#
pozdrawiam
Lucyna, Idefix i Kizia
seja pisze:maria_z pisze:Oliwka spod dworca ma juz zaklepany dom w Osowej - przez przypadek, bo państwo przyjechali obejrzeć Burasię, ale ta z kolan mojego męża uciekła pod łóżko... w ten sposób to jej nigdy domu nie znajdę...
Najważniejsze , że Oliwka ma dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości