POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 30, 2008 16:52

Super :) same dobre wiadomości dzisiaj :D Może i dla mojego białaska znajdzie się fajny domek :)
ObrazekObrazek

cropka

Od: Czw lip 17, 2008 12:42

Post » Wto gru 30, 2008 19:51

Trzymam kciuki za super domek dla Neko :!: , pewnie niedługo będę mu robić konkurencję moim Duszkiem :wink: .
Duszek ma wyjątkowo fikuśne umaszczenie: czarny ogonek przymocowany do białej doopki z biała końcóweczką, na tułowiu wielka literę H, potem kółeczko na karku, kółeczko na głowie i po dwie łatki przed każdym uchem. Neko też ma taki "obcy" ogonek.

Obrazek Obrazek Obrazek
przy okazji zdjęcie moich obu kotek rozpychających się w skrzyneczce po owocach - taką skrzyneczke można dostać za darmo na rynku albo na hali gdzie sprzedają owoce niby nic a dla kotów tyle radości, moje wojuja o miejsce w niej - polecam :wink:
I na dodatek Bleki w betach :wink:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto gru 30, 2008 20:10

Ten czarny to podobny do mojego Gapcia, tylko oczy trochę inne oczy

A to moje Kotki w pudełkach, a najweselej jest jak cała trójka chce wejść do jednegoObrazek
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Wto gru 30, 2008 20:21

ale fajne!
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Wto gru 30, 2008 20:29

Piękny Duszek :P przydałoby sie jakieś imię na "H" :lol:
A zapakowane kociaki boskie, chyba sprawię mojej bestii taką skrzyneczkę na parapet(jak tylko zniknie z niego stos moich szpargałów do rysowania i malowania :roll: ).
Pewnie saji uważa za bezczelne marnotrastwo używanie takiego wspaniałego wielkiego parapetu do składowania tak mało ważnych rzeczy. a można by było z powodzeniem składować na nim koty :twisted: .
ObrazekObrazek

cropka

Post » Wto gru 30, 2008 20:40

Duszek ma takie imię robocze bo jest biały, pochodzi ze strychu i ma takie oczy w kształcie jak duszek Casper z kreskówki czy coś, pierwsze mi się tak skojarzyło, nie ma pzreciwwskazań zeby jego docelowy dom nazwał go na H.
U Jarka porządek, kotecki posegregowane w pudełeczka - super widok :D

Na moich zdjęciach brakuje tylko rudego Micka (jakoś mu ostatnio fajnego zdjęcia nie zrobiłam), a jutro po południu przywiozę Pufcię, Sylwestra spędzimy z 6 kociastymi (4 własne + 2 tymczasy).
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto gru 30, 2008 21:01

To ja się pochwalę moją tymczasową Kalipso jak ładnie do zdrowia dochodzi :)

Nie wspomnę o tym, że jutro tysiące kotów o północy będzie uciekać pod szafki i kanapy (łącznie z moim Komandorem), a mała Kalipso będzie sobie spokojnie leżec na fotelu i leniwie lizać łapkę, aby w trakcie największego natężenia petard głęboko zasnąć. Jest całkowicie głucha 8)

Obrazek Obrazek Obrazek

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Wto gru 30, 2008 21:32

Kalipso przepiękna :1luvu:
Mam nadzieje ze nie zaśmiecam zbytnio wątku napominając tu o moich i nie moich kociastych, ale mysle ze jak ktoś nam tu trafi podczytać ze stronki pkdt to będzie to zachęta dla niego aby propagowac ideę DT albo samemu zostać domkiem tymczasowym, że DT to nie tylko problemy ale też dużo radości.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto gru 30, 2008 21:35

Jak tu się nie zachwycać :1luvu: wyjątkowo piekne tymczasiki mamy :D .
ObrazekObrazek

cropka

Post » Śro gru 31, 2008 0:11

maria_z pisze:Kończy się aukcja Białaska na allegro, zadzwoniłam więc do Pani, która miała kotka, z pytaniem, czy w dalszym ciągu szuka domu. Okazało się, że Białasek w wigilię pojechał do nowego domku :)

Jednocześnie dowiedziałam się, że znaleziona została śliczna puchata koteczka, na razie zaopiekował się nią sąsiad tej pani, jednak trzeba będzie znaleźć dom dla kotki. Zastanawiają się, czy koteczka komuś nie zginęła. Nic więcej nie wiem, nie mam pojęcia, gdzie to jest, trzeba kontaktować się z panią od Białaska.

Czy domek dla Tajry jest pewny, czy jeszcze nie kończyć jej aukcji na allegro?

melduj€ sie ze slonecznego rzymu. to cudownie ze bialasek znalazl domeczek , mozemy pomoc temu panu, ale ja bede za tydzien dopiero.
poki tajra nie waadoptowana na 100% to prosze tylko o zdjecie jej z allegro. dopkoki nie zawioze jej i pufci na ujescisko, to ogloszenia niech beda jeszcze w necie.
badania na toxo tak czy siak trzeba zrobic, bo inaczej nie ma po co wiezc kotow do adopcji- to byl jedyny warunek tego malzenstwa.
mpacz-ja ci oddam po powrocie nadwyzke za zabieg sterylki tajry.
maja dla ciebie po powrocie podrzuce kaske za wszystkie drogie badania kalipso.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro gru 31, 2008 0:35

ojej jakie piekne foty w pudlach macie!!!!!!!! ja tez sobie takie pudla z rynku przyniose;)
w rzymie koty mieszkaja w ruinach, wybieram sie tam po nowym roku z karma, mam nadzieje, ze zadnego chorego tam nie znajde, no bo niby jak mialabym go zwiezc do PKDT? DZIES PRZEZ CALY DZIEN NA OSIEDLACH I W MIESCIE WYGLADALAM KOCIAKOW.....jestem zawiedziona-tylko jeden krowek , chyba gluchy hehehheeh- bo polskiego nie rozumial, wywalil sie w sloncu i mnie kompletnie zignorowal.
sory ze tak pisze jak neptyk,ale nie mam tu w kompie polskich znakow :oops:
KOCHANI ZYCZE WAM WSPANIALEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ, CO BY WAM SIE FILMY NIE POURYWALY, CO BY WAM SIE OBCASY OD TANCA NIE POLAMALY, CO BY WAM SIE KOTY SZAMPANEM NIE POUPIJALY, CO BY WAM DZIECI SASIADOW SPAC DLUGO W NOWYM ROKU DALY:!: :!: :!:
ZYCZE ZAKOCONEGO NOWEGO ROKU :kotek:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro gru 31, 2008 10:19

No i Sabinka idee domu tymczasowego zawiozla do Rzymu.To Ci dopiero agentka :wink:
Wszystkim,ktorym los bezdomnych zwierzat nie jest obojetny zycze Szczesliwego Nowego 2009 Roku!!!
Tez przepraszam,ze pisze jak neptyk,ale z innego powodu niz Sabina,mi sie nie chce :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro gru 31, 2008 10:42

agula malo tego, ze idee PKDT zawiozlam do rzymu, zawiozlam tam tez kubki, i caly czas mecze bule na temat kastracji, dopytuje sie o warunki bytowe kotow w ruinach.....a rzymianie patrza sie na mnie jak na stworka z kosmosu heheh. moj rysiek to mi mowi, zebym juz przestala truc- a ja i tak swoje heheh :lol: moze komus zapodam bakcyla :?:

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro gru 31, 2008 10:58

Sabinko wierze'ze ci sie uda.Jak nie tobie to komu :?: :?: :?: Tylko nie zapomnij przy tym o zabawie sylwestrowej :wink: No i pozdrow wszystkich przystojniakow....
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro gru 31, 2008 12:28

Oprócz skrzynek polecam też kartony od pizzy, moje koty się zachwycają. A jakie to jest ciepłe!

Pięknie poukładane :D

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

[poprzednia][następna]