Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mumka27 pisze:biedulka....ale nie ma zagrożenia życia?
Keirzontko pisze:Cholera jasna, przed chwilą wysmażyłam długaśnego posta, a mnie wylogowało i przepadł![]()
W każdym razie - myślę że chciałabym wziąć Goździka na DT... tylko mam całą masę pytań, za chwilę sróbuję napisać od nowa to wszystko.
catalina pisze:Keirzontko pisze:Cholera jasna, przed chwilą wysmażyłam długaśnego posta, a mnie wylogowało i przepadł![]()
W każdym razie - myślę że chciałabym wziąć Goździka na DT... tylko mam całą masę pytań, za chwilę sróbuję napisać od nowa to wszystko.
NIE WIERZE, NIE WIERZE, JA CHYBA SNIEmusze sie pacnac kocia łapą
sanna-ho pisze:a ja się przypomnę z bazarkiem - wpływy z niego w całości trafią do cataliny, która podzieli je wg potrzeb biedaków z tego wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81673
Zapraszam po piękną srebrną biżuterię!
Biżuterię ofiarowała nowa Duża jednego z moich tymczasików - Świrka/Tygryska, przyniesionego do Bungo dwa dni przed tym, jak ze schroniska wyszedł Czesio...
kosma_shiva pisze:catalina pisze:Keirzontko pisze:Cholera jasna, przed chwilą wysmażyłam długaśnego posta, a mnie wylogowało i przepadł![]()
NIE WIERZE, NIE WIERZE, JA CHYBA SNIEmusze sie pacnac kocia łapą
ech, dorotko, byłoby cgłasiałam dzis tego kochaniuszka - no po prostu cud-miód chłopak i taki spragniony miłosci....
Tweety pisze:żeby tylko zdążyć zanim uśpią go jak tego 15-letniego kocurka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 496 gości