(KRK) 3 KOTY W SCHRONIE W TRAGICZNYM STANIE, DT NA CITO!S.76

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 27, 2008 21:12

biedulka....ale nie ma zagrożenia życia?
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Sob wrz 27, 2008 21:28

mumka27 pisze:biedulka....ale nie ma zagrożenia życia?

hmm, no cóż, napiszę tu to samo, co na watku Tweety...

Nie moze ustać na nogach, chwieje sie, buja i przewraca.
Zjadła dwa kęsy miesnej puszeczki, popiła kilkoma łykami wody z mleczkiem. Cieknie jej z pyszczka.
Pupka została oczyszczona, ogolona, dawka głipiego jasia jak na dorosłego kota, a ona nadał fikała.
Teraz apatia.
wygląda jakby miała umierać.
Jutro trzeba dac zastrzyki, czyscic rane co najmniej 2x dziennie - ohyda

Piękna jest, przepiekna, o zdjecie poproszę tweety, bo lepsza jakość od mojej komórki

strasznie śmierdzi - cuchnie ropą.
Może braknąć skóry do pozszywania, trzeba bedzie przeszczepiać.

później:

Wyszła z wagonu sypialnego, a może się wyczołgała - to lepsze słowa, usiadła i puściła siusiu.
Nie doszła, a może nie zauważyła kuwetki, ale nie sikała na łóżeczko....

jeszcze później:

przed chwilą już zdążyłam sie popłakać, bo wyglądała jakby schodziła, ale chwilke potem podniosła pupkę i trafiła do kuwetki
Zrobiła troszke siusiu i pieknie zagrzebała.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob wrz 27, 2008 21:51

kosma_shiva...napisałam pw
Serniczek

Post » Sob wrz 27, 2008 21:53

Jezu kicia trzymaj sie.Dawaj do przodu malutka!!!!! :(
Serniczek

Post » Sob wrz 27, 2008 22:04

Cholera jasna, przed chwilą wysmażyłam długaśnego posta, a mnie wylogowało i przepadł :evil:

W każdym razie - myślę że chciałabym wziąć Goździka na DT... tylko mam całą masę pytań, za chwilę sróbuję napisać od nowa to wszystko.
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Sob wrz 27, 2008 22:06

Keirzontko pisze:Cholera jasna, przed chwilą wysmażyłam długaśnego posta, a mnie wylogowało i przepadł :evil:

W każdym razie - myślę że chciałabym wziąć Goździka na DT... tylko mam całą masę pytań, za chwilę sróbuję napisać od nowa to wszystko.

NIE WIERZE, NIE WIERZE, JA CHYBA SNIE :1luvu: musze sie pacnac kocia łapą :twisted:
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Sob wrz 27, 2008 22:10

catalina pisze:
Keirzontko pisze:Cholera jasna, przed chwilą wysmażyłam długaśnego posta, a mnie wylogowało i przepadł :evil:

NIE WIERZE, NIE WIERZE, JA CHYBA SNIE :1luvu: musze sie pacnac kocia łapą :twisted:

ech, Dorotko, byłoby cudownie :1luvu: głasiałam dzis tego kochaniuszka - no po prostu cud-miód chłopak i taki spragniony miłosci....
Ostatnio edytowano Sob wrz 27, 2008 22:11 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Post » Sob wrz 27, 2008 22:10

sanna-ho pisze:a ja się przypomnę z bazarkiem - wpływy z niego w całości trafią do cataliny, która podzieli je wg potrzeb biedaków z tego wątku 8)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81673

Zapraszam po piękną srebrną biżuterię!

Biżuterię ofiarowała nowa Duża jednego z moich tymczasików - Świrka/Tygryska, przyniesionego do Bungo dwa dni przed tym, jak ze schroniska wyszedł Czesio...

Komu piekna bizuteria?????? :roll: , doszły trzy kolejne gęby do wyzywienia :twisted: na DT u Kinya :1luvu:
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Sob wrz 27, 2008 22:12

kosma_shiva pisze:
catalina pisze:

ech, dorotko, byłoby c :1luvu: głasiałam dzis tego kochaniuszka - no po prostu cud-miód chłopak i taki spragniony miłosci....

Nie Justynko??? Słodki z niego pan :1luvu:
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Sob wrz 27, 2008 22:25

żeby tylko zdążyć zanim uśpią go jak tego 15-letniego kocurka :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob wrz 27, 2008 22:45

Tweety pisze:żeby tylko zdążyć zanim uśpią go jak tego 15-letniego kocurka :(

no dokładnie
szlag mnie trafił na słowa dr, że miał kk, biegunkę z krwia i do lekarki uspiły, bo był bez szans..... :crying: :placz: [*][*][*]
Obrazek

kosma_shiva

Post » Sob wrz 27, 2008 22:47

Słuchajcie, ja jak mam go w ogóle brać to najlepiej jutro, bo jutro wyjeżdżam do Warszawy gdzie będę teraz mieszkać na czas roku akademickiego.
Mam jako współlokatorów istoty prozwierzęce (jedna dziewczyna ode mnie z weterynarii z roku, jedna z zootechniki i TŻ).
Tylko boję się tego wszystkiego, bo nigdy nie miałam przewlekle chorego kota, jakiej opieki, leków itp. wymaga na codzień? Jakie leczenie weterynaryjne go czeka? Co z kastracją w przyszłości?
Rozumiem że jest w pełni oswojony? :)
I czy będę mogła liczyć na Wasze wsparcie duchowe i wszelakie, gdyż naprawdę martwię się czy podołam... Ale od kilku dni ciągle myślę o Goździku i nie daje mi spokoju ta sprawa.
A jak będą święta i tak dalej, trzeba będzie wyjechać do rodziny, a ja niebardzo mam możliwość mieć w domu w Krakowie kota (pies). Czy może jakaś dobra dusza by mogła na kilka dni przygarnąć Goździka w Krakowie albo Warszawie?

Czy jutro któraś z Was będzie w schronisku? Czy jutro można Goździka wziąć?
Jakby co to tel do mnie ma kosma_shiva.
Napiszcie coś dziewczyny bo rozmyślam rozmyślam i sama już nie wiem co tu zrobić.
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Sob wrz 27, 2008 22:51

Keirzontko wyslalam ci pw z moimi nr tel, zadzwon prosze
Obrazek
Obrazek

catalina

Post » Nie wrz 28, 2008 10:00

jak kicia???? :?
Serniczek

Post » Nie wrz 28, 2008 10:02

było by super, gdyby Goździk miał domek!!!! trzymam kciuki, i za koteczke poranioną też-BARDZO MOCNO!!!!!!!!
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

[poprzednia][następna]