Krk -ul.Wenecja i jej koty -malutki czarny szuka DT !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 29, 2008 18:51

mrr pisze:kosma_shiva, ja nie mam pojęcia o, jak piszesz, sytuacji na Wenecji. Jestem tam dwa razy dziennie w dni powszednie; czasem widzę koty w ogrodzie w okolicy Wenecja nr 2 (UJ i szkoła).
Jak zobaczę dorosłego kota albo młode koty (kocięta?) dać komuś znać? Komu i jak?

dzięki za zainteresowanie.
Ja niestety bywam tam teraz bardzo rzadko.
Ale z budynku UJ mozna zagladac na podwórko, tylko, żeby je wyłapać, to trzeba już przejść przez kamienicę, w której mieszka p. Müller.
A jesli okaze się, że kocięta się pojawiły na podwórku obok, to nawet przez klatkę schodową od strony ul. Humbolta.
Na parterze mieszkają państwo Drozdowie. Tylko oni dziwni są, najpierw płaczą, że tyle kotów, a potem kłamią, że ich tam nie ma... :(

jakbyś zobaczyła kotkę biało-czarną (Lola się ona nazywa), to ona jest do złapania i ciachnięcia. To mama tych nowych kociaczków, no i miotu Filip, Feliks i banda :)

tu namiary na mnie:

Justyna
e-mail: justyna_osekowska@o2.pl
kom.: 509 788 659

pozdrawiam :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon gru 29, 2008 21:46

Widziałam dziś przy kamienicy na rogu ul. Wenecja i Humboldta burego kota w czarne cętki. Dość gruby. Zatrzymał się na kici-kici, ale nie podszedł, odbiegł pod samochody. Był pod bramą, gdzie często widzę kocie miski.
Jeśli wypatrzę tę czarno-białą albo kocięta, dam znać.
A ile tam może być kotów??

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Śro gru 31, 2008 20:36

Justynko - na Twoje ręce - wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.
Niech się spełnią wszystkie marzenia.

Obrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Czw sty 01, 2009 12:21

-Buffy- pisze:Justynko - na Twoje ręce - wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.
Niech się spełnią wszystkie marzenia.

Obrazek

Ja bardzo pieknie dziekuje za zyczenia i rowniez zycze wszystkiego co najpiekniejsze !! - Nam i naszym koteczkom oczywiscie :)
Obrazek

kosma_shiva

Post » Czw sty 01, 2009 12:51

mrr pisze:Widziałam dziś przy kamienicy na rogu ul. Wenecja i Humboldta burego kota w czarne cętki. Dość gruby. Zatrzymał się na kici-kici, ale nie podszedł, odbiegł pod samochody. Był pod bramą, gdzie często widzę kocie miski.
Jeśli wypatrzę tę czarno-białą albo kocięta, dam znać.
A ile tam może być kotów??

wielkie dzieki !!

Pod ta brama stoja zawsze miski, ale to sa koty od "drozdow". W tym wlasnie kilku burych kocurów.
Oni przesiadują najcześciej blisko ulicy.

Ich jest tam ok 6 ale na podwórku u P. Müller jest kotów bez przesady 15 a może nawet 20.

Ja sama w lecie doliczyłam się 16 - tych, które już sama rozpoznawałam :(

pozdrawiam i zycze SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!
Obrazek

kosma_shiva

Post » Czw sty 01, 2009 21:00

A te bure kocury "od drozdów" są wykastrowane?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pon sty 05, 2009 21:53

mrr pisze:A te bure kocury "od drozdów" są wykastrowane?

ponoć kastrowane
Obrazek

kosma_shiva

[poprzednia]