Domka - w domu, ja - choroba sieroca ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lut 12, 2008 12:16

Ależ ja rozumiem, że początki były trudne i że taki musiał być tytuł -śledziłam wątek od dawna...... Co do adpocji, to tylko wiem, że świetnie radzi sobie z nimi fiona.22 z Kielc - jak patrzę, ile wyadoptowała kotów..... ale też widzę, że gdziekolwiek pojawi się wątek pt zaadoptuję kota - ona jest pierwsza. Może by mogła coś doradzić? Nie wiem, jak jest z opolskimi kotami - kojarzę tylko Amora i Wenus, chyba już znalazły domek? Strasznie trudno jest znaleźć dom dla dorosłego kota, o tym to akurat doskonale wiem.... , mam tylko nadzieję, że jednak Ci się uda... Cóż więcej mogę powiedzieć czytając ostatni post? Strasznie mi przykro... przez 2 dni miałam u siebie forumową kotkę, która rzucała się na moje zwierzaki i wiem, jakie to jest straszne. Gdyby nie cudowny domek, który spadł z nieba, nie wiem co by się stało.... pewnie byłaby u mnie cały czas, bo co innego mogłabym zrobić, ale jak by to zniosły moje koty, zwłaszcza jedna..... pamiętam, jak strasznie się balam, że coś się stanie jak mnie nie będzie w dom.... wiem, jaki to jest potworny stres, naprawdę, zwłaszcza, kiedy w domu chorowita rezydentka....
Dołączam się do apelu o pomoc i domek dla Domki - sytuacja krytyczna! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto lut 12, 2008 12:24

Never, dzięki, ogromne, ogromne dzięki.
Niestety nie mam czasu na pilne śledzenie wątków :( A watki o przygarnięciu pojawiają się na wszystkich pod-forach chyba, nie mam jak tego śledzić :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lut 12, 2008 12:42

Ja pamiętam, ostatnio nawet zgłosiłam Domkę, ale inna dziewczyna miała kandydatkę w złym stanie, ze schroniska - nie mogłam walczyć o Domkę z takim kontrkandydatem.... schronisko zabija.... ale pamiętam o Domce cały czas, jak coś się pojawi - zgłoszę ją. Też nie mam czasu na śledzenie wszystkich wątków, ale może inne dziewczyny pomogą i razem coś podziałamy?

Never

Post » Wto lut 12, 2008 12:51

Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc, dziękuję Dzikusowi za wszystkie wątki na innych forach, ogłoszenia.
Dziękuję Wam wszystkim za to, ze z nami jesteście.

Ja kocham Domkę straszliwie, pęknie mi serce jak będę musiała ją oddać. Ale muszę i to jak najszybciej.
Obrazek

Boo

Post » Wto lut 12, 2008 18:23

Udało mi się zrobić ogłoszenie na eMetro.

Może zwiększy to szansę na domek dla Domki.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Wto lut 12, 2008 22:38

hop!
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lut 13, 2008 8:39

Dzisiaj w nocy, jak się przebudziłam, Domka podeszła do mnie, popatrzyła bardzo poważnie, po czym oblizała mi nos 8O Następnie poszła na dół łóżka i polizała mnie po stopie 8O /dobrze, że zachowała akurat tę kolejność :lol:/. Nie wiem co miała na myśli, mam nadzieję, że coś pozytywnego, a nie na przykład "jak poliżę to skruszeje" :wink:

Popołudnia i wieczory stały się już bardziej znośne. Niestety noce i poranki nadal są ciężkie. Tak jak wieczorami dziewczyny nie wchodzą sobie w drogę a nawet zdaje się, że Domka się boi Matyldy, tak w nocy a tym bardziej nad ranem Domka nabiera sił i goni mi Matyldę. Dziś, gdyby nie poobcinane pazury i grube, gęste futro Matyldy, polałaby się krew :( Domka z taką zaciekłością atakowała Tyldę :( Nie wiem, może rano jeszcze hormony jej buzują, czy co???
Obrazek

Boo

Post » Śro lut 13, 2008 9:33

Biedna Tyldzia... z drugiej strony, jakby była w pełni sprawna to może pokazałaby koleżance na co ją stać i sytuacja raz dwa by się rozwiązała ...
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Śro lut 13, 2008 9:38

Boo77 pisze:Dzisiaj w nocy, jak się przebudziłam, Domka podeszła do mnie, popatrzyła bardzo poważnie, po czym oblizała mi nos 8O Następnie poszła na dół łóżka i polizała mnie po stopie 8O /dobrze, że zachowała akurat tę kolejność :lol:/. Nie wiem co miała na myśli, mam nadzieję, że coś pozytywnego, a nie na przykład "jak poliżę to skruszeje" :wink:

Domka Cie kocha po prostu!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Śro lut 13, 2008 9:45

Ja też ją kocham, serce mi pęknie jak będę miała ją oddać :(
Obrazek

Boo

Post » Śro lut 13, 2008 15:16

hop! hop! hop!

Never

Post » Śro lut 13, 2008 22:05

Za dziewczyny :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Czw lut 14, 2008 8:28

Wczoraj mieliśmy wrażenie, że Domka chciała się pobawić z Matyldą, ale ponieważ Matylda ostatnio wciąż dostaje bęcki od Domki, to tylko się najeżyła, syknęła i nastawiła na obronę :(
Dziś porannych bójek ciąg dalszy :(
Jutro jedziemy do weta wyciskać sioo, trzymajcie kciuki!
Obrazek

Boo

Post » Czw lut 14, 2008 9:07

Boo77 pisze:Jutro jedziemy do weta wyciskać sioo, trzymajcie kciuki!

:ok: :ok: :ok:

U mnie jest odwrotna sytuacja. Zuzia bije Fraszkę. Zuzanka to jedyna persona w naszym domu przed którą Frania czuje respekt!
Ale zauwazyłam ostatnio, że sa chwile kiedy Zuia tak jakby maiała ochote pobawic sie z Fraszką, tyle tylko, że Fraszka nie kuma o co chodzi i ucieka jak tylko Zuzia sie do niej zblizy!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw lut 14, 2008 22:47

Nieprzerwanie trzymam kciuki.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

[poprzednia][następna]