Tweety, a jak z Bacikowym domkiem. Zdawalo mi sie, ze chlopakiem ktos sie interesowal. Czy to jeszcze aktualne?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tweety pisze:Jak wspomniałam na najbliższe 5 dni Bacik ma zaplanowane leczenie. jeżeli ono nie pomoże to będę chciała znaleźć kogoś w Katowicach, kto przejmie maluszka na jakiś czas i będzie miał czas na codzienne wizyty w takim specjalistycznym ośrodku dla zwierząt. Tam oprócz lasera jest możliwość magnetoterapii a osoba prowadząca ten ośrodek ma na swoim koncie sukcesy w wyciąganiu zwierzaków po wypadkach z takimi porażeniami. Tylko potrzebny następny zastrzyk gotówki, bo na razie jestem na czysto ze wszystkimi opłatami. Zrobiłam kolejne allegro ale jeżeli ktoś chciałby wspomóc kociuszka to bardzo proszę.
miszelina pisze:Pensja jest, nawet z premia,, wiec po poludniu wysylam nieco wieksze wsparcie.
Tweety, a jak z Bacikowym domkiem. Zdawalo mi sie, ze chlopakiem ktos sie interesowal. Czy to jeszcze aktualne?
Tweety pisze:Dziękuję wszystkim, którzy wsparli Bacika do tej pory. Poniżej zamieszczam jeszcze listę osób, które wpłaciły za bazarki:
Ewa,
Renatta,
alessandra,
LimLim
Sanna-ho x 2,
Myshka
Gayae
jeżeli ktoś się tu nie wyczytał to proszę o kontakt
mjs pisze:Tweety pisze:Dziękuję wszystkim, którzy wsparli Bacika do tej pory. Poniżej zamieszczam jeszcze listę osób, które wpłaciły za bazarki:
Ewa,
Renatta,
alessandra,
LimLim
Sanna-ho x 2,
Myshka
Gayae
jeżeli ktoś się tu nie wyczytał to proszę o kontakt
Hmmm..Powinnyście mieć już pieniądze z aukcji http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69 ... sc&start=0
od Iwona&Spike, bellavita i anja11 .Dwie pierwsze wpłaty są przedświąteczne, mam nadzieję, że dotarły.
miszelina pisze:Tweety, a jak z Bacikowym domkiem? Zdawało mi się, że chłopakiem ktoś się interesował. Czy to jeszcze aktualne?
miszelina pisze:miszelina pisze:Tweety, a jak z Bacikowym domkiem? Zdawało mi się, że chłopakiem ktoś się interesował. Czy to jeszcze aktualne?
Ponawiam pytanie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości