MalgWroclaw pisze:naprawdę przesadzasz, miejsca jest pełno. Dobranoc
a bo na zdjęciu to nie wszystkie koty jeszcze

ale jedna dziewczynka zwolniła miejsce na dole

Marcelka jest najszczęśliwsza jak kaloryfery grzeją, spędza tam niemal 24 godz. na dobę

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:naprawdę przesadzasz, miejsca jest pełno. Dobranoc
jolabuk5 pisze:Królu Maurycy, twój przyjaciel Bodzio znalazł domek, przed wyjazdem nie zdążył napisać, więc piszę za niego i życzę ci, żebyś też znalazł swój wlasny domek![]()
![]()
Pięknie wyglądasz Maurycku
MalgWroclaw pisze:Ciociu zuzia96
nie miej doła
![]()
Wystarczy, że nasza duża ma
Pralcia
Maurycku
zuzia96 pisze:Pralciu kochana, jak nie mieć doła, jak wszystko jest do kitu![]()
Zima trzyma jakby się wściekła, dzisiaj szłam do swoich bezdomniaków, godz. 17 a na termometrze zaokiennym -10Wszystko zamarza, nie ma jak zostawić jedzenia biedakom, a była tylko jedna kotka. I to już czekała, zjadła migiem i szybko uciekała. A inne? wstawiam miski styropianowe jedna w drugą, mam nawet takie grube, ale to i tak nic nie da, jak nie przyjdą zaraz. Zostawiłam suche, do wody dolałam oleju, ale czy to coś da? Jak ja nienawidzę zimy!!!
Pralciu, a dlaczego Wasza Duża ma doła?
zuzia96 pisze:U nas bez zmian. Maurycy jak siedział tak siedzi, jestem załamana. To młody kot, chce się bawić, biega, zaczepia koty, tylko że taktu w nim za grosz. Koty uciekają przed nim, a jemu w to graj. I gonibo się chce bawić
Maksiu ma kłopoty z pęcherzem, on tak reaguje na stres. Lilci nasiliły się objawy astmy. Oboje potrzebują spokoju. Feliway w kontakcie, ale czy to coś daje nie wiem. Może odrobinę.
Maurycek to fajny kot. Ale nie do schorowanych starszaków. Powinien mieć dom z młodym kotem, takim samym energicznym jak on. Tylko gdzie taki znaleźć? jak nikt się burasem nie interesujeA za chwilę zaczną się kociaki i dorosłe koty mogą sobie siedzieć. Do następnego roku
![]()
z Misią, ten brzuchaty to Mister![]()
jak nie gania, to śpi. Wtedy jest to najgrzeczniejszy kotek na kuli ziemskiej![]()
A u nas zima wciąż nie odpuszczaw nocy dalej było -13. Wszystko zamarza, biedne bezdomniaki, jak one to przetrwają
![]()
Może przyszły tydzień coś zmieni, oby!! Już dość tej cholernej zimy!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 359 gości