PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEKAŁ!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 11, 2014 10:54 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Franuś jest miszczem nicnierobienia
Obrazek
i relaksacji w różnych (niekoniecznie do tego celu przeznaczonych) miejscach i pozycjach
Obrazek

Obrazek

Obrazek

ale w wolnych chwilach podczytuje forum :D musi przecież wiedzieć, co się w kocim świecie dzieje :mrgreen:
Obrazek

i prosi o kciuuuuuuuuuuuuuki, ale ciiiiiiii żeby nie zapeszyć
Ostatnio edytowano Sob maja 17, 2014 21:54 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie maja 11, 2014 20:22 Re: PIĘKNY(choć nieco kulawy:) FRANUŚ wciąż czeka... i czeka

:ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob maja 17, 2014 19:35 Re: PIĘKNY(acz nieco kulwy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEK

Cioteczki!!! Możecie gratulować Franusiowi!!! :1luvu:

Franuś jest już... w swoim własnym, najwłaśniejszym DOMKU :1luvu: :1luvu: Osobiście go do niego zawiozłam :ok:

Franuś zamieszkał w... Warszawie :balony: ma wspaniałą Dużą i kolegę Niunia, z którym właśnie trwają kocie dyskusje na temat wspólnej przyszłości :D Franuś chętnie by się już zakolegował :D Ale Niunio jest jeszcze troszkę odmiennego zdania, w związku z czym obraził się na cały świat i poszedł spać do... pralki :mrgreen:

Za to Franuś zaraz w pierwszą noc wskoczył nowej Dużej do łóżeczka (zdrajca jeden!!!! :ok: ) i w kółko się mizia

A u nas tak pusto.... Franuś był z nami ponad rok. To szmat czasu. Człowiek się przyzwyczaja, koty się przyzwyczajają. Czuję się jakbym własne dziecko oddała do adopcji :cry:

I teraz sobie myślę, że taka bida z podkarpackiej wsi....
której “właściciele” chcieli się tej bidy pozbyć stosowanymi niestety wciąż na polskich wsiach metodami - łopatą w głowę! Franuś i tak dostąpił zaszczytu łaski, że porzucili ten pierwotny zamiar (wszak były święta i nikt w domu nie miał głowy do “zajęcia się” kotem, trzeba było przecież chodzić do kościoła) i zaraz w pierwszy dzień po świętach go w końcu zawieźli do weta by tam skończył życie – za to tylko, że chorą, zranioną łapką brudził krwią w domu!!!...
...że ta bida miała jednak tyle szczęścia w tym swoim nieszczęściu!! I że ta bida zamieszkała w Warszawie. Tak na ironię dla polskiej wsi. Wsi XXI wieku, gdzie zwierzę wciąż jest rzeczą!!

Franusiu, bądź szczęśliwy ze swoją nową Rodzinką!! Wiem że masz dobry dom! Ja zawsze będę Cię kochać!!

Agnieszko Blue, bardzo, bardzo dziękuję Ci za wizytę PA :love: :love: już drugiemu mojemu tymczasowi pomogłaś zamieszkać w dobrym domu :love: :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob maja 17, 2014 21:34 Re: PIĘKNY(acz nieco kulwy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEK

o jej! normalnie aż mi się płakać chce... tylko sama nie wiem czy ze szczęścia, że Franuś znalazł fajny dom czy troszkę z żalu, że pojechał i tak jakoś mi się dziwnie pusto zrobiło... :-) / :-(
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Sob maja 17, 2014 21:56 Re: PIĘKNY(acz nieco kulwy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZEK

Franusiu bądź zawsze szczęśliwy :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Nie maja 18, 2014 9:31 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Super :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: powodzenia kocie!

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Nie maja 18, 2014 13:22 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Franusiu - NIECH SZCZESCIE NIE OPUSZCZA CIE DO KONCA TWOICH KOCICH DNI - badz tak szczesliwy ja u ZUZI96 :!: :ok: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie maja 18, 2014 18:30 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Wspaniała nowina :D

Franiu, długich szcęścliwych lat w twoim własnym domku :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon maja 19, 2014 11:53 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Cieszę się bardzo.
Bądź szczęśliwy dzieciaku :ok:

Zawsze twierdzę,że gdzieś tam domy czekają na kociska tylko kwestia czasu . Warto czekać na ten właściwy dom!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 22, 2014 22:27 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Franuś wtulony w nową Dużą :wink:
Obrazek

I tu jest bardzo dobrze, Franuś od razu pokochał swoją nową opiekunkę, przytula się, wskakuje na kolana, ugniata. Super!

Natomiast widać, że tęskni, bo po dwóch dniach całkiem dobrych, teraz zaczął płakać po nocach. Chodzi i miauczy, pani już nie wie jak ukoić jego tęsknotę. Ale jesteśmy na "gorącej linii", wczoraj poradziłam, żeby zamknęli się w sypialni, żeby zmniejszyć Franusiowi przestrzeń (mieszkanie jest duże) i okazało się, że Franuś przespał całą noc przytulony do pleców pani. Mam nadzieję, że dzisiaj też prześpią spokojnie :ok:

Z Niuniem jest coraz lepiej, chociaż chłopaki jeszcze nie mogą się zgrać :wink: jak jeden śpi, to drugi chce się bawić i na odwrót :wink: no i Niuniuś wyjada z miski Franusia :mrgreen: (w końcu musi sprawdzić, no nie? a jakby ten drugi dostał coś lepszego?!!! :mrgreen: )
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 22, 2014 22:37 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Biedny Francesco :? Najwyrazniej teskni za Toba za Mimisia za domkiem, ktory uratowal mu zycie i gdzie byl tak szczesliwy. Ale czas leczy rany i Franusiowy mozdzek zapomni i pokocha nowy domek. Oby nastapilo to szybko :ok: :ok: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Czw maja 22, 2014 22:53 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Cindy pisze:Biedny Francesco :? Najwyrazniej teskni za Toba za Mimisia za domkiem, ktory uratowal mu zycie i gdzie byl tak szczesliwy. Ale czas leczy rany i Franusiowy mozdzek zapomni i pokocha nowy domek. Oby nastapilo to szybko :ok: :ok: :1luvu:

Tak, Franuś tęskni, był w końcu z nami ponad rok. Nie lubię jak kot jest tak długo na tymczasie, bo wszyscy się przyzwyczajamy. Ale z drugiej strony warto czekać na TEN właściwy dom!

Mimi też tęskni, widać to po niej :|
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 22, 2014 23:04 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

Zobacz Wiesiu :evil: viewtopic.php?f=1&t=162396 I jak tu zasnac jak ziemia nosi takie kanalie.... :crying:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Nie maja 25, 2014 21:49 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

U Franusia wszystko dobrze :ok: noce są już spokojne, a to jest najważniejsze :D dalej mizia się na okrągło :ok:
Obrazek
z Niuniem dogadują się już całkiem dobrze, nawet już wspólnie psocą :ok:
Obrazek

Jest dobrze!! Bardzo jestem szczęśliwa, że Franusiowi tak się udało, że ma mądry, wspaniały dom!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie maja 25, 2014 22:05 Re: PIĘKNY(acz nieco kulawy)FRANUŚ wciąż czeka...I SIĘ DOCZE

:dance: :dance2: Ja tez sie ciesze, ze Franus juz sie zadomowil i jest szczesliwy :ok: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

[poprzednia][następna]