Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mb pisze:Lunszpik pisze:Z takich "dzików" do adopcji jest też m. in. Eliot, który stresuje się pobytem w schronisku i jest wycofany, ale nie agresywny. On kiedyś był domowym kotem i nadal lubi pieszczoty. Jest też mój ślepaczek, który ma pewnie ze sto lat i nie jest specjalnie urodziwy, ale nadrabia charakterem.
A jakieś fotki Eliota i ślepaczka są może
To ten Eliot![]()
https://picasaweb.google.com/1007204919 ... 2398971810
Cudny kotek
Lunszpik pisze:Natomiast ślepaczek nie ma żadnego zdjęcia i nawet nie wiem jak ma na imię. Ale na razie w schronisku jest dużo kociąt, które mają jednak pierwszeństwo w znajdowaniu domków - przyjdzie zima i nie będzie kociąt, to może i nim ktoś się zainteresuje
.
mb pisze:Lunszpik pisze:Natomiast ślepaczek nie ma żadnego zdjęcia i nawet nie wiem jak ma na imię. Ale na razie w schronisku jest dużo kociąt, które mają jednak pierwszeństwo w znajdowaniu domków - przyjdzie zima i nie będzie kociąt, to może i nim ktoś się zainteresuje
.
Jestem pewna, że jest gdzieś ktoś, kto już kocha ślepaczka, tylko jeszcze o tym nie wie![]()
A jakiejś fotki nie dałoby się pstryknąć
Lila_iwa pisze:Lara![]()
![]()
mb pisze:Biedny Tajson![]()
Najgorzej, gdy na adopcję porywają się ludzie, którzy nie mają żadnego pojęcia o psychice i zachowaniach zwierząt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości