Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 21:28 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

sherina pisze:Zobaczcie, gdzie Sibi zasnął u tż-a
Obrazek

:ryk:

oj, tam :lol:

Ozesz, zajrzalam potrzymac kciuki, i taka fota od razu...Qrka.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon wrz 05, 2011 21:57 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

bawił się, bawił i tak nagle zaniemógł :roll: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto wrz 06, 2011 7:39 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

sherina pisze:Zobaczcie, gdzie Sibi zasnął u tż-a
Obrazek

:ryk:

oj, tam :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:

Witajcie :)

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto wrz 06, 2011 7:41 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Biedronka ( siostra? brat? ) Sibisia ma się dobrze.Wciąż jest z mamą, ale ma już zaklepany domek, który na kotka czeka.Wszystko więc pod kontrolą.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 06, 2011 9:08 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

ewar pisze:Biedronka ( siostra? brat? ) Sibisia ma się dobrze.Wciąż jest z mamą, ale ma już zaklepany domek, który na kotka czeka.Wszystko więc pod kontrolą.

fajnie :)

malutka /nie mam imienia :roll: / biega już, bawi się, to taka słodka koteczka,już nie jest taka zabiedzona, już troszkę ciałka nabrała. :) Dziś było drugie odrobaczenie.

Sibiś coś ma z rasowego kota, już kilka osób mi powiedziało, min. domek Luli, okrągła główka, małe uszka, krótki, gruby ogon i ta sierść, gruba i zbita. Jakiś popaprany z czymś :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 06, 2011 9:49 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Jakiś brytek się trafił w rodzinie? Mnie się trafiła Tacia, kotka zjawiskowej urody ( dziś u OKI), której sierść ledwo się da wyczesać.Futro ma niedźwiedzie.Miałam też (i mam !) syberyjczykopodobne, a moja Gucia to mix z persem.Takie "uszlachetnione " kocie kundelki.Aha, angora też mi się trafiła.Możliwe więc,że Sibiś ma parę kropli błękitnej, kociej krwi :P Mnie się wszystkie podobają, Lula jest cudna, szylcia to zjawisko.Jeszcze dojdą rudaski. :dance:

ewar

Post » Wto wrz 06, 2011 12:31 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

sherina pisze:bawił się, bawił i tak nagle zaniemógł :roll: :lol:

a czym tak się bawił :twisted: :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 06, 2011 13:36 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Dorcia, kocham Cię :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

ewar

Post » Wto wrz 06, 2011 15:44 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

dorcia44 pisze:

O odpowiedź poprosimy na PW,bo wpadnie jakiś obrońca moralności i bana dostaniemy za bezeceństwa! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 06, 2011 18:44 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Sherina zapewne odbiera Bursztynki i niedługo nam cos napisze, a może i zdjątka jakoweś wstawi? :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 06, 2011 19:34 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

kropkaXL pisze:Sherina zapewne odbiera Bursztynki i niedługo nam cos napisze, a może i zdjątka jakoweś wstawi? :D

To czekamy cierpliwie :)

pucio79

Post » Wto wrz 06, 2011 20:01 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Jesteśmy :)

koty ulokowane, poszłam po miseczki a którys w międzyczasie rzygnął i rozdeptał :roll: :lol:
trzeba było sprzątnąć. Najedzone były przed wyjazdem.

Rudzielce to puchate tłuste kluski, niedźwiadki takie mruczące, śliczne, ogonki ciągle w górze :) Biegają teraz jak szalone.

Foty to jutro dopiero, limit na fotosiku mi się skończył, z czego wstawiacie fotki na forum?
Nie było mnie dziś, potem po rudzielce, trochę padam.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 06, 2011 20:20 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

kropkaXL pisze:
dorcia44 pisze:

O odpowiedź poprosimy na PW,bo wpadnie jakiś obrońca moralności i bana dostaniemy za bezeceństwa! :ryk:

tia..
i tż teraz oddać małego nie chce :twisted: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 06, 2011 20:29 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

Miałabym ochotę JEDNO słowo pogrubić :mrgreen: , ale nie popadajmy w przesadę. :P
Sherina, a nie możesz wklejać przez naforum.zapodaj.net? Bardzo proste, skoro nawet ja potrafię.
Nie mogę się już doczekać fotek.Te rudaski są cudne :1luvu: Piękna też jest ich siostra, widziałam na zdjęciu :1luvu: Szylcie mają tak miłe futerka,że nie chce się przestać ich głaskać.

ewar

Post » Wto wrz 06, 2011 20:34 Re: Sibiś ma DT. Rude kociaki również!Jest i szylcia!

sherina pisze:Jesteśmy :)

koty ulokowane, poszłam po miseczki a którys w międzyczasie rzygnął i rozdeptał :roll: :lol:
trzeba było sprzątnąć. Najedzone były przed wyjazdem.

Rudzielce to puchate tłuste kluski, niedźwiadki takie mruczące, śliczne, ogonki ciągle w górze :) Biegają teraz jak szalone.

Foty to jutro dopiero, limit na fotosiku mi się skończył, z czego wstawiacie fotki na forum?
Nie było mnie dziś, potem po rudzielce, trochę padam.

Ja też korzystam z Fotosika.
Z niecierpliwością czekam na fotki ślicznych rudasków :1luvu:

pucio79

[poprzednia][następna]